Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

mafijaŠki bos pao zbog supruge - VoĐa „zemunaca" uhapŠen jer nije izdrŽao da se ne viĐa sa Ženom u koju je ludo zaljubljen

20. 02. 2012.  - Autor: Milan Stojadinović

Lepa Barbara došla glave Bojoviću

Privržen: Srpska policija upozorila špansku da je Luka izuzetno vezan za suprugu i troje dece i da će tražiti svaki način da dođe do njih. Čim je Barbara locirana u Alikanteu, Španci su, prateći je, vrlo brzo došli i do Luke.

s
Vođa „zemunskog klana" Luka Bojović uhapšen je pošto nije odoleo da se ne viđa sa suprugom Barbarom, u koju je ludo zaljubljen, otkrivaju španski mediji.
Naime, u vreme dok je Bojović bio u bekstvu, srpska policija poslala je informaciju španskim kolegama da je mafijaški bos izuzetno posvećen porodici i da je u iskrenoj ljubavi sa suprugom. Tada je navedeno da će se, ukoliko bude locirana Barbara, vrlo lako ući u trag i njemu. Španci su ubrzo otkrili da Barbara sa troje dece živi u Alikanteu, u blizini Valensije, i tako su pronašli i Bojovića.
s
Inače, španska policija je skoro dvadeset meseci pratila njeno kretanje i registrovala s kim se viđa. Samo hapšenje u Valensiji izvedeno je nakon što su španski agenti pratili Lukinog kuma Vladimira Mijanovića, koji je u više navrata obilazio Barbaru i decu.

Tajni susreti

Barbara Bojović je sa troje dece živela u iznajmljenom stanu, u turističkom naselju Finestrat kod Alikantea. Ona je imala otvoren račun u banci na svoje ime, a i deca su bila upisana u školu pod pravim imenima, pa ih je španska policija lako pronašla. Nakon lociranja Barbare i troje dece, od kojih najstarije ima devet godina, bilo je očigledno da ona vodi normalan život sa dnevnim rutinama. Odvodila je decu u školu i na treninge tenisa i plivanja, kupovala hranu i odeću za celu porodicu, a 3. juna 2011. godine otvorila je kafeteriju i poslastičarnicu u Finestratu pod nazivom „Ajskrims end dezerts" i započela sopstveni biznis. U više navrata supruga i deca su odlazili na vikende i španski agenti veruju da su se u tim situacijama sastajali sa Lukom. Kako je navedeno, komunicirali su u šiframa i bilo je vrlo teško otkriti gde su se sastali.
Inače, španska policija je u jednom trenutku želela da prekine praćenje Bojovićeve supruge jer je veliki broj agenata bio angažovan na tome, a nije bilo nikakvih rezultata. Ipak, nastavili su akciju koja se na kraju završila hapšenjem Bojovićeve grupe.
Policija je paralelno sa Barbarom pratila i Lukinog kuma Vladimira Mijanovića, koji je živeo u Las Palmasu. Neposredno pre akcije hapšenja, on je doleteo sa Kanarskih ostrva u Madrid, a kada je napustio aerodrom „Barahas", bio je praćen u stopu. Na aerodromu je iz telefonske kabine pričao sa nekim, nakon čega je izašao i odvezao se taksijem, ali je više puta presedao u druga taksi vozila i vozio se po gradu najverovatnije pokušavajući da utvrdi da li ga neko prati. U izveštajima agenata koji su ga pratili navedeno je da je Mijanović i dok je ručao sve vreme gledao oko sebe, a onda je otišao na železničku stanicu Atoča i vozom otputovao u Valensiju. Tamo je otišao u stan u ulici Svetog Vinsenta, a napustio ga je u društvu Siniše Petrića. Njih dvojica su potom došli u zgradu u ulici Nino Bravo broj 3.
a

Barbara ćerka Petra Borote

Lukina supruga Barbara Bojović ćerka je čuvenog golmana Partizana i OFK Beograda Petra Borote, koji je umro u Đenovi u februaru 2010. godine. Barbara je u Beogradu poslednji put javno viđena upravo na sahrani svog oca na Novom groblju, kojoj je prisustvovao i Vuk Bojović. Barbara je važila za jednu od najlepših Beograđanki, a devedesetih godina pojavljivala se i u nekoliko muzičkih spotova. Poznata je anegdota da je Luka Bojović pre nego što su počeli da se zabavljaju sa celom svojom ekipom jurio mladiće koji su joj iz kola u pokretu dobacivali na ulici.


„To je Luka, to je on..."

Agenti su nastavili da nadgledaju zgradu i nešto kasnije iz nje je izašao još jedan muškarac, a agent koji je bio najbliži ulazu je rekao: „To je Luka, mislim da je on", ali je dodao: „ Ne znam, nisam siguran, ima naočare za sunce i kapu."
Celo društvo se tog popodneva sastalo u ekskluzivnom restoranu „Bodega la Paz" u centru Valensije, a u restoran je došao i Vladimir Milisavljević - Vlada Budala, koji je takođe bio praćen. Španski policajci su dozvolili četvorki da završi ručak i agenti u civilu su prišli stolu dok je četvorka čekala desert.
Kako navode španski mediji, razgovor je išao ovako:
„Policija! Pokažite vaša dokumenta!" Na to je Luka Bojović odgovorio: „Zašto, zato što smo stranci? Ništa nismo uradili." Pokazao je litvanski, lažni pasoš, Petrić i Milisavljević su izvadili hrvatske pasoše, dok je Mijanović pokazao svoj srpski pasoš. „Da li imate da platite račun?" Pitao je policajac, a Luka se nasmejao i rekao: „Naravno" i na sto bacio više od 300 evra. Ipak, vrlo brzo maske su pale i Bojović je uhapšen.
Inače, u apartmanu koji je Luka Bojović iznajmljivao u ulici Nino Bravo i koji je policija pretresla nakon njegovog hapšenja pronađeni su tri škorpiona, automati, pištolji, prigušivači, municija, ali i 557.000 evra. U španskim medijima je objavljeno da je pored arsenala i novca pronađeno i više ljubavnih pisama koje je Luka dobijao od supruge Barbare i koja su navodno ukrašena nacrtanim srcima.
t

Uspeh: Još jedna akcija španske policije

Uhapšena i Ana Marija, kraljica kokaina


Španska policija je pre razbijanja Bojovićeve grupe uhapsila i izvesnu Anu Mariju, koju na Pirinejima nazivaju kraljicom kokaina i šeficom podzemlja. Ona je u svojoj hacijendi na 20 kilometara od Madrida imala najmoderniju laboratoriju za preradu droge, a kada je policija ušla u vilu, pronašla je 300 kilograma kokaina i 33 tone ostale droge. Ana Marija, atraktivna i superinteligentna, dugo je izbegavala hapšenje, vešto izmičući poterama i koristeći svoje veze, ali je na kraju uhvaćena sa 27 miliona evra u gotovini.
Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Da li bi Srbija danas bila bolje mesto za život da je Đinđić živ!?

Siguran sam da bi!

Naravno da ne, bilo bi gore!

Bilo bi apsolutno isto!

Rezultati

Facebook