Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Skandal na hrvatskoj granici

22. 07. 2011.  - Autor: B. Ćukić

Hrvatski carinik tražio oralni seks od Slovakinje

Šikaniranje - Carinici na graničnom prelazu Plovanija između Slovenije i Hrvatske maltretirali četvoro turista iz Slovačke, a jednoj od devojaka granični policajac rekao da će ih pustiti čim ga ona oralno zadovolji

s
Hrvatski carinik tražio oralni seks od Slovakinje

Veliki skandal dogodio se u Hrvatskoj u jeku turističke sezone. Mlada Slovakinja, koja je sa prijateljima pošla na letovanje, tvrdi da je pre četiri dana carinik na graničnom prelazu Plovanija na hrvatsko-slovenačkoj granici od nje tražio oralni seks da bi ih pustio u Hrvatsku!

Dve devojke dale iskaz hrvatskoj policiji
Grupa Slovaka prošla torturu... Dve devojke dale iskaz hrvatskoj policiji

Slovački mediji prenose da su carinici najpre izdvojili vozilo u kojem su se nalazile dve Slovakinje i dva Slovaka. Navodno, grupa trista im je bila sumnjiva i od njih su tražili da im kažu gde su sakrili drogu. Detaljno su pretražili kompletno vozilo, kao i stvari slovačkih turista.

Skidaju do gole kože

Kako nisu pronašli ništa sumnjivo, odveli su dva mladića u kancelariju. Slovake su tamo naterali da se skinu goli i kažu im gde su sakrili drogu ili će ih, u protivnom, poslati u zatvor.

Mučna situacija na graničnom prelazu dostigla je vrhunac kada se jedna od devojaka koje su ostale u kolima uputila ka kancelariji gde su ispitivani muškarci. Ona je pitala carinike kada će ih konačno pustiti, na šta joj je jedan od graničnih policajaca rekao: „Čim mi ga pop...š„!

Iako zatečena izjavom, devojka je uspela da odgovori odrečno i vrati se do automobila. Šikaniranje na graničnom prelazu trajalo je više od sat vremena da bi, na kraju, carinici ipak pustili slovačke turiste.

Slovačka ambasada u Zagrebu potvrdila je da je upoznata sa slučajem i saopštila da je jedan član porodice šikanirane devojke predao zvaničnu pritužbu ambasadi.

a

Bojkot hrvatskog primorja

Incident sa hrvatsko-slovenačke granice snažno je odjeknuo u Slovačkoj. Vest o maltretiranju njihovih državljana u Hrvatskoj bila je top tema u medijima, a brojni listovi pozvali su na bojkot Hrvatske kao turističke destinacije za letovanje. Slovački mediji upozoravaju svoje građane koji se ipak odluče da odmor provedu na hrvatskoj obali da uvek budu na oprezu i da se čuvaju pohotnih hrvatskih državnih službenika.

Hrvatski MUP najavio je da će pokrenuti istragu, iako Slovakinja slučaj nije prijavila odmah nakon ulaska u zemlju, što policiji dodatno otežava istragu.

- Tek kad utvrdimo njihov identitet, videćemo da li je sve bio nesporazum zbog jezika - saopšteno je iz MUP-a Hrvatske.

Carina negira optužbe

S druge strane, portparol hrvatske carine Mario Demirović negirao je pisanje medija, tvrdeći da se incident na granici uopšte nije dogodio.

- Carinska uprava preduzela je sve kako bi utvrdila relevantne okolnosti i eventualnu umešanost carinskih službenika u sporni događaj. Pouzdano je utvrđeno da carinski službenici nisu umešani u sporni događaj na graničnom prelazu Plovanija - rekao je Demirović.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najnovije

Nije pronađen nijedan članak.