Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

EKSKLUZIVNO...

15. 03. 2010.  - Autor: A. JOVANOVIĆ

Nova TV bomba!

Željko Mitrović specijalni savetnik menadžmenta TV Avala, Robert Nemeček glavni i odgovorni urednik. Program Avale sastojaće se od tri egmenta - filmskog programa, informative i ekonomskih emisija bliskih običnom narodu

s
Robert Nemeček i Željko Mitrović
Tandem koji pobeđuje... Nemeček i Mitrović pomirili se posle šest godina

Upravni odbor TV Avala imenovao je Željka Mitrovića za specijalnog savetnika operativnog menadžmenta, a prvi rezultat ove odluke je postavljanje Roberta Nemečeka za glavnog i odgovornog urednika ove televizije. Kako saznaje Press, posle šest godina došlo je do velikog pomirenja između gazde Pinka i jednog od suvlasnika Avale i čoveka koji je u zlatno doba procvata „ružičaste televizije" bio urednik filmskog i serijskog programa i koji važi za jednog od najsposobnijih TV urednika na ovim prostorima.

a
Avatar

Kupljen „Avatar"

Kako saznaje Press, Robert Nemeček upravo se vratio iz Londona, gde je sa nekoliko velikih filmskih kompanija zaključio nove vredne ugovore.

- Nemeček je bio u Londonu i potpisao je ugovore sa četiri najjače mejdžor kompanije o kupovini najvećih filmskih hitova, tako da gledaoce TV Avale, ali i Pinka, uskoro očekuju brojne filmske poslastice. Među filmovima koje je on kaparisao nalazi se čak i „Avatar", koji će, najverovatnije, biti vrlo brzo prikazan na televiziji Avala - zaključuje izvor Pressa.

- Definitivno je odlučeno da se TV Avala vrati izvornoj koncepciji u kojoj će dominirati tri segmenta - filmski i serijski program, informativa i jak ekonomski program, koji će se na jedan populistički način baviti ekonomskim temama, bliskim običnom gledaocu - kaže izvor Pressa, blizak Mitroviću, i dodaje:

- Željko je definitivno ubedio svoje partnere u Avali da moraju da prave emisije u kojima će običan narod moći da sazna kako da zaradi novac, kako ga pametno uložiti, u kojima se neće dosadno pričati o forumima i okruglim stolovima i ekonomiji koju niko od gledalaca ne razume. Mesto glodura preuzima Robert Nemeček, a Avala će vrlo brzo krenuti u akciju skockavanja programa koji je blizak običnom narodu.

U izjavi za Press Željko Mitrović je potvrdio da se pomirio s Nemečekom, koji će uskoro, pored Avale, preuzeti i neka zaduženja na Pinkovim eksternim ekspoziturama - u Sloveniji i Bugarskoj.

- Tačno je, imenovan sam za specijalnog savetnika menadžmenta, a Nemeček će uskoro krenuti s radom. Novi koncept TV Avale neće pretendovati da nikome „otima" gledaoce, već će svoju publiku tražiti najviše među onim „gledaocima - spavačima" koji se izjašnjavaju da nemaju šta da vide ni na jednoj domaćoj televiziji - kaže Mitrović, koji nije želeo da priča o svojim sledećim savetima menadžmentu Avale.

Ipak, kako Press otkriva, Robert Nemeček, pored toga što će biti glavni i odgovorni urednik ove srpske televizije, biće supervizor televizije Pink Si, koja kreće sa radom 6. septembra 2010. u Sloveniji. Takođe, Nemeček će istu stvar obavljati i na televiziji Pink Bugarska, koja je planirana da startuje s programom septembra 2011.

Željko Mitrović

- Veliki TV sistemi u susednim zemljama (pre svega CME, koji u Sloveniji drži Pop TV i Kanal A - prim. aut.) su već u panici zbog ulaska Pinka na nova balkanska tržišta, posebno jer je tandem Mitrović - Nemeček osvedočena kombinacija koja pobeđuje. Pink Si definitivno startuje 6. septembra - zaključuje sagovornik Pressa, koji je insistirao na anonimnosti.

Press saznaje da Dragan Jeličić, dosadašnji urednik filmskog i serijskog programa Pinka za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, ostaje na toj funkciji, a da će na pet satelitskih kanala na kojima Pink emituje filmove funkcionisati u tandemu sa Robertom Nemečekom.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najnovije

Nije pronađen nijedan članak.