Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

TV PRESSING - ALEKSANDAR SALE JOVANOVIĆ

16. 03. 2011.

Big braćala!

Nova sezona „Velikog brata" krenula je spektakularno! AVNOJ-evska kuća u Košutnjaku primila je do sada najšarolikiju ekipu stanara koji će 107 dana pod budnim okom kamera živeti svoje živote zarad gledanosti i zarad satisfakcije nezadovoljnih svojim životima s druge strane ekrana! Primila je i kurte i murte!

Aleksandar Sale Jovanović

Prvi utisci? Ludilo! Koja vrsta ludila je u pitanju reći će vreme, ali već posle premijerne emisije i najavljenih zadataka i planova valja očekivati najbolju sezonu do sada.

Scenografija - vrhunska! Emoušn je još jednom pokazao da svoj posao produkcijski radi gotovo besprekorno! Ideja o dve kuće - raskošnoj i klošarskoj možda jeste već viđena stvar, ali je na ovim prostorima potpuno šokantni original.

Kooperacija na nivou pet zemalja donosi potpuno novu infuziju i u životnom, ali i u finansijskom smislu, ali je u „Emoušnov" pomalo učmalo-sektaški voditeljski tim dovela i devojku koja je pravo osveženje. Antonija Blaće - provokativna, kreativna, energična i za razliku od većine ovdašnjih voditelja - sama svoj scenarista... Koristi mozak, a ne grimase i naklapanja, fazone smišljene u sekundi, a ne floskule i nepotrebna ponavljanja jedne iste misli na 700 različitih načina i što je najvažnije (a na srpskim televizijama to uglavnom nije običaj) - pismena je!

Iako je već iskusni veteran u ovoj vrsti igre, „Veliki brat" će morati da se bori kao da je na samom početku, jer su u međuvremenu stasale mnoge „male sestre"... i one dobre, ali još više - one zle! Moraće da ratuje i protiv nekih novih vetrenjača kojih nije bilo ni u najavi u ono vreme kad su Srbiji doneli ovu vrstu TV zabave!

Sad će svi biti veliki stručnjaci! I svi će imati po neku primedbu, svi će tražiti grešku, falinku, praviti poređenja sa prethodnim sezonama i sličnim šou programima... brojaće se „naši" i „njihovi", vagati koja je reč bila prejaka za geja, patuljka, sponzorušu ili stranca... jedni će smatrati da je preurbano, drugi da je preseljovanderski, treći da je prebrutalno... borci protiv rijalitija i konkurentske TV kuće nišaniće svaku sitnicu, ali jedno je sigurno - ovo će biti veoma, veoma, veeeeeooooomaaaa gledano!

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage