Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

24. 07. 2011.

Springstina za guvernera

Kada je Brus Springstin pre tri decenije napisao pesmu „Born to Run" („Rođen da trči"), garant nije mislio da će ikada trčati prema rezidenciji guvernera u svom Nju Džerziju

Brus Springstin

Možda i neće, ali je jedno istraživanje sprovedeno ove nedelje pokazalo da bi Bos bez problema oduvao republikanskog protivkandidata Krisa Kristija na sledećim izborima.

Sve je počelo kao šala: ispitivači javnog mnjenja su želeli da „začine" svoj upitnik, pa su na listu eventualnih kandidata Demokratske stranke dopisali ime Brusa Springstina. Čak 42 odsto ispitanika zaokružilo je baš njega!

- Springstin ima podršku o kojoj bi političari mogli samo da sanjaju - kaže se u saopštenju kompanije PPP, koja je sprovela istraživanje.

Čika Brus dosad nije iskazivao nikakvu želju da uđe u „dnevnu" politiku, mada je i pesmama i stavovima često koketirao sa politikom. Aktivno se uključio u kampanje Džona Kerija i Baraka Obame, a često je kritikovao Krisa Kristija.

A Kristi, s druge strane, veliča Springstina i tvrdi da je išao na ravno 125 njegovih koncerata! Pozvao je Brusa da mu svira na inauguraciji, ali je ovaj to glatko odbio, rekavši da ne može da se druži sa nekim ko se protivi istopolnim brakovima. Sada bi, ipak, mogli da se nađu na istom mestu, recimo u studiju gde bi bila snimana debata...

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage