Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

redak sindrom

20. 02. 2011.  - Autor: (AG.)

Prejedanjem do seksualnog vrhunca

Sindrom od kojeg pati Amerikanka Gabi Džouns čini da kad god se prejede, doživi - seksualni vrhunac. Zbog toga sada ima 223 kilograma

s1
Sindrom od kojeg pati Amerikanka Gabi Džouns čini da kad god se prejede, doživi - seksualni vrhunac. Zbog toga sada ima 223 kilograma
Muke... Gabi Džouns ima 223 kilograma jer se prejeda kako bi doživela orgazam

To što je „domaćička boginja" Najdžela Loson od kuvanja napravila senzualni doživljaj nije ništa naspram osećaja koji hrana stvara kod Gabi Džouns. Verovali ili ne, ova 25-godišnja Amerikanka iz Kolorada dostigla je težinu od 223 kilograma samo da bi svakodnevno doživljavala orgazam!

Prejedanje sladoledom, kolačima i picama dovodi je do neopisivog seksualnog zadovoljstva.

Sindrom od kojeg pati medicinski se opisuje kao stalno genitalno uzbuđenje koje inicira orgazme i bez seksualnog uzbuđenja. U ekstremnim slučajevima to se može desiti i do 300 puta dnevno! Prvi put je primetila da joj se nešto neobično dešava kada je „uronila" u sladoled.

s2
biznis... Na svom fetiš veb-sajtu nudi radoznalcima da plate i gledaju kako uživa
Biznis... Na svom fetiš veb-sajtu nudi radoznalcima da plate i gledaju kako uživa

- Drugari su mislili da se pretvaram. Bila sam zapanjena, ali sam tačno znala šta osećam - kaže gospođica Džouns.

U proteklih pet godina ugojila se 95 kilograma. Umesto da potraži stručnu pomoć, odlučila je da profitira od svog neobičnog stanja. Otvorila je fetiš veb-sajt na kojem radoznalci mogu da plate i gledaju kako doživljava orgazam nakon što se prejede.

- Želim svima da pokažem da je lepo biti debeo. Debelih žena ima svuda, želim da ih ohrabrim da se osećaju lepim i poželjnim. Zato sam i otvorila internet stranicu - izjavila je Džounsova.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage