Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

02. 06. 2016.

Više od 100 mališana na časovima kod Andree Lekić

Internacionalna Rukometna akademija "Andrea Lekić", četvrta po redu, održaće se od 19. do 25. juna u Rumi, uz učešće više od 100 devojčica i dečaka.

Više od 100 mališana na časovima kod Andree Lekić

foto: tanjug.rs

Internacionalna Rukometna akademija "Andrea Lekić", četvrta po redu, održaće se od 19. do 25. juna u Rumi, uz ucešće više od 100 devojčica i dečaka.

Jedna od najboljih rukoemtašica sveta okupila je decu iz 10 zemalja, koja će tokom sedam dana trajanja Akademije usavršiti i naučiti nove veštine ovog sporta i razviti pravilan pristup sportu i treninzima.

Sa polaznicima će raditi rukometni treneri, treneri golmana, kondicioni treneri, sportski psiholog, nutricionista, a kao i prethodnih godina sa decom će biti i srpske rukometašice Katarina Tomašević i Sanja Damnjanović.

"Osećam se jako privilegovanom što već četvrtu godinu imam priliku da radim sa talentovanom i vrednom decom. Zaista je čast što su nam ukazali poverenje i izabrali da sa nama na Akademiji provedu sedam dana fokusirani na sport i rukomet. Svake godine, pre početka, imam pozitivnu tremu, ali znam da smo na pravom putu, sa proverenim timom i decom koja zaista žele da nauče i usavrše svoje znanje. Jedva čekam početak i radujem se okupljanju", istakla je Lekićeva.

Izvor: tanjug.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage