Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

24. 10. 2008.  - Autor: S. VAJAGIĆ

PLAYBOY

Slobodanka Tošić, učesnica šoua „Survajver", za kojom je i dalje raspisana centralna poternica zbog umešanosti u pokušaj ubistva, slikala se naga za „Plejboj"

Slobodanka Tošić
Slobodanka Tošić

Jedna od učesnica ovogodišnjeg serijala „Survajver" Slobodanka Tošić slikala se obnažena za naslovnu stranu najnovijeg broja magazina „Plejboj". Bivša mis fotogeničnosti BiH poznata je javnosti i po tome što se duže od dve godine nalazi na centralnoj poternici MUP-a Republike Srpske zbog umešanosti u pokušaj ubistva Đorđa Ždrala, jednog od vođa istočnosarajevnog podzemlja.

Za magazin „Plejboj" Slobodanka je izjavila da kada zacrta neki cilj, bori se svom snagom da ga ostvari, a jedan od ciljeva joj je, kako navodi, da razuveri svet da su manekenke slabe i nesposobne. Slobodanka ima 22 godine, studira menadžment i sebe u budućnosti vidi i kao političara jer, po njenim rečima, „dobar političar mora da zna da manipuliše ljudima".

Načelnik Uprave kriminalističke policije MUP-a RS Gojko Vasić potvrdio je Pressu da je za bivšom mis fotogeničnosti BiH Slobodankom Tošić raspisana centralna poternica, ali ne i međunarodna Interpol poternica.

- MUP RS za njom je raspisao potragu, a na osnovu toga Okružni sud u Istočnom Sarajevu za Tošićevom je raspisao i centralnu poternicu. To praktično znači da je ona slobodna da se kreće po svetu, ali ukoliko kroči na teritoriju BiH, biće uhapšena i sprovedena nadležnom tužilaštvu - istakao je Vasić.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Da li osuđujete potez komunalac koji su priveli ženu zbog BusPlusa!? I da li ste u strahu?

Naravno da da, to je skandalozno i ne mogu da verujem da je izostala prava rekacija vlasti!

U šoku sam, ovo je država u kojoj se pošten narod zastrašuje!

Naravno, kako posle ovoga ne poželeti da odeš negde gde ćeš imati za kartu, pa se ovakve stvari neće dešavati!

Ne privode kriminalce i silovatelje, a običan narod da! Šta reći...

Ne osuđujem, pravi potez! Mora da se zna red!

Rezultati

Facebook