Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

28. 09. 2007.  - Autor: NA. STOJANOVIĆ

TROJICA UBIJENA ZBOG DUGA!

Darko Živković (32), Vladimir Samardžić (29) i Dušan Pejović (24) ubijeni u firmi „S kompani"! Policija sumnja da iza ubistva stoji vlasnik ove firme Branislav Sekulović Sekula, jer im je navodno dugovao veliki novac!

s
s

Darko Živković (32), zvani Žika Šumadinac, suvlasnik kladionica „Fer plej" i „Zona sreće", njegovi prijatelji Vladimir Samardžić (29), zvani Globus, i Dušan Pejović (24) ubijeni su u prostorijama firme „S kompani" na Petlovom brdu! Policija traga za Branislavom Sekulovićem (45), zvanim Sekula, vlasnikom „S kompanija", za koga se sumnja da stoji iza ovog ubistva jer je navodno dugovao veliki novac Živkoviću i njegovoj ekipi! Pretpostavlja se da je ubistvo izvršio profesionalac, jer su Samardžić i Pejović pogođeni u glavu, a u Živkovića, koji je pokušao da pobegne kroz prozor, ispaljeno je više metaka u leđa!

a

Živković Kontin kum

Trojica ubijenih važili su za „žestoke momke", ali su se poslednjih godina bavili legalnim poslovima. Darko Živković je inače suvlasnik kladionica „Fer plej" i „Zona sreće". On je kum Vladana Kontića Konte iz „voždovačkog klana".

Masakr u prostorijama „S kompanija" otkrio je juče ujutru radnik ove firme. On je video razbijeno staklo na ulaznim vratima. Primetio je i da su vrata zaključana, što je bilo neuobičajeno. Prozor kancelarije je razbijen, a na fasadi ispod njega bili su vidljivi tragovi krvi!

Kada su policajci provalili vrata, u Sekulovićevoj kancelariji zatekli su na foteljama mrtve Samardžića i Pejovića sa ranom od metka na čelu! Telo Darka Živkovića pronađeno je iza stola, pored prozora.

- Verujemo da su ubistvo odradili profesionalci. Verovatno Sekulić stoji iza ubistva, ali teško da je sam mogao da usmrti svu trojicu! Samardžić i Pejović odmah su ubijeni hicima iz pištolja u glavu. Oni su sedeli levo i desno od ulaznih vrata u Sekulovićevoj kancelariji. Dok je ubica pucao na njegove prijatelje, Živković je pokušao da pobegne kroz prozor. Polomio je staklo, ali je izrešetan s leđa - priča za Press izvor blizak istrazi. On dodaje da je motiv zločina najverovatnije dug.

s
s

- Sekulović je pozajmio veliki novac od Živkovića i njegove ekipe, koji nije vraćao već duže vreme. Na stolu kancelarije pronađena su dokumenta o zajedničkom poslu koji su imali Živković i Sekulović, a u kojem je bio upisan i dug koji je Sekulović trebalo da vrati - priča naš sagovornik.

a

Sekula nestao

Supruga Branislava Sekulovića, koja je takođe zaposlena u „S kompaniju", rekla je da je muža poslednji put videla u četvrtak u 18 časova kada je izašla sa posla.

Inače, kako tvrde radnici okolnih preduzeća, Sekulović ima svoj motociklistički tim „Duka rejsing" i ljubitelj je tog sporta. Kako Press saznaje, Sekulović je pre dve godine upao u jedan salon i pucao na motore. Kasnije se vratio i platio štetu, jer je bio na uslovnoj kazni zbog izazivanja saobraćajne nesreće.

Poznanici Živkovića i Sekulovića potvrdili su da se masakr dogodio zbog duga.

- Živković je angažovao Sekulovića za izgradnju nekog objekta. Na kraju mu je Sekulović ostao dužan pare. Pošto mu nije vratio na vreme, Živković je tražio od njega kamatu, koja je rasla. Opominjali su ga više puta da vrati pare i produžavali rokove, ali je on uvek govorio da nema pare. Stalno je iznalazio nove izgovore zbog kojih ne može da vrati pare, ali je bilo očigledno da nema nameru da ih vrati - navodi jedan od poznanika pokojnog Živkovića.

Živković je najavio dolazak kod Sekule u četvrtak oko 20 časova kako bi se dogovorili o načinu da mu vrati pare.

- Rekao mu je da će doći sam, nije ni pomenuo Pejovića i Samardžića, i naredio je Sekuloviću da ga sačeka sa parama. Sastanak su zakazali kod njega u „S kompaniju" - kaže naš sagovornik.

Došli su kod Sekulovića crnim džipom „BMW" beogradske registracije 708-809, koji se vodi kao vlasništvo Danice Živković, žene ubijenog Darka Živkovića. Pretpostavlja se da ih je Sekulović sačekao u svojoj kancelariji, u kojoj su i ubijeni.

s
s

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, policija je juče pokušavala da pronađe Branislava Sekulovića i na kućnoj adresi, ali ga nije našla, dok je njegov mobilni telefon sve vreme bio isključen.

- Zasad postoji sumnja da je on umešan u ovaj zločin - navodi naš sagovornik.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najnovije

Nije pronađen nijedan članak.