Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Promocija... Novi turistički suvenir Jagodine po uzoru na Grčku i Španiju

13. 06. 2011.  - Autor: I. I.

Palma prodaje kamenčiće po 100 dinara

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma promovisao je juče novi, nesvakidašnji turistički suvenir - lakirani kamen iz Morave sa mašnicom

Dragan Marković Palma

- Video sam u Grčkoj, u jednom marketu, vreću sa kamenčićima iz Španije koja košta 1,20 evra. Dok sam putovao prema Jagodini saradnicima sam dao nalog da odu na Moravu i skupe kamenje, da ga izlakiraju i napišu poruke prikladne za dečji uzrast. Lepo smo ga upakovali i počeli prodaju moravskog kamena po ceni od 100 dinara - rekao je Marković.

Pozadina tog njegovog čina je u stvari poruka Vladi Srbije da prestane da uvozi krompir, pasulj, jabuke... sve ono što i u Srbiji proizvodimo.

- Na ovaj način uputio sam i kritiku onima koji prete da će Srbija od sledeće godine početi da uvozi meso. Kažu da ćemo imati problem sa junećim mesom i mlekom. Jagodina neće imati taj problem, jer nama za 47 dana stiže 210 steonih junica i to ćemo podeliti našim poljoprivrednim proizvođačima. Iz bubnja ćemo izvući dobitnike junice i teleta, pa ćemo na taj način imati 420 dobitnika, a samim tim i 420 novih radnih mesta - objasnio je Palma.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najnovije

Nije pronađen nijedan članak.