Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

16. 02. 2014.

(VIDEO) Planeta juri ka Zemlji: Stiže u avgustu 2014! Prete nam ogromni cunamiji, zemljotresi...

Radio stanica Turner prenosi upozorenje dr Kaplana o planetu koji ide prema Zemlji.

(VIDEO) Planeta juri ka Zemlji: Stiže u avgustu 2014! Prete nam ogromni cunamiji, zemljotresi...

Prema rečima osobe koja se predstavila kao dr. Kaplan sa Univerziteta u Teksasu, objekat čije su dimenzije veličine planete, približiće se Zemlji u avgustu 2014.

Dr Kaplan isto tako navodi da će Zemlja pre nego što se planeta približi Zemlji osetiti uticaj zbog gravitacije tog nebeskog tela.

Turner radio stanica razgovarala je o ovom slučaju i sa drugim geolozima i astronomima (stručnjacima u toj branši) koji su potvrdili da, ako je Kaplanov proračun tačan, da će se Zemlja suočiti sa strašnim nepogodama.

Sve će započeti vremenskim anomalijama. Zatim će se povećati broj zemljotresa i vulkanskih erupcija jer će magma iz zemlje biti privučena gravitacijom te planete.

Navedeni stručnjaci su rekli da će doći strašnih cunamija do 1.000 metara visine koji se kreću brzinom 1.200 kilometara na čast, udarajući u obližnje obale na Zemlji.

A kada ova planeta bude u najbližoj tački u odnosu na Zemlju, u avgustu 2014, Zemljom će se proširiti razaranja zbog pomeranja tektonskih ploča. Jedan od stručnjaka naveo je čak da u zavisnosti od gravitacije te planete i ugla približavanja, i sama rotacija zemlje može biti potpuno zaustavljena.

Dr. Kaplan upozorio je da će približavanje i prolazak ove planete u potpunosti promeniti površinu Zemlje u nama nešto potpuno nepoznato. Koordinate planete koju možete videti su: Right Ascension: 04 hrs. 08 Min. 08 Sec.

Declination: 60 degrees 56 arc min. 43 arc sec.

 Moving toward/brzina kretanja earth at 200 Kps.

Izvor: Dnevno.hr

Tagovi

Komentari (2)

ostavi komentar
anonymous [neregistrovani]
 [17.02. 2014., 08:19]

planeta

Zapadne sile srbima nisu dale izlaz na more. Zelele su da nas spasu od katastrofe.

Odgovori
Vidi odgovore
sima kengur [neregistrovani]
 [16.02. 2014., 21:30]

glupost

pa ako je gravitacija te planete toliko jaka da izvuče magmu iz utrobe zemlje, koga briga za cunamije i zemljotrese, kao i za to kako će zemlja posle toga izgledati. kako bi čovek mogao da se odupre toj sili i da ne bude takođe privučen u susret toj planeti. vidimo se u svemiru

Odgovori
Vidi odgovore

Ostavi komentar

antiRobotImage