Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

17. 06. 2012.  - Autor: Ana Mitić

Ognjen Janković: Vladi nije nameštena pobeda

Maneken Vlada Vuksanović nije pobedio u "Survajveru" zahvaljujući rodbinskim vezama, niti su mu doturane informacije koje bi mu olakšale da pobedi, tvrdi za Press nedelje Ognjen Janković, jedan od članova "Beogradskog sindikata", koji radi u produkciji rijalitija.

On objašnjava da nije tačno da je Vuksanović pobedio jer mu je sestra od ujaka voditeljka Bojana Janković, inače Ognjenova supruga. Janković kaže da je krajnje neodgovorno dovođenje u vezu pobedu Vlade Vuksanovića i njega kao nekoga ko mu je krčio put, kao i da je to klasična zloupotreba njegovog imena i napad na "Sindikat".

Sve po ugovorima


- Niko sa strane, pa ni ja, ne može da se pojavi na snimanju i bilo šta da kaže nekom takmičaru, a da to ne vidi neki drugi takmičar ili ekipa. Svi smo pod strogim ugovorima i držimo se toga. Apsolutna je laž da sam ja ili bilo ko drugi mogao da doturam bilo kakve informacije takmičarima. Lažno sam predstavljen i kao glavni producent, a ja niti sam producent, niti glavni producent "Survajvera". Izvršni producent je "Vižn tim", a ja sam tamo zaposlen u kreativnom timu. Nemam veze sa parama, sa novčanom nagradom, niti po svojoj funkciji imam kontakte sa takmičarima tokom snimanja i nakon toga - objašnjava on.
Janković dodaje da se od početka znalo da je Vlada Vuksanović brat od ujaka njegove supruge Bojane i da je ta informacija prošla sve provere. Vlada se sam prijavio da učestvuje i ispunio sve uslove za to.
- "Survajver" se radi i po babu, ni po stričevima. Sa Vladom se ne čujem ni ja, a ni moja porodica, jer je dalji rođak sa kojim nemamo kontakt. I Vlada može da potvrdi da nismo kontaktirali ni pre početka, ni tokom trajanja, a ni posle proglašenja pobednika. Pobedu u "Survajveru" je nemoguće namestiti, niti sam ja to fizički mogao da uradim. Ako neko to pokuša, biće provaljen i kažnjen za prekršaj. Kada je posle prve sezone emitovanja bilo takvih priča, namerno smo se sa Prvom televizijom dogovorili da ubuduće finala budu uživo i da se glasa transparentno i javno - kaže Janković.

Napad na "Sindikat"


On dodaje da mu cela priča deluje kao pokušaj da se diskredituje poštenje jednog od člana "Sindikata".
- Sve što je objavljeno u medijima je čista podmetačina i laž. Ovo je atak na moj profesionalizam i napad na "Sindikat". Ovo je maliciozna pretpostavka koja nema veze sa mnom, ali je moje ime i prezime iskorišćeno jer nekome ovde nešto smeta. Ako nekome smetam, neka izađe kao vitez i saspe mi to u lice, a ne kao plašljivi zec da napada mene i moju porodicu - kaže Janković.
Njegov advokat Feđa Dimović kaže da će ako napadi na Jankoviće i "Sindikat" ne prestanu, svoja prava morati da zaštite na sudu.

a
Prva: Pobednika biraju gledaoci

- Pobednika biraju takmičari i publika. Glasanje je javno i transparentno. Svi takmičari prolaze iste testove, imaju iste uslove, prolaze kroz teške borbe bez izuzetaka, spavaju i jedu pod istim nebom u "Survajveru". Niko od takmičara ne može da ima bilo kakve privilegije. Ovo su činjenice koje nepobitno urušavaju sve spekulacije. Svaka druga tvrdnja ili pokušaj da se kreira senzacija nema nikakvo uporište - rekli su juče u televiziji Prva.

 

Izvor: Press

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage