Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

kanski dnevnik - dan deseti

21. 05. 2011.  - Autor: Ksenija Pavlović, Specijalno za Press iz Kana

Šon Pen - holivudski mačo

11.00: Pres konferencija za film „Ovo mora biti mesto" Paola Sorentina. Šon Pen u izlizanom džinsu deluje kao rok zvezda. Potpuno mi je jasno zbog čega je Madona bila luda za njim i zašto je Skarlet Johanson pala na njega.

1
Paolo Sorentino kaže da je oduvek samo Šona Pena video u ovoj ulozi, i da ju je kojim slučajem ovaj odbio, film nikada ne bi ni bio snimljen.

Italijanski prijatelji mi kažu da će danas po podne sedeti sa Paolom Sorentinom u nekom od restorana na obali i da, ako želim, mogu da im se pridružim. Međutim, današnji dan će biti paklen.

11.30 Sok od narandže i kratki espreso na terasi kluba u kome se skupljaju isključivo američki filmski producenti. Verovatno jedini trenutak u današnjem danu kada uspevam da malo predahnem i uživam u pogledu na Mediteran.

13.00 Ručak kod gradonačelnika Kana, na koji, zbog zakazanog intervjua sa Larsom fon Trirom, neću uspeti da odem.

14.30 Sastajem se sa kontroverznim rediteljem u Mužanu, koji je udaljen od Kana dvadeset minuta vožnje taksijem. Lars fon Trir je rekao: „Ja sam nacista" i rečeno mu je da mora da napusti Kan. Rekao je i da razume Hitlera. Holokaust je u evropskoj civilizaciji i dalje jako ozbiljna tema, tako da uopšte nikoga ne treba da iznenadi kada na izjave o Jevrejima reaguje javni tužilac.

19.30 Premijera filma „Ovo mora biti mesto". Ovoga puta, i ja sam pozvana na crveni tepih. Još dva dana do kraja festivala...

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage