Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

najveĆi svetski ljubavnici

28. 11. 2010.  - Autor: (AG.)

Kastro je pravi Kazanova

Ako ste mislili da je Kazanova najveći ljubavnik svih vremena, prevarili ste se! Najnovije istraživanje pokazalo je da je najveći broj žena u svoj krevet ipak odvukao kubanski diktator Fidel Kastro

Fidel Kastro
Rekorder u krevetu... Fidel Kastro

Veliki je kubanski diktator navodno je spavao čak sa 35.000 žena, a svoje „žrtve" tokom 40 godina pronalazio je na plažama Havane. Kastro je, navodno, svaki dan spavao s dve žene i to s jednom za vreme ručka, a s drugom za vreme večere. Ponekad je imao seks i uz doručak, što preračunato u brojke iznosi oko 35.000.

Na drugom mestu, sa 20.000 žena koje je osvojio, nalazi se košarkaš Vilt Čemberlen. On je tokom dugogodišnje ljubavničke karijere ipak izbegavao udate i ne baš lepe devojke.

Treće mesto zauzeo je Voren Biti, koji je imao seks sa 13.000 žena. Na njegovom se popisu nalaze i mnoge slavne osobe: Džejn Fonda, Džoan Kolins, Izabela Ađani, Džuli Kristi, Dajana Kiton, Madona i naravno Anet Bening.

Zanimljiva je činjenica da se odmah iza njega nalazi običan vratar hotela Umberto Bilo. Iako ne pripada svetu slavnih, upravo je on, zahvaljujući svom poslu u poznatom hotelu „Venecijan" u Las Vegasu, u krevet odveo čak osam hiljada žena, i to većinom gošći hotela.

Čarli Šin
Švaler i nasilnik... Čarli Šin

Peto mesto zaslužio je razuzdani Čarli Šin, s pet hiljada žena. Poznat po svom raskalašnom životu, sklonosti alkoholu i drogama, brojnim avanturama, uništio je čak i nekoliko brakova.

Na popisu najvećih ljubavnika nalaze se i Džin Simons, frontmen legendarnog benda „Kis", s brojkom od 4.600 žena, zatim porno-star Ron Džeremi (4.000), Hju Hefner, Džek Nikolson, Erik Klepton, Medžik Džonson, a čuveni Kazanova je spavao sa „samo" 130 žena.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage