Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

21. 03. 2018.  - Autor: Kurir

DANSKI PRONALAZAČ OTKRIO JEZIVE DETALJE MONSTRUOZNOG UBISTVA NOVINARKE: Bilo je grozno i ludo, a u mislima mi je bila samo jedna scena!

Danski pronalazač Peter Madsen, optužen za ubistvo švedske novinarke Kim Val (30), izjavio je da mu je u mislima bila scena iz filma "Sedam" kada joj je odrubio glavu u svojoj podmornici.

DANSKI PRONALAZAČ OTKRIO JEZIVE DETALJE MONSTRUOZNOG UBISTVA NOVINARKE: Bilo je grozno i ludo, a u mislima mi je bila samo jedna scena!

Foto:Printscreen

Madsen (47) je svedočeći na sudu u Kopenhagenu priznao da je raskomadao telo novinarke, ali uporno je tvrdio da je umrla nesrećnim slučajem "kada se podmornica ispunila ugljen monoksidom.

Ogovarajući na pitanje o bizarnoj izjavi o poznatom filmu, u kojem lik kog tumači Bred Pit otkriva odsečenu glavu svoje žene u kutiji on je rekao:

"Mislim da nema ništa neprirodno u mojoj izjavi. U tom filmu postoji scena sa odsečenom ljudskom glavom", rekao je Madsen

 

"Nikada nisam bio nasilan ni prema jednom ljudskom biću - ni prema mrtvom ljudskom biću", izjavio je Madsen..

 

On je rekao da je šrafcigerom izbušio rupe u na telu novinarke kako bi lakše potonulo.

"Probušio sam nekoliko rupa na delovima tela jer nisam hteo da se ispuni gasovima."

 

Ubodne rane otkrivene su i na genitalnom području žrtve, ali Madsen je je poricao da je bilo seksualnog napada. Tužioci su Madsena opisali kao psihopatu sklonog seksualnom nasilju.

 

"Nema ničeg seksualnog u činjenici da ima ubodne rane u vagini. Razumijem zašto biste pomislili da ima, ali za mene u tome nije bilo ničega seksualnog", rekao je Madsen.

Na zahtev da opiše kako je raskomadao telo novinarke pre nego što je delove stavio u vreće i bacio u more, Madsen je odgovorio:

 

"To je nešto toliko grozno da ne želim da ulazim u detalje. Reći ću samo da je bilo grozno. Bio sam u ludoj situaciji i koristio sam predmete koji su mi se našli pri ruci."

 

Madsen je izjavio da je skinuo odeću sa Val i  bacio je u more: "Hteo sam da uklonim sve tragove iz podmornice. Želio sam da ta nesreća nestane."

 

Na sudu su prikazani uznemirujući snimci s Madsenovog kompjutera, koji prikazuju brutalno nasilje i odsecanje glava ženama. Očekuje se da će suđenje trajati do 25. aprila.

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage