Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

06. 05. 2012.

Pismo urednice

I eto, stigosmo i do malog jubileja, petog broja magazina „Stil&dom".

s
Sa trenutnih 28 stepeni, ledeni februarski dani kada je objavljen prvi broj deluju potpuno nadrealno i daleko. I u stvari samo govori o tome kojom neverovatnom brzinom prolazi vreme. Okej, spomenuli smo, setili se, a sada da malo promišljamo mesec maj.
Pretpostavljam da svi s prvim jakim majskim suncem dobijamo neverovatan nalet energije. A nju naravno treba pravilno usmeriti i iskoristiti. Jedan od dobrih, čak najboljih načina, jeste bavljenje sportom.
Tekst o Ekstremnom selu, prvom u Srbiji, koji možete da pročitate u ovom izdanju magazina, višestruko me je oduševio. Pre svega zbog činjenice da tako nešto postoji kod nas, da je relativno blizu i relativno pristupačno (u materijalnom smislu). Zatim zbog mogućnosti da se čak i oni manje fit upuste u tu božanstvenu adrenalinsku avanturu. Konačno, ali ne i najmanje važno, čak i oni koji nemaju dovoljno „herca", u tom savršenom prirodnom stacionaru pronaći će način za brz oporavak od stresa. Kada sam pročitala reportažu, poželela sam da se istog momenta nađem tamo. Verujem da ćete i vi osetiti istu želju, pa ako ste u prilici, ne gubite vreme - pravac u Kraljevo!
Želim vam mnogo sunca. Uživajte!

Izvor: Press

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage