Press Online :: Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/rss.html sr http://www.pressonline.rs/img/logo.png Press Online :: Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/rss.html Blago vama ako ste jedna od njih: Žene u ovom znaku su prirodan magnet http://www.pressonline.rs/zabava/astro/374070/blago-vama-ako-ste-jedna-od-njih-zene-u-ovom-znaku-su-prirodan-magnet.html Prirodne kokete! ]]> Foto:B92.net

Žena Vaga: Prirodni magnet 

Lep osmeh, elegantne ruke, dug vrat, dobra figura i elegantni pokreti krase pripadnice ovog znaka. Imaju izražen dar za komunikaciju, racionalne su i prirodno privlače sve oko sebe. Vrlo im je važno da su voljene, a po mogućnosti da partner više voli njih kako bi se osećale sigurno i nadmoćno. Mogu biti velike kokete, a kao prijateljice i član porodice vrlo su predane. Mana im je što su razmažene, hirovite i mogu biti vrlo egocentrične.

]]>
Fri, 25 May 2018 01:12:04 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/374070/blago-vama-ako-ste-jedna-od-njih-zene-u-ovom-znaku-su-prirodan-magnet.html
Horoskop za petak 25. maj http://www.pressonline.rs/zabava/astro/396324/horoskop-za-petak-25-maj.html Dnevni horoskop. ]]> Foto:nezavisne.com


OVAN
Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od zajedničkog interesa i da delujete dovoljno efikasno. Potrebno je da podvučete jasnu crtu, jer nemate dovoljno energije da se angažujete na paralelnim stranama. Imate utisak da voljena osoba ne razume Vaše namere. Svako od Vas je »priča za sebe«, ali sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem. Sugestija: Poveravanje i razgovor imaju pozitivan uticaj na Vaše psihičko stanje.

BIK
Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeniji pred saradnicima. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namere. Partner ne može da Vam dočara, sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete. Sugestija: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

BLIZANCI
Ukoliko Vam je teško da ostvarite svoje poslovne namere nemojte očekivati nemoguće rešenje, već zatražite nečije dodatno razumevanje. Nema razloga da prikrivate istinu o stvarima koje postaju očigledne. Potrebna Vam je partnerova podrška u različitim situacijama. Nečija pitanja u Vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosecaj. Izbegavajte neumerenost. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

RAK
Bez obzira na Vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu početnu procenu. Potrebno je da korigujete svoje prvobitne stavove u dogovoru sa bliskim saradnicima. Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili neke planove. Budite dovoljno strpljivi i taktični, pre ili kasnije shvatićete na koji način možete da rešite problem koji imate. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Važno je da ispoštujete zajedničke dogovore i da ostanete dosledni u svojim izjavama. Nema potrebe da činite nove prekršaje, koji mogu da Vas kompromituju u društvu saradnika ili prijatelja. Partner insistira na nekim zajedničkim promenama, morate imati dovoljno razumevanja. Nepotrebno se opterećujete emotivnim sumnjama, jasno Vam je da ne možete promeniti nečiju odluku. Sugestija: Prijaće Vam šetnja i boravak u prirodi.

DEVICA
Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje Vas nova zamka ili poslovno-finansijski promašaj. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nepoznatim situacijama, budite umereniji u svojim očekivanjima prema saradnicima. Stalo Vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema svom partneru. Sugestija: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.

VAGA
Nalazite se pred novim poslovno-finansijskim izazovom i neko Vas ohrabruje da prihvatite odredjeni rizik. Dobro procenite svoje mogućnosti u odnosu na realne uslove, ponekad velike želje ne mogu da se ostvare na lak način. Priželjkujete više interesantnih dogadjaja u svom ljubavnom životu i vrlo smišljeno kreirate odredjene situacije u nečijem društvu. Imate dobre namre. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

ŠKORPIJA
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak, stoga delujete užurbano pred saradnicima. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savet. Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim dogadjajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i optimističko raspoloženje.

STRELAC
Nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira Vaše ponašanje i donosi ocenu o Vašim postupcima ili rezultatima. Prihvatite dvosmerni saradnički odnos, ali ne po svaku cenu. Potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti u idejama i odlučni svojim u namerama. Sugestija: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

JARAC
Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju, stoga prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima. Potrebno je da osetite sigurnost, pre nego što prihvatite nečiju ponudu. Zanemarili ste nečija osećanja, glas savesti Vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

VODOLIJA
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angažujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obećanja. Važno je da korektno ispunite svoj deo obaveza. Bez obzira na popularnost koju uživate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom. Pokajaćete se, ako precenite svoje mogućnosti ili neka ograničenja. Sugestija: Preterana doza hrabrosti može i da Vam naškodi.

RIBE
Ponekad sve deluje relativno ili neobično. Stoga, nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska ili bez prethodne konsultacije sa bliskim saradnicima. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata. Važno je da pravilno i iskreno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje Vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

]]>
Fri, 25 May 2018 01:01:37 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/396324/horoskop-za-petak-25-maj.html
Kakve žene vole: Jarac starije, Ovan mršave, ali Ribe su pravo iznenađenje! http://www.pressonline.rs/zabava/astro/374533/kakve-zene-vole-jarac-starije-ovan-mrsave-ali-ribe-su-pravo-iznenadjenje.html Biku je prilično bitno da njegova izabranica bude dobra u krevetu, a u nastavku saznajte šta drugi muškarci očekuju od žene. ]]> Foto:aspekt.org

Ovan

Njemu je važno da on ne mora da pravi prevelike kompromise. Dakle, potrebna mu je žena koja će se prilagođavati njemu i kojoj će on uvek biti na prvom mestu. On potvrdu svoje muškosti vidi u tome da je za nju uvek najlepši, najzgodniji, najpametniji i da je prvi u svemu. Radije će odabrati devojku sa manje iskustva, koja je imala manji broj emotivnih partnera. Potrebna mu je žena koja će u svakom trenutku imatidovoljno razumevanja za njegov temperament i pored koje će on moći da bude „glava kuće“. Ovnovi najviše vole mršavije devojke, crvenokose ili plavuše sa plavim ili zelenim očima.

Bik

Njemu je od velikog značaja da njegova izabranica bude dobra u krevetu, ali i u kuhinji. Moguće je da je kuhinja u stvari, ipak, presudna stavka. Potrebna mu je žena pored koje ima mir, pored koje može da uživa i da se opusti. Ne vole devojke koje previše pričaju ili dižu tenziju oko svake sitnice. On će odabrati nekuhedonoističku dušu sličnu sebi, sa kojom će moći da uživa u dobrom vinu i raznim specijalitetima. Ako se udate za Bika, večito ćete se prilagođavati njegovom isplaniranom i organizovanom životu. Oni vole sređene devojke koje dobro mirišu, našminkane, sa stilom i dobro garderobom. Ako imate koji kilogram viška, to im sigurno neće smetetati – Bikovi vole da žene budu ženstvene i sa oblinama.

Blizanci

Ovo je znak koji prvenstveno traži zabavnu ženu koja ima smisla za humor. Njemu je potrebno da se pored svoje izabranice oseća poletno i može se reći svakako- mlađe od svojih godina. Ako ste spremni na život pun raznih promena i avantura, on je vaš idealan partner. Dosadne priče o obavezama i finansijama ga ni malo ne uzbuđuju. Potrebna mu je nasmejana žena, uvek puna optimizma i dečije naivnosti. Blizanci, kao i Ovnovi više vole devojke mršavije građe ali nemaju neki određen tip devojke, s obzirom na to da vole da „šaraju“ i probali bi svašta.

Rak

On traži ženu koja će mu ugađati i koja će mu u mnogim situacijama biti „druga mama“. Potrebna mu je zaštitnički nastrojena partnerka pored koje će se osećati zaštićeno, a da to ne umanji njegov osećaj muškosti. Ako se ne slažete sa njegovom majkom ili sestrom, možete da zaboravite na ovu vezu. Idealna žena mora biti u dobrim odnosima sa porodicom koja je njemu na prvom mestu. On će odmah pričati o deci i stvaranju zajednice ako vas iskreno voli. Za Rakove je važno da budete dobre kuvarice ali i važnije od toga mu je da ste topli kao osoba. Rakovi preferiraju devojke sa oblinama, a grudi su im pogotovo važne. Neretko biraju partnerke sa svetlijom bojom kose ili očiju.

Lav

Ako planirate da se udate za Lava, pripremite se za to da budete večita publika. Njemu je potrebna žena koja će uvek imati dovoljno pažnje za njega i njegove razne predstave. Nekada će biti zahtevniji od deteta, konstantno mu treba ugađati brojnim sitnicama. Ipak, veoma je galantan i velikodušan, pa će vam to na drugoj strani nadoknaditi. Njemu je potrebna srčana partnerka koja je topla i emotivna, ne voli frigidne i hladne žene. Lavovi biraju atraktivne devojke, a nisu im strane ni devojke sa silikonima ili tek ponekim veštačkim dodatkom poput noktiju, kose i sl. Važno je da privučete pažnju svih u njegovom okruženju, da bi on poželeo da vas osvoji, kao trofej.

Devica

On traži savršenu ženu bez mane. Niste se pronašli, zar ne? Baš zato muške Device često i ostaju same. Ako ste se baš zainatili da se udate za njega, onda ćete morati da budete što bliže tome da dostignete savršenstvo njegove vizije idealne supruge. U to spada svakako i kuvanje, peglanje, sređivanje kuće kao i to da uvek budete čiste i uredne. Njemu je važnije da imate uredno isečene nokte, nego da sredite frizuru ili da se našminkate. Device ne privlače preterano nametljive partnerke, radije će odabrati slatku i harizmatičnu, pomalo stidljivu devojku sitnije ili svakako skladne građe tela.

 

 

Vaga

U nekim trenucima će vam delovati da je izfeminiziraniji od vas ali mu to nikada nemojte priznati ako želite da bude srećan. Potrebno je da se divite njemu, njegovom stilu, odevnoj kombinaciji i lepoti. Njegova kolekcija parfema će svakako zanesiti vašu, to prihvatite odmah u startu. Muškarac Vaga traži lepovaspitanu, gracioznu i ženstvenu partnerku sa manirima. Njemu je važnije da imate stila nego da znate da kuvate. Ne privlače ga devojke koje izgledaju „jeftino“, već one koje imaju meru u svemu. Kod njegove devojke mora biti sve na svom mestu, važnije mu je da ste skladne građe tela, nego da na vama vidi velike grudi ili zadnjicu.

Škorpija

Da biste zadovoljile Škorpiona, potrebno je da budete beskrajno maštovite, spremne za avanture, praštanje ali i uvek zainteresovane za njegovu omiljenu rekreaciju – seks. Njemu je potrebna žena koja će umeti da zadovolji sve njegove apetite. Veoma je ljubomoran i posesivan ali to ne mora otvoreno pokazivati, pa ćete morati da naučite da balansirate u raznim situacijama. On ne oprašta. Dopadaju mu se devojke koje suvatrene, strastvene i koje zrače nekom posebnom energijom. Njemu je važnija vaša harizma i seksepil od fizičkog izgleda.

Strelac

Njemu je potrebna partnerka koja će u svakom trenutku imati dovoljno tolerancije i razumevanja i pored koje će on uvek imati svoju slobodu. Ljubomoru zaboravite. Nikako nemojte pokušavati da kontrolišete njega ili njegove odluke, jer vam on to neće dopustiti a i tako ćete ga najlakše udaljiti od sebe. U suštini, za njega je idealna partnerka ta koja može da bude pored njega kada mu treba ali mu neće smetati da živi svoj život onako kako on hoće. Privlače ih visoke, dugonoge devojke, sa kovrdžavom plavom ili svetlijom kosom.

 

Jarac

Njemu je potrebna beskrajno strpljiva partnerka. Ako bilo šta planirate „na brzinu“ od njega možete pobeći glavom bez obzira. On se i na vezu teško i sporo odlučuje, a kamoli na brak. Ako ipak prelomi i reši da vas oženi, moraćete da se uklopite u njegov već dobri pripremljen životni plan. Moraćete svakako da se svidite i njegovoj porodici. Njemu je najvažnije da podržavate njegove ambicije i da imate razumevanja i za one dane u kojima mu je posao prioritet. Ako vam ne smeta da vaš muškarac skoro nikad ne pokazuje emocije i naklonost, Jarac je idealan muž za vas. Privlače ih mršavije devojke, često i malo starije, sa tamnijom bojom kose ili očiju. Lako će zapaziti i one devojke sa malo grubljim crtama lica, poput velikog nosa i tome sl.

Vodolija

Da bi vas cenio kao ženu, on prvo mora da vas ceni kao svog nekog muškog prijatelja. Ako vas gleda samo kao devojku, brzo ćete ga izgubiti. Oženiće onu koja mu na prvom mestu bude bila prijatelj ali i dovoljno vešta da se prilagodi njegovom avanturističkom stilu života. Potrebna mu je žena koja će da poštuje njegove idealei da se slaže sa njegovim uverenjima. Prihvatite to da će uvek više pomagati drugima nego sebi. Potrebna mu je žena širokih pogleda na svet, neko neobičan, a ne samo neko ko će da mu sređuje kuću i pegla veš – kao muškoj Devici na primer. Vodolija nema neki određeni tip devojke, njega privući vaš osmeh i harizma.

Ribe

Njemu je potrebna umetnička duša koja će ga razumeti i sa kojom će uvek moći da mašta i deli svoje ideje do svitanja. Ako pokušavate da ga prizemljite ili da ga vratite u realnost, nećete mu biti zanimljivi. Ne voli pesimiste i hladne osobe. Potrebna mu je žena koja će verovati u njega i kada niko drugi ne veruje i koja će ga podstaći da gaji svoje umetničke ambicije. Potrebna mu je kompletna osoba koja će mu davati stabilnost ali i dovoljno slobode da uvek ode. Ako je pored vas imao sve- svaki put će se vratiti. On traži i ženu koja će biti dobra majka njegovoj deci, to mu je jako važno. Muškarci Ribe vole neobične devojke, koje uvek imaju nešto specifično na sebi, sa posebnim stilom oblačenja i originalnim načinom razmišljanja. Vaša duša mu je važnija od vašeg tela.

]]>
Thu, 24 May 2018 00:58:32 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/374533/kakve-zene-vole-jarac-starije-ovan-mrsave-ali-ribe-su-pravo-iznenadjenje.html
Horoskop za cetvetak 24. maj http://www.pressonline.rs/zabava/astro/396260/horoskop-za-cetvetak-24-maj.html Dnevni horoskop. ]]> Foto:nezavisne.com

OVAN
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na Vašoj strani, do god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava Vašu uspostavljenu dominaciju i integritet. Ponekad Vam je teško da pretpostavite različita mišljenja. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču Vašu nesigurnost. Očekujete više od onoga što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore. Sugestija: Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće Vam relaksacija.

BLIZANCI
U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju. Važno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite. Sugestija: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

RAK
Jasno Vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja. Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da Vas iznenadi. Nasreću nema razloga da brinete. Sugestija: Podstičite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

LAV
Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh Vam se nalazi na dohvat ruke, učinite sve sto je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima. Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko Vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu koju ne treba zanemariti. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su Vam praktična rešenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali Vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji, prijaće Vam opuštanje.

VAGA
Jasno Vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih dogadjaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet, postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad uvek potencijalno donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

ŠKORPIJA
Ne želite da neko menja Vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja Vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima, spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh. Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje Vas prate ili na nečije primetno negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise koje Vam neko predočava. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

STRELAC
Stalo Vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri. Sugestija: Prijaće Vam vedri sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

JARAC
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će Vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u »kritičnim situacijama«. Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu. Sugestija: Svima je potreban pozitivan podsticaj, i razmena misli i osećanja.

VODOLIJA
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima. Pokazaće se da imate dobru poslovnu procenu i rešenja. Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam kada se zanesete. Sugestija: Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na Vaše raspoloženje.

RIBE
Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni dobre poslovne prilike koja Vam se nudi. Teško Vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini Vam se da neko nema dovoljno razumevanje za Vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje. Sugestija: Važno je da se rasteretite od suvišnih briga i da akumulirate pozitivnu energiju.

]]>
Thu, 24 May 2018 00:52:39 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/396260/horoskop-za-cetvetak-24-maj.html
Horoskop za sredu 23. maj http://www.pressonline.rs/zabava/astro/396195/horoskop-za-sredu-23-maj.html Dnevni horoskop. ]]> Foto:nezavisne.com

OVAN
Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na pomalo ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Izbegavanje istine Vas navodi na neki pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da se previše suprotstavljate ili da pravite novu ljubomornu scenu. Sugestija: Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije koje Vas previše iscrpljuju.

BIK
Nečije reči produbljuju Vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Primećujete kako Vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo. Prikrivanjem »slabosti« pojačavate svoje neraspoloženje i nesigurnost. Sugestija: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbudjenja ili stresne situacije.

BLIZANCI
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate. Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se lagodnijim ponašanjem poigravate sa nečijim osećanjima. Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

RAK
Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko Vas usmerava na kreativno izražavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor. Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji koju osećate. Sugestija: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

LAV
Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno Vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u bliskom okruženju. Pokušajte bolje da razumete nečiju »emotivnu slabost« ili nedostatak hrabrosti, da odgovori na sve Vaše potrebe koje se periodično uvećavaju. Budite tolerantniji i strpljiviji. Sugestija: Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

DEVICA
Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ne rešavate svoje osnovne probleme. Prihvatite kompromis, kao dobar početak u poslovnom dijalogu. Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same idu svojim prirodnim tokom. Posebno, ako predosećate dobar rasplet za oboje. Sugestija: Važno je da pravilno kontrolišete svoju sujetu.

VAGA
Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare, ne treba da odgovarate po sličnom principu. Razmislite o »varijanti pomirenja« sa jednom dragom osobom. Ponekad se greške u ljubavnom životu skupo plaćaju. Nemojte prekidati emotivne niti koje Vas povezuju. Sugestija: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

ŠKORPIJA
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice. Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu ili sreći koju osećate u nečijoj blizini. Delujete spokojno kada osećate nečiju privrženost. Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

STRELAC
Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Sačekajte na bolje uslove. Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou Vam upućuje. Obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte neke »loše navike«.

JARAC
Ukoliko Vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor, ali nemate dovoljno dobar uvid u nova dešavanja. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

VODOLIJA
Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima. Počinju da Vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda, kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

RIBE
Susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja, ali Vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak. Kompromis je moguće ostvariti na zajedničku radost. Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe svojim neobičnim idejama, dobrom voljom i nesebičnom pažnjom koju poklanjate. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

]]>
Wed, 23 May 2018 01:47:12 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/396195/horoskop-za-sredu-23-maj.html
Znate li pred kim stojite? Vaga je možda najlepša, ali dame u ovom znaku – bacaju na kolena http://www.pressonline.rs/zabava/astro/383115/znate-li-pred-kim-stojite-vaga-je-mozda-najlepsa-ali-dame-u-ovom-znaku--bacaju-na-kolena.html Ambiciozna, disciplinovana, organizirana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe – ona je sve to. ]]> Foto:B92.net

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može.

Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred, često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

ŽENA U ZNAKU JARCA je neverovatno jaka žena.

Znate li pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni?

Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavat će je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. S njom svaki dan neosetno postajete sve bolji i bolji … dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usuđuje voleti žapca? Njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažete karakter i ustrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer to poseduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe.

Jarčica može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio, uspeće ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rešenje.

Može se činiti hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću.

Deo svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – porodice.

Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud.

Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će uvek biti svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli ugađati i brinuti se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti o partneru. Sa svojim životnim suputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti.

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju prodreti do njenog srca i otkriti njegovu toplu i nježnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe. Dobro se može slagati i sa Škorpijom.

Voli postojanost. Ceni samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti skladno njenim shvatanjima. U životu ne voli gubiti vreme na neozbiljne ili nevredne situacije. Prezire dokone razgovore. Zna tačno proceniti sled pojedinih događaja i sjajan je organizator.

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen celokupan izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakterizira duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena te čist i blistav ten.

Telo joj je proporcionalne građe i čvrsto te se Jarčica može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usnice daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansa. Osim izražajnim jagodicama na prvu osvaja i svojim prekrasnim osmehom za koji stalno dobija komplimente. Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvek izgleda sveže i mlađe nego što ima godina.

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči to priznati, to se obično događa nakon dugog poznanstva s nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa.

Kada se odluči za nekoga vezati, to je za celi život. Ni vreme ni dugi rastanci, ne mogu poremetiti njenu ljubav.

]]>
Wed, 23 May 2018 01:52:49 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/383115/znate-li-pred-kim-stojite-vaga-je-mozda-najlepsa-ali-dame-u-ovom-znaku--bacaju-na-kolena.html
Neverovatna intuicija: Ovaj horoskopski znak je u stanju da pročita vaše misli http://www.pressonline.rs/zabava/astro/382596/neverovatna-intuicija-ovaj-horoskopski-znak-je-u-stanju-da-procita-vase-misli.html Njihova vladajuća planeta je Neptun i povezana je sa snovima i vizijama. Ovi ljudi imaju veliku veru i nadu, izražavaju saosećanja i dobro osećaju vibracije drugih ljudi. ]]> Foto:zenskikutak.rs

To su Ribe! 

Oni žive u svetu sastavljenom od snova. Razlikuju se od drugih ljudi po živoj mašti, kreativnosti, intuiciji i vizionarskom duhu, a često poseduju neke retke sposobnosti i talente, piše Ženski magazin. 

Najbolje rade u mirnoj i inspirativnoj atmosferi, jer sve negativne uticaje duboko osećaju, tako da buka i galama mogu da ometaju kreativni proces. Oni se izražavaju kroz boje, ples, ali često sebe ne znaju da istaknu i iskoriste svoje mogućnosti. Uvek im treba pomoć od nekog drugog. 

1. Pored Raka i Škorpije, Ribe su takođe vodeni znak. U astrologiji, voda je element osećanja. Na taj način, imaju sposobnost da vide nevidljive stvari koje pokazuju stanje stvari pre nego što se dese. 

2. Kao Blizanci, Device i Strelčevi, i Ribe su promenljivog karaktera, što znači da ih lako možete impresionirati. 

3. Ribama vlada Neptun – planeta koja je povezana sa čarobnjacima i mistikom različitih tipova. 

4. Ribe kao poslednji znak Zodijaka žele da sačuvaju dragocene ostatke prethodnog ciklusa za nepoznatu budućnost koja ih čeka. Sa jednom nogom su u sadašnjosti, a drugom u budućnosti, često imaju viziju šta bi se moglo desiti u bliskoj budućnosti. 

5. Kao što Ribe ne vide vodu u kojoj plivaju, rođeni u ovom horoskopskom znaku često ne znaju da su vidoviti. To saznaju tek kada im se pojave manje vizije. 

Ribe mogu da sanjaju o stvarima koje ukazuju na važan događaj, a njihova najvažnija karakteristika je da lako prepoznaju i pročitaju “znake” oko njih. Za mnoge ljude rođene u ovom horoskopskom znaku je važan unutrašnji mir. Često se predaju određenim porocima da bi pobegli od stvarnosti. Njihov moto je “Osećam se …” i uglavnom su vođeni od strane njihove intuicije. 

U društvu Riba možete razviti svoju intuiciju, maštu, vidovitost i povezivanje sa nesvesnim.

]]>
Tue, 22 May 2018 01:03:30 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/382596/neverovatna-intuicija-ovaj-horoskopski-znak-je-u-stanju-da-procita-vase-misli.html
Horoskop za utorak 22. maj http://www.pressonline.rs/zabava/astro/396121/horoskop-za-utorak-22-maj.html Dnevni horoskop. ]]> Foto:nezavisne.com

OVAN
Stalo Vam je da ostavite scenski utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u odredjenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocenjuje Vaš stil izražavanja ili poslovni nastup. Oslonite se na svoju praktičnu pamet. Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavodjenja ili nečiju poruku. Prijaće Vam novi emotivni kontakti. Sugestija: Nalazite se u fazi kreativnog uzleta i u dobroj formi.

BIK
Delujete šarmantno i duhovito pred svojom okolinom, smisljenom taktikom umete da privučete nečije interesovanje. Stalo Vam je da se ponašate kao perfekcionista, koji sve stvari drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Potreban Vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni i zato delujete napeto u susretu sa saradnicima. Na žalost, ni ljubavna dešavanja nisu po Vašem ukusu ili meri. Partner Vam jasno daje do znanja, da ima svoje planove i odbija da sasluša Vaše ideje. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i velika opterećenja.

RAK
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško Vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namere. Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili neka nepotrebna uzbudjenja. Nema razloga da se povlačite u svoj »svet tišine« ili da se odričete ličnog užitka. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

LAV
Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni, pre nego što zvanično otkrijete svoje namere. U ljubavnom odnosu više Vam smeta partnerova euforija koju prepoznajete u ponašanju, nego osećaj emotivne rezignacije i nesigurnost koji Vas prati. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

DEVICA
Nemojte dozvoliti da neko u Vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem, dobro razmislite da li je prednost na Vašoj strani. Ponekad prvi utisak ume lako da zavara, nama razloga za paniku. Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje. Sugestija: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam kreativan odmor.

VAGA
Proveravate da li se neko poigrava sa Vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa odredjenom dozom nepoverenja i ima drugačije stavove. Sugestija: Opustite se, nema razloga da se opterećujete novim sumnjama.

ŠKORPIJA
Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom, stoga na različita pitanja odgovarate samouvereno u duhovitom stilu. Polaskani ste nečijim komplimentima i zadovoljni saznanjem, da se Vaše ime nalazi na »listi odabranih«. Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju, slobodno više uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti i maštarenja. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

STRELAC
Preterujete sa različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju Vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Nema potrebe da ulazite u konfiktne odnose sa jednom uticajnom osobom. Nesporazumi koji Vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Nemojte dozvoliti da novi neporazumi kulminiraju. Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam psihološko opuštanje.

JARAC
Ukoliko Vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da Vas udalji od nekih »osetljivih tema«. Ali, sve ima svoju zdravu granicu ili cenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod odredjenim uslovima. Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje emotivne želje u društvu bliske osobe. Sugestija: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam relaksacija.

VODOLIJA
Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu. Nemojte dozvoliti da Vam neko okrene ledja ili da Vas optužuje za zajednički neuspeh. Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska, uzalud razmišljate o susretu sa nekom osobom koja izgleda nije u Vašem emotivnom dometu. Sugestija: Važno je da pravilno kontrolišete svoju impulsivnost.

RIBE
Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku. Promenite svoje ponašanje, pre nego što izgubite naklonost ili podršku kod bliskih saradnika. Smeta Vam osećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak, kao da ste iznenada »zapostavljeni« u nečijim planovima. Sugestija: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro rasploženje.

]]>
Tue, 22 May 2018 00:57:14 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/396121/horoskop-za-utorak-22-maj.html
Horoskop za ponedeljak 21. maj http://www.pressonline.rs/zabava/astro/312335/horoskop-za-ponedeljak-21-maj.html Dnevni horosokop. ]]> Foto.blic.rs

OVAN

Ona: Nemate strpljenja prema bliskim osobama. Muči vas unutrašnji nemir.

On: Lako možete da se razočarate. Skloni ste iznenadnim raskidima u ljubavi.

BIK

Ona: Imaćete zanimljiv susret u večernjim satima. Ne osećate se baš najbolje.

On: Opterećuje vas odnos sa jednom osobom. Izlazite sa prijateljem.

BLIZNACI

Ona: Teži dan na poslu. Uspešno obavljate sve zadatke.

On: Odlično prevazilazite sve životne prepreke. Dobro ste organizovani.

RAK

Ona: Planirate putovanje. Prijaće vam više vremena da posvetite sebi.

On: Opterećuju vas promene na poslu. Potrebno vam je da budete malo sami.

LAV

Ona: Proširujete krug prijatelja. Najveća podrška vam je partner.

On: Donosite iznenadne odluke. Gajite iluzije u vezi sa jednom ženskom osobom.

DEVICA

Ona: Izlazite na sastanak. Neko je romantičan perema vama.

On: Konfuzan period na poslu. Ne uspevate da se organizujete.

VAGA

Ona: Pravite nepromišljenje poteze na poslu. Turbulentan period u ljubavi.

On: Zbog nervoze donosite neracionalne odluke. Skloni ste prehladama.

ŠKORPIJA

Ona: Lep dan za romantičan susret. Riba želi da vas sretne.

On: Dobar period za nasledstvo. Dobijate poziv za zabavu.

STRELAC

Ona: Provodite vreme kod kuće. Javlja vam se mlađi muškarac.

On: Imaćete novo poznanstvo u ljubavi. Porodični problemi.

JARAC

Ona: Neko vam šalje romantičnu poruku. Dan za pozive.

On: Primate brojne pozive u toku dana. Komunikativni ste.

VODOLIJA

Ona: Zaljubićete se. Blizanac želi da vas osvoji.

On: Nova ljubav je na pomolu. Vrlo ste harizmatični i kreativni.

RIBE

Ona: Razmišljate o preseljenju. Pomažete porodici.

On: Osobi iz porodice je potrebna vaša podrška i pomoć. Pomalo ste rasejani. 

]]>
Mon, 21 May 2018 00:19:22 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/312335/horoskop-za-ponedeljak-21-maj.html
(VIDEO) Evo šta radi Ana Ivanović 2 meseca nakon porođaja! http://www.pressonline.rs/zabava/astro/409536/video-evo-sta-radi-ana-ivanovic-2-meseca-nakon-porodjaja.html Bivša teniserka Ana Ivanović porodila se pre dva meseca i na svet donela sina kojem su ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger dali ima Luka. ]]> Za razliku od mnogih novopečenih majki, Ana se veoma brzo vratila starom načinu života i starim navikama.

Dokaz za to je poslednji snimak koji je objavila na Instagramu, a u kome se vidi da se polako vraća vežbanju, kojim je, kako bi ostala u formi, nastavila da se bavi nakon što se penzionisala.

 

]]>
Sun, 20 May 2018 21:54:10 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/409536/video-evo-sta-radi-ana-ivanovic-2-meseca-nakon-porodjaja.html
Tajne navike i slabosti: Bik mrzi promene, Škorpioni emotivno nestabilni, a Ribe uživljene u tuđe probleme http://www.pressonline.rs/zabava/astro/385511/tajne-navike-i-slabosti-bik-mrzi-promene-skorpioni-emotivno-nestabilni-a-ribe-uzivljene-u-tudje-probleme.html Svaki zvezdani znak krije svoje tajne, ono nešto na što je posebno osetljiv. U ovom horoskopu pročitajte kako navike, način razmišljanja i osećajnost utiču na vaša raspoloženja. ]]> Foto:zenskikutak.rs

Ovan

Ovnovi izgledaju kao ljudi puni samopouzdanja, ali oni su puni sumnji i vrše pritisak na sebe da bude najbolji. Nikad vam neće priznati kako se ponekad osećaju kad ostanu sami ispred ogledala.

Bik

Oni strahuju od bilo kakve promene u životu, jer se plaše nepoznatog i svega što ne znaju da li će im koristiti.

Blizanci

Blizanci vešto skrivaju loše raspoloženje i tugu jer žele da ostave utisak da su oni stalno srećni i zadovoljni.

Rak

Oni nikada potpuno ne veruju ljudima u svom životu.

Lav

Lavovi žele da budu potrebni drugima 24 sata dnevno, jer se samo tako osećaju jače i bolje.

Devica

Devicama je potrebna potvrda da su dobre u onome što rade. Stalno sumnjaju u sebe i analaziraju da li dobro rade svoj posao.

Vaga

Simpatična Vaga ne zna i ne želi da kaže “ne” ljudima.

Škorpija

Najveća tajna i strah Škorpija je neuspeh.

Strelac

Oni pate zbog sebičnosti drugih ljudi, ali se pretvaraju da je sve u redu.

Jarac

Stalno preispituju svoju vrednost i pitaju se da li su dovoljno dobri.

Vodolija

Oni su tajno uplašeni da ih ljudi ne prihvataju onakve kakvi su.

Riba

Umesto da se suočavaju sa problemima ili ljudima koji ih izazivaju, oni radije pobegnu od konfliktnih situacija.

]]>
Mon, 21 May 2018 00:27:52 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/385511/tajne-navike-i-slabosti-bik-mrzi-promene-skorpioni-emotivno-nestabilni-a-ribe-uzivljene-u-tudje-probleme.html
LEP NA BRATA! Ovo je treći brat Filipa Živojinovića koji je USPEŠAN KOŠARKAŠ! (FOTO) http://www.pressonline.rs/zabava/astro/409535/lep-na-brata-ovo-je-treci-brat-filipa-zivojinovica-koji-je-uspesan-kosarkas-foto.html Braću po ocu Filipa Živojinovića, Stefana i Viktora, javnost vrlo dobro zna, međutim malo je poznato da najstariji naslednik Bobe Živojinovića ima i brata po majci, koji se uspešno bavi košarkom u inostranstvu. ]]> Majka Filipa Živojinovića, Zorica Nakić, nakon rastanka od Bobe udala se za nekadašnjeg košarkaša Ivu Nakića i sa njim dobila ćerku Ivu i sina Maria. Filip je sa sestrom i bratom po majci u izuzetno dobrim odnosima i često se posećuju i druže, iako to ne ističu u javnosti.

Filipov mlađi brat Mario već nekoliko godina uspešno se bavi košarkom.

]]>
Sun, 20 May 2018 21:51:32 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/409535/lep-na-brata-ovo-je-treci-brat-filipa-zivojinovica-koji-je-uspesan-kosarkas-foto.html
CAKANA JE ŽESTOKO ISPROZIVALA LUNU: A sad je Anabela uzvratila koleginici i SVI ĆE SE IZNENADITI njenim tonom! http://www.pressonline.rs/zabava/astro/409533/cakana-je-zestoko-isprozivala-lunu-a-sad-je-anabela-uzvratila-koleginici-i-svi-ce-se-iznenaditi-njenim-tonom.html Dragica Radosavljević Cakana svojim izjavama o Luni i izazvala je lavinu komentara, kako u studiju, tako i na društvenim mrežama. ]]> "Šteta, mlada je, ona tek treba da živi, da završava neke škole. Šta hoće, da rodi decu i da čeka da se pevač Sloba vrati sa tezge. To je ludilo šta ta devojka priča. Ona se takmiči sa Kijom. Sloba želi da obema vidi leđa. Lepo joj je Kija odgovorila, kako da se bori za sopstvenog muža, da se bori sa devojkom koja je poželela da ima lutkicu. Ona je rasla pod staklenim zvonom. Kojim zvonom staklenim? U Mirijevu pod staklenim, dajte, molim vas, nemojte da ste smešni. To je jedna razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom", rekla je pevačica.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Popularna pevačica Anabela Atijas bila je upoznata sa komentarima koje je Cakana iznosila na račun njene ćerke, a kako je bila spremna za nastup na jednom prestoničkom splavu, iskoristili smo priliku da je pred sam početak upitamo za njeno mišljenje o svemu tome.

 

"Pa, ne znam šta bih rekla, Cakana je pametna žena i ako ona tako misli, nema veze. Ne znam samo odakle joj to da smo mi sa Mirijeva, ali dobro, može da misli šta god hoće. Ne znam kome može da smeta to što je moja ćerka razmažena, Bože moj, moja je" rekla je Anabela posle Cakaninih komentara koje je uputila na račun njene ćerke Lune.

 

]]>
Mon, 21 May 2018 17:18:41 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/409533/cakana-je-zestoko-isprozivala-lunu-a-sad-je-anabela-uzvratila-koleginici-i-svi-ce-se-iznenaditi-njenim-tonom.html
SPREMALA NAM JE NEKE TRAVKE: Saša Kapor otkrio detalje veze Vesne Zmijanac i njegovog oca! (FOTO) http://www.pressonline.rs/zabava/astro/409528/spremala-nam-je-neke-travke-sasa-kapor-otkrio-detalje-veze-vesne-zmijanac-i-njegovog-oca-foto.html Nije mu prijala očeva veza sa pevačicom? ]]>

Folk pevač Saša Kapor u jednoj emisiji izjavio je da je njegov otac bio u vezi sa Vesnom Zmijanac! Ističući da je pamti kao "ekstra ženu" otkrio je pojedine detalje te romanse.

Autor: TV Pink Printscreen

- Sećam se da sam bio klinac i imao svoje društvo u kraju gde smo se svaki dan igrali, ali nisam voleo da idem na Bukulju kod nje. Joj, ona je bila na makrobiotičkoj ishrani i znam da nam je spremala neke travke koje sam mrzeo. Posle toga Nikolija i ja krenemo da se šetamo tamo po šumi, ali dosadno je bilo, falili su mi drugari.

Autor: TvPink Printscreen

- Jedno jutro pita mene Vesna da li volim pilav. Ja nisam znao šta je to, mislio sam opet neke travke i kažem da ne volim. Kada sam video da je to pirinač sa mesom, joj mojoj sreći nije bilo kraja, sve sam pojeo - ispričao je pevač.

Autor: TV Pink Printscreen

]]>
Sun, 20 May 2018 21:40:53 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/409528/spremala-nam-je-neke-travke-sasa-kapor-otkrio-detalje-veze-vesne-zmijanac-i-njegovog-oca-foto.html
Horoskop za petak 18. maj http://www.pressonline.rs/zabava/astro/395981/horoskop-za-petak-18-maj.html Dnevni horoskop. ]]> Foto:nezavisne.com

OVAN
Dobro ste informisani o novim poslovnim dogadjajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Mnoge okolnosti Vam idu u prilog i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru do god ne ispunite svoja obećanja. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

BIK
Novi dogadjaji ili nečije prisustvo mogu da Vas uspore u sprovodjenju poslovnih planova. Ali, uspeh ima relativno značenje u društvu saradnika. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu. Ne želite da Vam neko postavlja nove uslove, dovoljno ste savesni da ispunite svoja obećanja. Iritira Vas nečije nepoverenje i pitanja koja Vam se postavljaju. Sugestija: Prijaće Vam lakša dijeta i boravak u prirodi.

BLIZANCI
Nalazite se u prilici da čujete stručno mišljenje sa različitih strana, što predstavlja dobar uslov za profesionalni napredak. Nove informacije treba da povežete u mudar zaključak. Pažljivije analizirajte svoj odnos sa voljenom osobom, uvek postoje »skriveni detalji« koji se teže uočavaju. Nemojte dozvoliti da neko drugi tumači Vaša osećanja. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije koje Vas previše iscrpljuju.

RAK
Ponekad novi dogadjaji izmiču kontroli, ali Vi uporno tražite način da odgovorite na nečije zahteve ili da sačuvate svoje poslovne interese. Nema razloga da Vas trenutna situacija obeshrabri, sačekajte na bolje uslove. Iritira Vas pomisao, da neko drugi »diktira pravila« ili da utiče na razvoj dogadjaja u Vašem ljubavnom životu. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete nekim komplikovanim situacijama.

LAV
Raspoloženi ste za različite susrete i neobične ideje. Očekuje Vas uspeh u poslovima koji se dobro vrednuju. Delujete zadovoljno kada vidite da se Vaš napor višestruko isplatio. Godi Vam nečija pohvala. Ne ustručavate se da izrazite svoje namere u skladu sa emotivnom inspiracijom. Umete da iznenadite partnera sa nekim neobičnim idejama. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

DEVICA
Napravili ste pogrešnu poslovno-finansijsku procenu, tako da Vas očekuju različite komplikacije ili konflikti u odnosu sa saradnicima. Dobro razmislite na koji način treba da sačuvate svoje poslovne interese. Partner živi u uverenju da se bolje od Vas razume u niz različitih oblasti, što Vas dodatno iritira. Reagujete preosetljivo. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije koje Vas previše zamaraju.

VAGA
Imate velike ambicije, ali Vaš uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Nalazite se u promenljivoj psiho-fizičkoj fazi i ne možete da ispratite sve poslovne situacije, nedostaje Vam dobra koncentracija. Partner deluje nestrpljivo u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako. Sugestija: Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

ŠKORPIJA
Budite pažljiviji u komunikaciji sa saradnicima, jer pogrešno protumačene informacije ili nerazumevanje pravila u poslovanju mogu da utiču na zajednički gubitak. Zatražite nečiji savet prilikom finansijskih procena. Imate utisak da voljena osoba nešto skriva, što dodatno utiče na Vašu emotivnu nesigurnost ili nervozu. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove i na uredniji način života.

STRELAC
Obratite pažnju na nove ideje, ali ostanite uzdržani i bez suvišnih komentara ispratite aktuelne dogadjaje na poslovnoj sceni. Nema razloga da se osećate nesigurno u društvu saradnika. Svojom pojavom ili stilom izražavanja, privlačite veliku pažnju i delujete šarmantno na svet oko sebe. Ipak, postoji osoba kojoj treba da poklonite najlepši »deo sebe«. Sugestija: Dodatna aktivnost deluje pozitivno na Vaše raspoloženje.

JARAC
Važno je da sačuvate dobar poslovni ugled ili da opravdate nečije poverenje. Razmislite o promeni uslova u poslovnoj saradnji, upotrebite svoj autoritet u odlučujućem trenutku. Imate veća emotivna očekivanja, nego što je moguće da ostvarite. Kompromis je dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum pažnje koju partner može da Vam pruži. Sugestija: Izbegavajte intrigantne situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

VODOLIJA
Okolina Vas podržava da ostvarite svoje poslovne interese. Nove ideje koje predlažete saradnicima, potvrdjuju Vašu originalnost u razmišljajnju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva. Raspoloženi za novu ljubavnu romansu i ne krijete svoje namere. Priželjkujete da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši. Sugestija: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psiho-fizičko stanje.

RIBE
Imate jasne ciljeve i uporno branite svoje poslovne interese, tako da Vas očekuju različiti komentari u krugu saradnika. Nema potrebe da činite poslovne kompromise. Postoji granica do koje možete da pregovarate o novim uslovima. Primećujete da se nešto neobično dešava sa Vašim partnerom, ali ne posvećujete dovoljno pažnje zajedničkim temama. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija, opustite se od napornih obaveza.

]]>
Fri, 18 May 2018 01:53:13 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/395981/horoskop-za-petak-18-maj.html
Žene u ova tri znaka vole "do daske", ali ako ih povredite BEŽITE http://www.pressonline.rs/zabava/astro/382637/zene-u-ova-tri-znaka-vole-do-daske-ali-ako-ih-povredite-bezite.html One su divne, šarmantne, sofisticirane i učinile bi sve za čoveka kog vole. Zbog njega idu i kroz vatru i vodu, ako treba i peške do Meseca, ali ako joj se samo učini da joj on okreće leđa bolje bi mu bilo da nestane sa lica Zemlje. Otkrijte kojim to horoskopskim znacima pripadaju ove fatalne i neumoljive dame. ]]> Foto:Dnevno.rs

LAV 

Lavica je žena krajnosti- ako te voli, obožavaće te bez ostatka, a ako ne, mrzeće te iz dna duše. Iako je za javnost jaka, gotovo nedodirljiva i autoritativna, ona se u zagrljaju svog muškarca pretvara u umiljato mače. Njoj su u ljubavnom odnosu vrlo bitne 2 stavke – da bude veći autoritet partneru nego on njoj i da se fantastično slažu u seksu, jer je izuzetno čulna osoba. Ukoliko su ti uslovi ispunjeni, nema prepreka za njenu sreću i emotivnu ispunjenost. 

Naravno, njen muškarac mora da joj se svakodnevno divi i što ćešće govori da je jedna jedina i neponovljiva, pravo remek- delo. Pored toga, poželjno je da je ona i intelektualno nadmoćnija. 

Međutim, bajka počinje da se ruši kad on zbog premora prvi put odbije da vodi ljubav sa njom. Sledećeg jutra dočekaće ga kola izgrebana ključem, jer to je Lavici očas posla i odradiće bez trunke griže savesti, samo da se njen ego vrati u normalu. Ako slučajno pogleda neku mlađu ili zgodniju od nje, treba da se spremi sa višečasovni monolog. Lavovi imaju tu moć da svakog ubede da je crno belo, pa će tako iskoristiti i ovakvu situaciju da je skroz preokrene i da nabedi partnera kako je više ne voli, kako njihov odnos gubi svaki smisao i tome slično, iako njemu to nije ni na kraj pameti. 

Ako joj onako uzgred kaže da mu se čini da joj bokovi deluju malo širi nego prošle godine, uopšte ne treba da se iznenadi kad se ona pojavi sva skockana niotkuda, popne se na haubu izgrebanih kola i iz svoje poveće skupocene torbe izvuče čekić i lomi sva stakla dok je on u njima. Verovatno će sačekati momenat da on u njima bude još sa nekim, kako bi ga dodatno osramotila, ali to neće predstavljati nikakvu blamažu za nju. 

ŠKORPIJA 

Ona je femme fatale u samom smislu te reči, biće sa neverovatnom maštom i još otrovnijim jezikom. Nju ne zanimaju slabići niti prosek u bilo kom obliku, ona od života želi da uzme samo ono najbolje! Prvo po čemu ćete je primetiti i zauvek pamtiti jesu njene oči. Zapravo, pogled koji hipnotiše i kojim mami ”žrtvu ” da momentalno poželi da postane njen plen. Ali ne može to tek tako, jer ona bira muškarca koji joj parira u svemu, ili možda čak onog koji je još jači od nje, ukoliko je to moguće. Muškarac svestan sebe, sa kojima može da uživa u visokointelektualnim razgovorima i neobičnoj ljubavnoj igri u krevetu je ono što joj hrani srce i dušu. Ona se uopšte ne stidi da pokaže svoja najdublja osećanja i otkrije najskrivenije želje onom koga voli, jer nju ni ne zanima ceo svet već samo mikrokosmos koji je izgradila za sebe i partnera. 

Međutim, ako slučajno pokuša da je nadvlada ili je sputa, biće sankcionisan. Možda ne odmah, ali Škorpija ima izuzetnu memoriju i zna da je osveta najbolja kad se služi hladna pa će strpljivo čekati pravi momenat. Veoma je posesivna i ljubomorna tako da njenom muškarcu ne bi trebalo da padne na pamet ni da pogleda drugu ženu, a kamoli pomisli nešto drugo, jer ona smatra da treba bude apsolutna vlasnica srca onog koga voli. Izuzetno je intuitivna i u stanju je da iz svakog iščačka najskrivenije delove duše, gotovo kao da ima skrivene moći. 

Ukoliko od partnera sazna nešto što joj se ne dopada. U tom slučaju, njoj neće biti problem da vas usred svog zavodničkog plesa veže za krevet, obučenog u sado- mazo opremu i na trenutak se izgubi. Ona neće nestati zato što je to deo njenog rituala pred sam seksualni čin, već će nečujno izaći iz stana, ključ ostaviti ispod otirača i pozvati vašu mamu da hitno dođe kod vas jer je ona, avaj, nečim sprečena. Kako ćete vi mami da objasnite da nije rodila bolesnog perverznjaka već je sve samo igra, to Škorpiju ne zanima. Ako još uspe da nagovori drugaricu da vam se uvuče u krevet pre nego gospođa mama stigne, biće to njen potpuni trijumf. 

STRELAC 

Ženi Strelcu uopšte nije teško da zavede bilo kog muškarca, ali ona ne igra na kartu svog neosporno aktraktivnog izgleda već ih izluđuje svojim umom. Pustolovna, uvek raspoložena da isproba nešto neobično, neverovatnog temperamenta, san je svakog muškarca. Ona u pronalaženju onog pravog može da uđe u sijaset veza, koje će se najčešće završavati burno upravo zbog njenog naglašenog temperamenta i sposobnosti da svakome napipa slabu tačku i onda ga ujeda dok (metaforično) ne iskrvari. 

Međutim, kada nađe onog koga je želela spremna je da mu se maksimalno posveti i da mu bude verna do kraja života. Za nekog muškarca žena Stelac može biti savršen i lepo upakovan dar od Boga, ali on izuzetno mora da vodi računa o svom ponašanju, jer će mu se u suprotnom sve obiti o glavu. 

Izuzetno je nestrpljiva, pa ukoliko njen dragi odugovlači sa nečim a ona bi sad i odmah sve, na njega će sasuti čitavu bujicu ljutitih i za jednu damu nimalo prikladnih reči. Iako se možda neće raditi o nekoj krupnoj grešci, kada je obuzme bes ona gubi kontrolu nad sobom i ume da vređa drugu stranu do iznemoglosti. Ako je njena druga polovina u bilo čemu uspešnija od nje, učiniće sve da mu taj uspeh izađe na nos jer je pravi majstor za stvaranje neprijatnih situacija ni iz čega. Nije potrebno da oseti da je bilo kojim svojim gestom pravite ljubomornom, ona će od najmanje sitnice napraviti dramu ako uvrti sebi u glavu da je nečim ugrožena. 

Ona je ta koja će da polomi servis za ručavanje koji vam je poklonila vaša baka pred zabezeknutom rodbinom samo zato što joj niste pohvalili predjelo ili da vam prospe piće u lice u prepunom restoranu, ostavljajući vas u čudu a dva sata kasnije napraviće se kao da se nije desilo ništa i umiljavaće vam se poput devojčice. To čini jer je njoj ljubavni život glavna sfera i ako u tome kiksne, zna da neće moći dugo da se oporavi. Zato bira možda ne baš najbolje načine da voljenog muškarca drži pored sebe, jer smatra da su sitne (bar ih ona smatra takvim) pakosti onaj dragoceni začin koji vašoj vezi daje pravi ukus.

]]>
Fri, 18 May 2018 02:00:41 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/382637/zene-u-ova-tri-znaka-vole-do-daske-ali-ako-ih-povredite-bezite.html
Da li vaš horoskopski znak ŠVRLJA ili je VERAN? Saznajte! http://www.pressonline.rs/zabava/astro/341240/da-li-vas-horoskopski-znak-svrlja-ili-je-veran-saznajte.html Pripadnici različitih horoskopskih znakova nemaju isti odnos prema vernosti. Neki „švrljaju” zbog dosade, durgi ne žele da „propuste priliku”, a nekima i nije potreban povod. ]]> Foto:novosti.rs

Istraživanja pokazuju da većini ljudi vernost nije jača strana. Dok neki horoskopski znaci to rade zbog dosade, drugi ne žele da "propuste priliku", a ima i onih kojima nije potreban poseban povod.

OVAN

Važite za najvećeg osvajača u zodijačkom svetu, a prilike za prevaru ukazuju vam se na svakom koraku. Kada osetite potrebu za avanturom, ništa ne može da vas zaustavi.

BIK

Vaša čulna priroda ne može da odoli izazovima, koji vrebaju sa svih strana. Iako ste skloni prevari, partner teško može da vam uđe u trag, jer ih vrlo vešto skrivate.

BLIZANCI

Uzmi sve što ti život pruža, vaš je moto, ali to ne znači da koristite svaku priliku. Najviše "padate" na intelektualne razgovore. Partneru lako praštate prevareu jer ni vi niste ništa bolji.

RAK

Vaša osećanja su kao bunar bez dna, prevara vam vrlo teško pada. Kada ste vi neverni, razlog je najčešće to što su vam povređena osećanja, za šta opet okrivljujete partnera.

LAV

Vaša velikodušna priroda mnogo toga može da oprosti, ali ne i prevaru! Ako se desi, pored povređene sujete, u vama se budi i želja za osvetom, pa neka i partner oseti bol zbog izdaje kao i vi.

DEVICA

Ne grozite se tajnih veza, ali vam je teško da "plivate" u mutnim vodama. Partneru biste možda i oprostili prevaru, ali problem je što ne možete da zaboravite to nikada.

VAGA

Toliko ste šarmantni i neodoljivi, da lako prelazite granice flerta i varate partnera. Spremni ste i da zažmurite na švrljanje voljene osobe, ako vam je stalo do nje.

ŠKORPIJA

Iako vas bije glas fatalnog zavodnika, kada ste zaljubljeni, apsolutno ste verni. Kada volite, to pokazujete, ali izdaju ne praštate. Ako vas partner prevari, za vas više ne postoji!

STRELAC

Čak i kada se potrudite da budete verni, najčešće prevagne onaj avanturistički deo vaše prirode i skliznete u greh. Spremni ste da oprostite prevaru, jer i znate da ni vi niste "svetac".

JARAC

Previše držite do sebe, da biste tek tako partneru oprostili neverstvo. U tajne veze najčešće ulazite sa osobama koje poznajete preko posla.

VODOLIJA

Volite da švrljate, pa brzo rasterate one koji bi vam bili odani, a završite zaljubljeni u nestalne i neverne poput vas. Teško praštate, više zbog sujete, nego zbog povređenih osećanja.

RIBE

Vama ne treba poseban povod za flert, avanturu ili tajnu vezu, dovoljna je romantična atmosfera, sveće, vino i cveće. Ne možete da odolite dobroj, staroj igri zavođenja.

]]>
Thu, 17 May 2018 00:55:23 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/341240/da-li-vas-horoskopski-znak-svrlja-ili-je-veran-saznajte.html
Horoskop za cetvrtak 17. maj http://www.pressonline.rs/zabava/astro/395905/horoskop-za-cetvrtak-17-maj.html Dnevni horoskop. ]]> Foto:nezavisne.com

OVAN
Imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procene i mudre odluke donose novi uspeh. Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera. Poklonite više pažnje i radosti osobi do koje Vam je stalo. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Delujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje Vaše poslovne rezultate. Umesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promenite svoj stil ponašanja. Uz poslovnu satisfakciju neophodan Vam je porodični mir i partnerovo razumevanje, kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte postiskivati svoje želje, slobodno izrazite ono što mislite i osećate. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

BLIZANCI
Predstavili ste svoje poslovne ideje na uspešan način, tako da Vas očekuje moralna i materijalna podrška. Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Osećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

RAK
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze Vaše znanje i praktično iskustvo. Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju. Sugestija: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilniju ishranu.

LAV
Izgleda kao da Vam saradnici zameraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće Vas da izmirite svoje finansijske obaveze. Stalo Vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da udjete u nečiji »ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje Vas prate. Sugestija: Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode i nervozu.

DEVICA
Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji Vas sputavaju. U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom. Sugestija: Previše briga loše utiče na Vašu koncentraciju i na raspoloženje.

VAGA
Stalo Vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju, stoga kategorično insistirate na svojim namerama. Na sreću delujete veoma ubedljivo na okolinu, tako da njihove reakcije potvrdjuju Vaša očekivanja. Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije Vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra i prati Vaše kretanje. Sugestija: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

ŠKORPIJA
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da Vam predstoji novi uspeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da Vas neko ometa ili usporava. Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realn u svojim emotivnim očekivanjima. Sugestija: Važno je da pravilno profiltrirate svoje misli i osećanja.

STRELAC
Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor. Reagujete suviše temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire. Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini Vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja Vas udaljavaju. Sugestija: Različiti sadržaji zabave deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

JARAC
Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve, Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspešne rezultate na različitim stranama. Prikrivate svoje emotivno raspoloženje u nečijem društvu. Partner pokušava da Vas nagovori na svoje planove, ali Vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili »ljubavna pravila«. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovno-finansijskoj saradnji, tako da Vas očekuju uspešni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Nedostaje Vam početni zanos ili emotivna hrabrost, da u potpunosti izrazite svoje namere pred voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.

RIBE
Stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje u poslovnim krugovima, delujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno Vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo menjaju. Čini Vam se da neko strogo »kontroliše« Vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namere. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

]]>
Thu, 17 May 2018 00:49:20 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/395905/horoskop-za-cetvrtak-17-maj.html
Horoskop za sredu 16. maj http://www.pressonline.rs/zabava/astro/374575/horoskop-za-sredu-16-maj.html Dnevni horoskop. ]]> Foto:zena.blic.rs

Ovan - 21. 3. - 20. 4.

ovan

Posao: Očekuju vas srećne okolnosti. Samo donosite racionalne a ne emotivne odluke. Problem je što će vam danas intuicija zakazati. Možete da se ponašate ravnodušno. 
Ljubav: Danas ste nešto pasivnije. Samim tim slobodnim pripadnicama znaka se neće dešavati neke spektakularne novine. Zauzete imaju potrebu za pričom sa partnerom. Samo izbegavajte temu finansija i nekretnina. 
Zdravlje: Dobro.

Bik - 21. 4. - 21. 5.

bik

Posao: Opterećuje vas nekak papirologija ili kontakt koji trebate da napravite. Izvesne novine su na pomolu ali se danas nešto prolongira. Oslonite se na savet ili pomoć prijatelja. 
Ljubav: Tokom prepodneva mislite o partneru ili potencijalnom partneru. Niste sigurne u kontekst nekih postupaka ili izgovorenih reči. Nemojte mnogo da mozgate - stvari su onakvim kakve vam ih je predstavio. 
Zdravlje: Povedite računa o kičmi.

Blizanci - 22. 5. - 21. 6.

blizanci

Posao: Dolazi do nekih manjih pomeranja u projektima na kojima ste angažovani. Još uvek vam fali konretan taj osećaj ispunjenosti. Savetuje vam se saradnja sa starijim ili iskusnijim osobama.
Ljubav: Slobodne pripadnice znaka i dlje deluju kao ledene kraljice suprotnompolu. Danas mislite o nekome ko nije pored vas, ili je čak u drugom mestu. Zauzete prihvataju dominantan odnos partnera. Možete se posvađati oko dece, u slučaju da ih imate. 
Zdravlje: Dobro.

Rak - 22. 6. - 22. 7.

rak

Posao: Kod većine pripadnica znaka postoji potencijal da će se finansije popraviti. Bilo kroz dodatni posao ili neku povišicu. Osećate se iscrpljeno ali se u vama budi optimizam. 
Ljubav: Danas razmišljate o nekim prošlim vremenima. Nema potrebe da se borite sa strahovima iz prošlosti pošto će vam se vrlo brzo pojaviti osoba koja će vas oboriti snogu. Zauzete pripadnice znaka se mogu suočiti sa problemom iz prošlosti u komunikaciji sa partnerom. Danas ćete svakako nešto rešiti. 
Zdravlje: Prolazna glavobolja.

Lav - 23. 7. - 23. 8.

lav

Posao: Vaša energija i dalje raste. Pritisnite ljude od kojih vam nešto zavisi, ali postavite granicu. Budite taktične. 
Ljubav: Kog god da ste emotivnog statusa, danas vam sledi interesantno poznansvo. Sasvim sigurno će vas neko šarmirati. Ipak, osoba čija vam pažnja prija je infantilna. Dobro ćete razmisliti šta vam je dalje činiti. Zauzete pripadnice znaka će pričati sa partnerom o temama koje su vezane za dom i porodicu. 
Zdravlje: Mogući su vam problemi sa želucem.

Devica - 24. 8. - 23. 9.

devica

Posao: Počeli ste da realizujete neke ideje koje imaju perspektivu da vas profesionalno ispune. Tokom čitavog dana ćete imati interesantno društvo. 
Ljubav: Svojim originalnim stavovima ćete privlačiti pažnju suprotnog pola. Poznati ste po tome da sve mora da bude na svom mestu, pa će se one koje su nezadovoljne svojim fizičkim izgledom pozabaviti i time tokom popodneva. Zauzete pripadnice znaka mogu da očekuju podršku partnera u nečemu što su naumile. 
Zdravlje: Dobro.

Vaga - 24. 9. - 23. 10.

vaga

Posao: Neke stvari koje danas očekujete mogu da kasne. Nemojte da vas to brine i budite fleksibilni. I sami trebate da se pozabavite nekim obavezama koje ste odlagali. 
Ljubav: Niste potpuno sigurni šta da mislite o osvom emotivnom životu kog god da ste statusa. Slobodne nisu zainteresovane za flert. Zauzete žele prostor za sebe. Prijaće vam da sredite misli i opustite se. 
Zdravlje: Povedite više računa o ishrani.

Škorpija - 24. 9. - 23. 10.

škorpija

Posao: Tokom prepodneva vas očekuje haotičnija situacija na radnom mestu. Vama fali samopouzdanja u pristupu saradicima. Tokom popodneva se stvari poboljšavaju. 
Ljubav: Nakon dana u kojima ste se osećali nekako prazno, danas se pokrećete. Zauzete će živnuti u odnosu i dati inicijativu. Partner je verovatno nešto stalno prigovarao tokom vikenda. Slobodne mogu da upoznaju nekoga preko prijatelja. U narednim danima ćete produbiti taj odnos.
Zdravlje: Povedite više računa o ishrani.

Strelac - 23. 11. - 21. 12.

strelac

Posao: Idealan vam je dan da nešto privedete kraju. Samim tim ćete i napraviti mogućnost da nešto novo pokrenete. Značiće vam jedan kontakt koji pravite ili obnavljate tokom popodneva.
Ljubav: Emotivnije ste nego obično. Teško obuzdavate ono što osećate, naročito tokom večeri. Savet je da dan provedete van kuće i u većem društvu da biste razbilemonotonju. Zauzete će i gušiti ljubomora partnera ili neka zapitkivanja. Slobodne mogu da upoznaju nekoga upravo na tim druženjima.
Zdravlje: Osetljivi su vam respiratorni organi.

Jarac - 21. 12. - 21. 1.

jarac

Posao: Imate potrebu da se konfrontirate, naročito osobama koje su vam autoriteti. Vaše odlične i originalne ideje možda danas neće biti shvaćene. Okrenite se društvu istomišljenika. 
Ljubav: Potreban vam je osećaj slobode. Zauzete ćetu malo teže napraviti balans. Trebate da nađete načina da izađete iz začaranog kruga. Slobodne pre kontaktiraju preko telefona sa nekim ko im je simpatičan. Teško da će danas doći do susreta.
Zdravlje: Dobro.

Vodolija - 21. 1. - 19. 2.

vodolija

Posao: Analizirate neka protekla dešavanja. Bilo da je u pitanju neki odnos ili projekat. Ipak imate tendenciju da budete suviše stroge. Povedite računa o troškovima i organizujte se bolje na radnom mestu.
Ljubav: Kojeg god da ste statusa, danas ne primećujete pažnju koja vam dolazi od muškaraca. Vi vrtite neki svoj film u glavi i ne obazirete se. Shodno tome - današnji dan vam neće doneti neke bitne promene.
Zdravlje: Smanjite slatkiše.

Ribe - 20. 2. - 20. 3.

ribe

Posao: Za sada samo planirate i pričate o nečemu što priželjkujete. Spontano možete da pokrenete nešto sa jednim prijateljem što će se ispostaviti kao dobro za oboje. Srećne okolnosti su vam vezane za finansije.
Ljubav: U emotivnom delu partner ili potencijalni partner ima većeg uticaja na dalja dešavanja. Vama je potrebna podrška ali kao Lavica teško da ćete je tražiti. Nemate razloga da se šepurite i hvalite - samo budite iskrene i ono što u suštini jeste. Bez teatralnosti!
Zdravlje: Sklone ste prehladama.

]]>
Tue, 15 May 2018 22:25:02 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/374575/horoskop-za-sredu-16-maj.html
Ako osvojite ovaj horoskopski znak, biće to ljubav do kraja života http://www.pressonline.rs/zabava/astro/385173/ako-osvojite-ovaj-horoskopski-znak-bice-to-ljubav-do-kraja-zivota.html Ako uspete da vas zavoli pripadnik ovog horoskopskog znaka, to će biti za ceo život! ]]> Foto:B92.net

Reč je o osobama rođenim u znaku Device. Oni su ispunjeni ljubavlju i kada nekoga zavole, to je za ceo život! 

Zapravo, Device su sklone "tragičnim ljubavima" onim kakva je literarna ljubav Romea i Julije. Voleće vas "do daske" i sa vama ići na sam kraj sveta... ako treba i iza njega. 

Zbog toga reč je o stabilnim i pouzdanim partnerima sa kojima možete da planirate budućnost. Njihovim moždanim vijugama ne prolaze često spontani refleksi jer sve pokušavaju da stave pod kontrolu. Ali ako vam ikada nestane snage, biće tu za vas. 

Biće verni, pouzdani i odani supružnici, a partneru će biti ono što je njemu u tom trenutku potrebno - i otac i majka, i brat i sestra, i prijatelj i ljubavnik. 

Oni svoju ljubav izražavaju nesebičnom predanošću porodici i prijateljima. Vole organizovanost u svemu, a haotičnost i buka uvek u Devicama bude strah i želju za begom. Zato ih nemojte pritiskati. 

Ako uspete da s njima izgradite porodicu, očekujte miran i stabilan život - malu savršenu ljubavnu celinu.

]]>
Tue, 15 May 2018 22:30:16 +0200 Astro http://www.pressonline.rs/zabava/astro/385173/ako-osvojite-ovaj-horoskopski-znak-bice-to-ljubav-do-kraja-zivota.html