Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

17. 04. 2019.  - Autor: mogujatosama.rs

Otkrije kakvi su horoskopski znaci kao bračni partneri!

Pogledajte horoskop koji će vam reći kakav je vaš izabranik/ca kao bračni partner

Otkrije kakvi su horoskopski znaci kao bračni partneri!

OVAN

Ovan muškarac : Muškarac rođen u znaku Ovna je ambiciozan, radan i postiže uspehe. Svi njegovi planovi, uspesi i kombinacije, uvek uključuju i bračnog partnera.On voli ženstvene, inteligentne i nežne žene, naglašenog erosa, oblina i zavodljivog izgleda. Ako mu se prepusti vođstvo i u svemu mu se popušta biće dobar i pažljiv muž, odan, ali ne i veran.


Ovan žena : I žena Ovan je ambiciozna, a i u poslovnom smislu slična je muškarcu u istom znaku. U braku žena Ovan pokazuje veliku dozu ljubomore. Od svog muža zahteva potpunu vernost, mada je sama ponekad sklona avanturama u koje je vodi njen naglašeni eros. I pored svega, ona je ipak sjajan bračni partner. To se, pre svega, ogleda u velikoj privrženosti porodici i težnji da preuzme brigu o domaćinstvu.

 

BIK

Bik muškarac : Vrlo je tolerantan, dobre naravi, voli dom i porodicu. Jedina ozbiljnija mana mu je tvrdoglavost. Savršen je kao suprug i neizmerno voli decu. Ne dozvoljava da mu se komanduje. Najbolje je pridobiti ga laskanjem ili potpunom otvorenošću. Ne voli da priča o ljubavi, nego je pokazuje delima. Sklon je ženama koje vole kuću i porodični život. Za takvu ženu spreman je da se žrtvuje.

Bik žena : Žena Bik je dobra supruga, majka i domaćica. Ona uživa da radi za muža i decu. Voli nežnost i vrlo je osećajna. Kao i za muškarca Bika, i za nju je dom svetilište u kome ima mesta za svakoga ko ne ugrožava skladnost i harmoniju. Kao majka je požrtvovana, odana i izraženo posesivna. Njena jedina mana je svojeglavost kada je u pitanju ljubomora.

BLIZANCI

Blizanac muškarac : Muškarac rođen u ovom znaku lako menja raspoloženje, ali je retko natmuren i neraspoložen. Kao mlad voli da je okružen sa mnogo žena. Kada izabere jednu, posvećuje joj svu pažnju, ali ne izbegava ni povremene avanture. U braku voli kada njegova žena ima ista interesovanja kao i on. Voli da joj nameće svoju volju. Njegova žena je većinom zadovoljna supruga.

Blizanac žena : Žena Blizanac mnogo drži do svog izgleda. Kritična je i sposobna da svakom muškarcu nađe mane. One su uglavnom intelektualno jake i taj aspekt života joj je, u odnosu sa mužem, u braku, često važniji nego njihov seksualni život. One su vrlo društvene i načitane i traže takve partnere. Kao i muškarci Blizanci i one se ne libe od flerta i zavođenja i u stanju su da to dobro sakriju. Nije preterano sklona domaćinstvu, ali ne voli nered i prljavštinu.

RAK

Rak muškarac : Muškarac rođen u znaku Raka je vrlo romantičan. Često ima kompleks niže vrednosti jer je, uglavnom, nezadovoljan svojim izgledom. Neopravdano, jer je često prilično lepo građen i cenjen od suprotnog pola. Dobar je suprug. U braku ima puno razumevanja za suprugu i decu. Vrlo je privržen kući. Kada ga neko uvredi, zna da bude utučen i sklon da danima ne govori sa osobom koja ga je uvredila. Tada je najbolje ostaviti ga samog. U društvu je nezamenljiv kao zabavljač.

Rak žena : Vrlo je osećajna i emotivna. Kao bračni drug je verna i odana. Voli decu i brak bez dece za nju je nezamisliv. Ženi Raku treba prilaziti nežno, jer su one većinom lako povredljive, i veliki su idealisti. Od svog partnera očekuju slično ponašanje, ali ako je ono čak i suprotno, žene u znaku Raka, su neobično tolerantne, praštaju i spremne su da se žrtvuju.

LAV

Lav muškarac : Muškarac rođen u znaku Lava ne voli da mu se naređuje. Inače veoma je nežan i topao, zbog čega je dobar suprug. Uvek je usredsređen na svoje obaveze. Želi da obraduje svoju suprugu, što često i čini. Međutim, može se dogoditi da je ne obraduje baš onda kada ona to očekuje, na primer, zaboravi ponekad da joj kupi poklon za rođendan. Ako se oženi ženom iz znaka Ovna, Strelca ili Device, ostvaruje jako dobru zajednicu. Ali i tada, zbog njegovih pojedinih postupaka, može doći do bure.

Lav žena : Ona je šarmantna i kao devojka ja rado viđena u društvu. Ukoliko se uda za pravog partvera, njena sklonost za promenom potpuno iščezava i ona može biti idealna supruga i domaćica. Međutim, ne može se prenebregnuti činjenica da će njena strast i naglost povremeno izazivati trzavice u kući. No, s obzirom na njene ostale kvalitete, ove trzavice se mogu smatrati kao nužna promena, posle kojih nastaju nove simpatije i jača ljubav.

DEVICA

Devica muškarac: Muškarac rođen u ovom znaku je vrlo karakteran, kako na poslovnom planu tako i u ljubavi. U društvu žene je sposoban da ispolji svoj izuzetni smisao za humor. On nije, po prirodi, romantičan. Kada se veže za jednu devojku i njome se oženi, biće vrlo veran suprug i prijatelj. Pre braka voli da se dugo zabavlja sa devojkom, pre nego što je oženi. U braku se trudi da bude dobar suprug, otac i ljubavnik.

Devica žena : U braku, žena devica, je veoma verna i pouzdana. Odlična je domaćica. Kao majka je pouzdana i požrtvovana i vična je sa decom. Kao majka i supruga je temeljna i razumna, te bi se moglo reće da kod nje preovlađuje zdrav razum i praktičan smisao za život i zajednicu. Ona je uredna i vrlo je analitična. Dobro obavlja poslove u kući i to detaljno.

VAGA

Vaga muškarac : Muškarci rođeni u znaku Vage deluju neodoljivo za žene, iako toga često nisu svesni. Ukoliko naiđe na osobu sklonu svađi, muškarac Vaga, je poptuno nesnađen. Nije spreman za bilo kakve sukobe, rastaje se bez reči. Zbog takvog odnosa prema svađi, muškarcu Vagi teško se može dogoditi da, kada je u braku, dolazi kući samo kada mora. Vrlo je veran, požrtvovan, odan porodici te u slučaju da nađe suprugu sličnih osobina, to može biti skoro savršen brak.

Vaga žena: Žena rođena u znaku Vage veoma je osetljiva i njeno raspoloženje često zavisi od trenutne situacije. Ona ume da bira i ako joj se pruži prilika i uda se za odgovarajućeg čoveka, ona će mu pružiti maksimalnu sreću i udobnost. Ukoliko se desi suprotno, ona je ponekad raspoložena da ostvari tajnu vezu. Njena, skoro jedina, mana je povremena ćudljivost, a u svakom drugom pogledu je solidna.

ŠKORPIJA

Škorpija muškarac : On u brak unosi veliki osećaj za zajednički život. Voli brak, ženu i decu. Ima smisla za humor. Ponekad se može desiti da zbog preokupiranosti poslovnim obavezama može biti nervozan. Činjenica je da skoro isključivo od žene zavisi kakav će on biti suprug i otac. Ukoliko naiđe na razumevanje i vidi da supruga prelazi preko njegovih slabosti (nervoza), on će umeti to da ceni i višestruko će se odužiti.

Škorpija Žena : Ona je u braku veoma dobar drug, odlična majka, velika domaćica i veoma je pouzdana. Pre svega, voli porodičnu sreću. Ume da voli strasno, a kada zbog izvesnih razloga promeni mišljenje, ona to ne iskazuje trenutno, već traži nove puteve i načine da povrati izgubljenu harmoniju u braku, izuzev kada je greška do nje. Vrlo je šarmantna i rado viđena u društvu, a svojim šarmom ume da osvoji i zadrži svog supruga.

STRELAC

Strelac muškarac : Rođeni u znaku Strelca lako menjaju partnerke, ali samo dok ne stupe u brak. Kada se odluči i izabere partnerku, on stupa u brak i postaje veran i veoma odan suprug, osim kada uvidi da je zajednički život neodrživ. On nikada neće ometati, pa ni svoju suprugu, u njenim poslovima, ali on voli da se oseća gazdom i ne voli da mu se komanduje. Vrlo je duhovit, privlačan, zavodljiv i odan. On je svojoj supruzi idealan muž, a ove osobine su njegovo glavno oružje.

Strelac žena : Prilikom stupanja u brak, žena Strelac nastoji da munjevito osvoji i zaokupi bračnog partnera, tako da se ona od prvog trenutka nameće kao glavna u kući. Međutim, ako u tome ne uspe ona nije ljuta, već naprotiv, oseća naklonost prema svom suprugu, kao jačem, jer nije mogla da ga pobedi, i u tome vidi i svoju sigurnost. Ona traži apsolutnu vernost, što će i sama pružiti, a posebno ako ima partnera koga voli.

JARAC

Jarac munškarac : Muškarac rođen u ovom znaku je ljubazan i pun razumevanja za svoju suprugu, porodicu i prijatelje. Ako nađe dobru suprugu, on je idealan muž. Pre nego što stupi u brak, on se često može videti u društvu, gde ja uvek lepo raspoložen i spreman za šalu. Kada se oženi muškarac Jarac je, pre svega, privržen suprug, nežan otac, uvek spreman da se žrtvuje za svoje najmilije i ljubazan i gostoljubiv domaćin.

Jarac žena : Žene Jarčevi su, u većini, osobe zatvorene prirode. One ne vole preterano pokazivanje ljubavi i nežnosti, ali iskreno vole svog bračnog partnera. U braku su verne, izvrsne su domaćice i požrtvovane majke. Vredno rade na usavršavanju svoje dece. Svoju bračnu zajednicu, žena Jarac, ne bi raskinula ni pod kojim uslovima, osim ako je zajednica bitno materijalno ugrožena.

VODOLIJA

Vodolija muškarac : Oni se plaše obaveza koje donosi brak i ljubav u braku, mada to veoma vešto prikrivaju. Više su preokupirani poslovima nego željom da nekoga privole na brak. Međutim, kada stupe u brak, sa osobom koja im odgovara, postaju primer dobrog i primernog muža i oca. Ukoliko partnerka zna njegovu osobinu da se često prepušta mislima o poslu, i to ne uzme kao njegovu ozbiljnu manu, imaće pored sebe pažljivog supruga i biće voljena.

Vodolija žena : Žena rođena u ovom znaku je veoma suzdržana kada je u pitanju ljubavni život u braku. Tek ako oseti da je voljena, u potpunosti se predaje svom bračnom partneru. Vrlo je poslovna, nema predrasude, ume da ceni i da se prilagodi životnim situacijama svog supruga. Čvrstina njenog karaktera, omogućava joj da prebrodi neke trenutne trzavice, i da održi sreću u porodici. Ta osobina joj daje sposobnost vođenja domaćinstva u svakom pogledu. Ona je stub porodice.

RIBE

Riba muškarac : Nezamenljiv je kao suprug, ali samo ako naučite da gledate svet njegovim očima. On je romantična sanjalica i u tome je nedostižan. Ako mu se partnerka približi na pravi način shvatiće da je divno
provesti život sa njim. Blage je naravi i uvek želi da pomogne svojim bližnjima. To je njegova najbolja osobina kada je brak u pitanju. Stalno se trudi da zabavlja svoju porodicu, a njegova privrženost porodici je velika.

Riba žena : Žena rođena u ovom znaku je veoma osetljiva. Poklanja simpatije samo muškarcu koji nije grub i koji joj je po osećanjima sličan. Ona nije gruba, niti bi to mogla da podnese u bračnom odnosu. Puna je mašte, te ume da prebrodi nesporazume u braku. Kada voli, ona je veoma vatrena i privržena. Ona iskreno voli i od svog partnera traži vernost, ljubav i požrtvovanje.

Tagovi

Pročitajte još

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati