Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

GDE JE I ŠTA RADI NEBOJŠA BAKOČEVIĆ

11. 03. 2012.  - Autor: Jelena Vraneš

Vratiću se kad snimim svoj film

Jedan od naših najboljih glumaca Nebojša Bakočević godinama je u medijskoj ilegali, koju je nakratko prekinuo manjom ulogom u seriji „Vratiće se rode" i rolom u filmu „Artiljero", koji je trenutno u postprodukciji.

s

Večiti dečak Nebojša se proslavio ulogom u kultnom filmu „Kako je propao rokenrol", a posle višegodišnje medijske pauze zaigrao je u seriji „Vratiće se rode"

Iako je najavljivano da je to njegov povratak na veliko platno, Bakočević u ekskluzivnoj izjavi za Press Reviju kaže da se ne vraća na film kao glumac već da planira druge poslove u sedmoj umetnosti.
- Nije to moj veliki povratak već sam samo učinio uslugu prijateljima Raši Andriću i Srđi Anđeliću - kaže glumac, i napominje da ne želi da daje intervjue jer nije estradna ličnost.
- Nisam deo tog sveta i mislim da je bolje da pišete o estradi, a ne o meni. Ljude to više zanima. Imam neprijatna iskustva sa novinarima, a i stvarno nemam šta da ispričam. Ako budem uradio svoj prvi film, možda ću u tom slučaju pričati za medije - kaže zvezda kultnih ostvarenja „Crni bombarder" i „Kako je propao rokenrol".
„Večiti dečak" srpske kinematografije, kome su mnogi predviđali holivudski uspeh, već na početku karijere postao je tema žute štampe. Mediji su pisali o njegovoj prekoj naravi, problemima sa narkoticima, vezi sa danas poznatom balerinom Ašhen Ataljanc...
s

s
Pominjalo se i da je krao, zbog čega je i odlučio da se izoluje.
- To da li se drogiram je moja stvar. Čak sam i svom ocu Lazaru Bakočeviću dao mokraću na analizu. U rezultatima nije bilo ničega, tako da, ukoliko to nekoga zanima, imam i crno na belo. Čudna stvar mi se dešava u poslednje vreme... Otkad sam počeo da govorim istinu - niko mi ništa ne veruje - rekao je u jednom od retkih intervjua 2004. godine.
Glumac, za kojim su devojke osamdesetih i devedesetih „sekle vene", nikad nije krio ljubav prema lepšem polu.
- Akademiju sam upisao zbog žena. U životu me zanimaju isključivo dve stvari: hrana i žene. Za Oskara me zabole uvo. Volim vesele, lepe i pametne žene. Da bih se oženio, ona bi morala da se brine o meni, a ja o svemu ostalom. Još je davno Leonard Koen napisao da će žene jednog dana da preuzmu sve u svoje ruke, a muškarci će da se bave svojim detinjastim poslovima, kao što su umetnost, poezija... One i onako održavaju ovaj svet u životu - rekao je Bakočević. 

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage