Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

mafijaŠki bos pao zbog supruge - VoĐa „zemunaca" uhapŠen jer nije izdrŽao da se ne viĐa sa Ženom u koju je ludo zaljubljen

20. 02. 2012.  - Autor: Milan Stojadinović

Lepa Barbara došla glave Bojoviću

Privržen: Srpska policija upozorila špansku da je Luka izuzetno vezan za suprugu i troje dece i da će tražiti svaki način da dođe do njih. Čim je Barbara locirana u Alikanteu, Španci su, prateći je, vrlo brzo došli i do Luke.

s
Vođa „zemunskog klana" Luka Bojović uhapšen je pošto nije odoleo da se ne viđa sa suprugom Barbarom, u koju je ludo zaljubljen, otkrivaju španski mediji.
Naime, u vreme dok je Bojović bio u bekstvu, srpska policija poslala je informaciju španskim kolegama da je mafijaški bos izuzetno posvećen porodici i da je u iskrenoj ljubavi sa suprugom. Tada je navedeno da će se, ukoliko bude locirana Barbara, vrlo lako ući u trag i njemu. Španci su ubrzo otkrili da Barbara sa troje dece živi u Alikanteu, u blizini Valensije, i tako su pronašli i Bojovića.
s
Inače, španska policija je skoro dvadeset meseci pratila njeno kretanje i registrovala s kim se viđa. Samo hapšenje u Valensiji izvedeno je nakon što su španski agenti pratili Lukinog kuma Vladimira Mijanovića, koji je u više navrata obilazio Barbaru i decu.

Tajni susreti

Barbara Bojović je sa troje dece živela u iznajmljenom stanu, u turističkom naselju Finestrat kod Alikantea. Ona je imala otvoren račun u banci na svoje ime, a i deca su bila upisana u školu pod pravim imenima, pa ih je španska policija lako pronašla. Nakon lociranja Barbare i troje dece, od kojih najstarije ima devet godina, bilo je očigledno da ona vodi normalan život sa dnevnim rutinama. Odvodila je decu u školu i na treninge tenisa i plivanja, kupovala hranu i odeću za celu porodicu, a 3. juna 2011. godine otvorila je kafeteriju i poslastičarnicu u Finestratu pod nazivom „Ajskrims end dezerts" i započela sopstveni biznis. U više navrata supruga i deca su odlazili na vikende i španski agenti veruju da su se u tim situacijama sastajali sa Lukom. Kako je navedeno, komunicirali su u šiframa i bilo je vrlo teško otkriti gde su se sastali.
Inače, španska policija je u jednom trenutku želela da prekine praćenje Bojovićeve supruge jer je veliki broj agenata bio angažovan na tome, a nije bilo nikakvih rezultata. Ipak, nastavili su akciju koja se na kraju završila hapšenjem Bojovićeve grupe.
Policija je paralelno sa Barbarom pratila i Lukinog kuma Vladimira Mijanovića, koji je živeo u Las Palmasu. Neposredno pre akcije hapšenja, on je doleteo sa Kanarskih ostrva u Madrid, a kada je napustio aerodrom „Barahas", bio je praćen u stopu. Na aerodromu je iz telefonske kabine pričao sa nekim, nakon čega je izašao i odvezao se taksijem, ali je više puta presedao u druga taksi vozila i vozio se po gradu najverovatnije pokušavajući da utvrdi da li ga neko prati. U izveštajima agenata koji su ga pratili navedeno je da je Mijanović i dok je ručao sve vreme gledao oko sebe, a onda je otišao na železničku stanicu Atoča i vozom otputovao u Valensiju. Tamo je otišao u stan u ulici Svetog Vinsenta, a napustio ga je u društvu Siniše Petrića. Njih dvojica su potom došli u zgradu u ulici Nino Bravo broj 3.
a

Barbara ćerka Petra Borote

Lukina supruga Barbara Bojović ćerka je čuvenog golmana Partizana i OFK Beograda Petra Borote, koji je umro u Đenovi u februaru 2010. godine. Barbara je u Beogradu poslednji put javno viđena upravo na sahrani svog oca na Novom groblju, kojoj je prisustvovao i Vuk Bojović. Barbara je važila za jednu od najlepših Beograđanki, a devedesetih godina pojavljivala se i u nekoliko muzičkih spotova. Poznata je anegdota da je Luka Bojović pre nego što su počeli da se zabavljaju sa celom svojom ekipom jurio mladiće koji su joj iz kola u pokretu dobacivali na ulici.


„To je Luka, to je on..."

Agenti su nastavili da nadgledaju zgradu i nešto kasnije iz nje je izašao još jedan muškarac, a agent koji je bio najbliži ulazu je rekao: „To je Luka, mislim da je on", ali je dodao: „ Ne znam, nisam siguran, ima naočare za sunce i kapu."
Celo društvo se tog popodneva sastalo u ekskluzivnom restoranu „Bodega la Paz" u centru Valensije, a u restoran je došao i Vladimir Milisavljević - Vlada Budala, koji je takođe bio praćen. Španski policajci su dozvolili četvorki da završi ručak i agenti u civilu su prišli stolu dok je četvorka čekala desert.
Kako navode španski mediji, razgovor je išao ovako:
„Policija! Pokažite vaša dokumenta!" Na to je Luka Bojović odgovorio: „Zašto, zato što smo stranci? Ništa nismo uradili." Pokazao je litvanski, lažni pasoš, Petrić i Milisavljević su izvadili hrvatske pasoše, dok je Mijanović pokazao svoj srpski pasoš. „Da li imate da platite račun?" Pitao je policajac, a Luka se nasmejao i rekao: „Naravno" i na sto bacio više od 300 evra. Ipak, vrlo brzo maske su pale i Bojović je uhapšen.
Inače, u apartmanu koji je Luka Bojović iznajmljivao u ulici Nino Bravo i koji je policija pretresla nakon njegovog hapšenja pronađeni su tri škorpiona, automati, pištolji, prigušivači, municija, ali i 557.000 evra. U španskim medijima je objavljeno da je pored arsenala i novca pronađeno i više ljubavnih pisama koje je Luka dobijao od supruge Barbare i koja su navodno ukrašena nacrtanim srcima.
t

Uspeh: Još jedna akcija španske policije

Uhapšena i Ana Marija, kraljica kokaina


Španska policija je pre razbijanja Bojovićeve grupe uhapsila i izvesnu Anu Mariju, koju na Pirinejima nazivaju kraljicom kokaina i šeficom podzemlja. Ona je u svojoj hacijendi na 20 kilometara od Madrida imala najmoderniju laboratoriju za preradu droge, a kada je policija ušla u vilu, pronašla je 300 kilograma kokaina i 33 tone ostale droge. Ana Marija, atraktivna i superinteligentna, dugo je izbegavala hapšenje, vešto izmičući poterama i koristeći svoje veze, ali je na kraju uhvaćena sa 27 miliona evra u gotovini.
Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najnovije

Nije pronađen nijedan članak.