Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

LEONTINA PAT O ŽIVOTNIM PRIORITETIMA

13. 02. 2012.  - Autor: Tekst: Jelena Vraneš, Fotografija: Hello, Press Revija

Posvećena sam samo ćerki

Na prvom mestu sam majka i radim sve ono što će mojoj Luciji biti u interesu. Nisam interesantna poput Nataše ili Goce, jer se pevanjem više ne bavim. Razumem da ljude zanimaju životi aktuelnih zvezda, ali ja odavno nisam u tom košu, poručuje pevačica, ne želeći da potvrdi ni demantuje navode da se razvodi od Filipa Pata.

s

Ne pričaju na temu razvoda Leontina i Filip Pat

Leontina Pat je u centru pažnje medija zbog sve učestalijih glasina da se razvodi od Filipa Pata, s kojim ima ćerku Luciju. Plavokosa pevačica uporno odbija da priča na tu temu jer ne želi da se tim povodom eksponira u javnosti. - Ne gradim karijeru na privatnom životu. Nisam interesantna publici poput Nataše ili Goce jer se pevanjem više ne bavim. Razumem da ljude zanimaju životi aktuelnih zvezda, ali ja odavno nisam u tom košu - kaže Leontina, i dodaje da je trenutno potpuno posvećena vaspitavanju dvogodišnje ćerkice Lucije:
- Majčinstvo mi je oduzelo dosta vremena, jer sam prvenstveno želela da moje dete ne oseti moju zaokupljenost poslom. Dakle, na prvom mestu sam majka i radim sve ono što će mojoj ćerki biti u interesu, a tek onda na red dolaze druge stvari. Tu se uklapam kako znam i umem. Često u šali umem da kažem da sam slobodna od devet do 17 časova, kada je inače Lulu u vrtiću. Posle 17 časova postojim samo za druženje sa detetom i prijateljima sa sličnim interesovanjima.
Leontina se ne bi protivila ako bi njena ćerka poželela da je nasledi u poslu.
- Ako su moje stope šetale od autorstva ka pevanju, u jednom periodu i ka fotografiji, a potom ka produkciji, organizovanju, osmišljavanju i rukovođenju, onda da - želela bih da i moje dete poseduje više talenata s kojima će uvek imati slobodu traženja novih izazova i osvajanja novih nivoa uspeha - poručuje ona.
s

Uzorni roditelji Leontina i Filip sa ćerkom Lucijom

Ne isključuje mogućnost da Luciji podari brata ili sestru.
- Iskreno, svako dete na ovoj planeti je dobrodošlo, mada lično ne osećam spremnost da ponovo „uđem u pelene". I sa Lulu nisam ništa planirala, neka viša kosmička sila je sve uredila. Ako nešto treba da se desi - desiće se! - kaže Leontina.
Iako je svojevremeno bila među najpopularnijim pevačicama, ne želi da se vrati profesiji koja ju je proslavila.
- Ništa se u vezi sa pevanjem nije promenilo, i dalje nemam ambicije da snimam nove pesme samo iz hobija, bez mogućnosti da vratim uložena sredstva. Drugim rečima, nemam para za bacanje, a kako je vreme novac - nemam ni vremena. Mislim da Srbija nije tržište za pop i zabavnu muziku i kvalitetne izvođače, već nešto iznad toga - traže se ekscentrici, šoumeni, zavodnici... Uglavnom, muški pevači prolaze bolje jer je ženska publika najvernija - objašnjava pevačica, koja se posvetila komponovanju i dečjem horu „Čarolija".
t

Ne bih više sa Željkom Joksimovićem na Evroviziju

Leontina kaže da je oduševljena pevačima koje su eks-Ju zemlje izabrale da ih predstavljaju na Evrosongu.
- Svi, osim bosanske predstavnice koju ne znam, predstavljaju apsolutne pobednike u muzici sa ovih prostora! Šteta što sad Bosnu nije predstavljao Hari ili Dino, uživanje bi bilo kompletno! Trenutno blagu prednost dajem Rambu, prvenstveno zbog naslova pesme („Euro, neuro", prim. aut.), a i zbog lakoće s kojom se zapravo poigrava s ovim takmičenjem - kaže Leontina, a na pitanje da li bi u pisanju pesme pomogla Joksimoviću, srpskom predstavniku na Evrosongu, odgovara: - Ne bih se upuštala u tu aktivnost.

- Uradila sam odavno jednu pesmu za Lepu Brenu i čekam trenutak kada će pesma ugledati svetlost dana. Ona je izvođač s kojim sam oduvek želela saradnju, jer je iskreno volim i poštujem od kad znam za sebe. Što se hora tiče, „Čarolija" je zaista na vrhuncu, ima nas u celoj Srbiji, ne samo u Beogradu. Podatak da postojimo od 2006, a da su mnoge moje koleginice kasnije, poučene našim uspesima, naprasno rešile da se bave decom i njihovom muzičkom edukacijom, pokazuje koliko vredimo. Učesnici smo gotovo svih važnih edukativnih akcija za decu! Trenutno radim sa crnogorskim kolegama i planiram lepe stvari vezane za decu i muziku u Crnoj Gori. Nedostajalo mi je to podneblje, a i moji dragi prijatelji tamo - zaključuje Leontina.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage