Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

TAKMIČENJE U ŽDERANJU

12. 12. 2010.  - Autor: (AG.)

Ko će više

U svetu se već godinama održavaju ozbiljna takmičenja u žderanju i prežderavanju, od organizovanih turnira koji mere ko će i kako pojesti više pojedinih komada fast fuda u najkraćem vremenskom roku, do onih koji se svode na čisto trpanje kalorija u organizam, u raznim restoranima

s
žderonja

Znamo koliko je bila popularna dokumentarno-gastronomska serija „Man vs Food" na kablovskoj televiziji, u kojoj je jedan putujući gospodin po imenu Adam Ričmen pokušavao učiniti nemoguće - da potrpa sulude količine hrane u svoj organizam i to na mestima na kojima je to upravo cilj. Evo nekih najbrutalnijih obroka u takvim restoranima:

Beli buster burger

Hamburger sadrži 6,8 kilograma govedine! Ako sve uspete da pojedete u komadu, taj obrok će biti besplatan, a ako ne uspete, tj. ako se na pola puta onesvestite ili ispovraćate, obrok će vas koštati 49,95 dolara.

Karnivor čelendž

Izazov za sve mesojede koji drže do sebe održava se u Džordžiji, u restoranu „Big paj". Za cenu od 50 dolara, dve osobe se takmiče u žderanju pice zatrpane s pola kilograma govedine, slanine i šunke! Pobednik odlazi kući s 250 dolara u džepu, a luzer s punim želucem.

Ving king čelendž

„Vest end tavern" u Koloradu poziva sve putnike namernike koji su voljni da učestvuju u izazovu, da potamane 50 pilećih krilca u svega 30 minuta! Pobednik dobija natrag lovu koju je potrošio, kao i majicu i sliku na zidu restorana.

Kokomonga burger

Hamburger težak 3,4 kilograma i nakrcan s čak 12.387 kalorija sigurno će vam skratiti život za nekoliko sati, ako ne i odmah začepiti žile i poslati na večna lovišta, ali ako posetite „Kooky Canuck" u Tenesiju, dobićete ga besplatno ako ga pojedete za jedan sat. Do sada, to je pokušalo 2.419 osoba, ali je uspelo svega osam.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage