Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

16. 12. 2015.

Bošković: Ciljevi ispunjeni, vojnik sam rukometa i Srbije

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković, nakon eliminacije u osmini finala prvenstva sveta od Holandije, izjavio je da je tokom mandata ispunio zacrtane ciljeve, ali da je spreman da prihvati svaku odluku Upravnog odbora.

Bošković: Ciljevi ispunjeni, vojnik sam rukometa i Srbije

           Bošković, zbog čijeg sukoba sa četiri najbolje igračice (Lekić, Damnjanović, Cvijić, Tomašević), Srbija ne igra u najjačem sastavu, smatra da je katastrofa od Holandije (36:20) posledica lošeg dana.

"Sledeći potez je podnošenje izveštaja UO RŠ, dobra analiza, plan i program šta devojke treba u perspektivi da rade da bi što kvalitetnije reprezentovali svoju zemlju. Koju god odluku donese UO RŠ, ja ću je prihvatiti i sprovesti jer sam ja vojnik rukometa, Šumadinac, Srbin i uvek sam spreman da služim UO RŠ, Skupštini RŠ i državi Srbiji", između ostalog navodi Bošković u pismu koje je dostavljeno Tanjugu.

Bošković je vodeći nacionalni tim osvojio srebro na prvenstvu sveta 2013, četvrto mesto na Evropskom šampionatu 2012, zlato na Mediteranskim igrama 2013, ali i ostvario najveći neuspeh - 15. mesto na Evropskom prvenstvu 2014, bez ijedne pobede.

Izvor: Tanjug.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage