Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Izbacivanje

02. 04. 2013.  - Autor: Tamara Dimitrijević

Vesna de Vinča izbačena iz "Velikog brata", u kuću ušla Vendi

Kuću "Velikog brata", posle Petrućija napustila je Vesna de Vinča, jer je osvojila najmanje glasova publike. Njeno mesto zauzela je nova ukućanka, Vesna Vukelić Vendi.

Vesna de Vinča izbačena iz "Velikog brata", u kuću ušla Vendi

Nakon jučerašnjeg izbacivanja kada je kuću napustio Petrući, "Veliki brat" je ukućanima priredio dvostruko iznenađenje. 

Voditeljka Marijana Mićić je započela večerašnju emisiju tako što se obratila takmičarima rekavši im da su svi nominovani i da jedan učesnik večeras ispada. Najmanje glasova publike osvojila je Vesna de Vinča.

"Super! Presrećna sam!" - povikala je Vesna kada je saopšteno da ona ta koja napušta takmičenje. 

"Poznata sam kao osoba koja prezire rijaliti  šou kao posebnu vrstu lobotomije. Ušla sam iz tri razloga, da kao komunikog  istražim šta se dešava unutra,  drugi razlog  zbog kojeg sam ušla je da se odmorim od pravog velikog brata i treći razlog je što sam na postu a htela sam da  gladujem pred kamerama. Drago mi je što  sam izašla jer imam mnogo obaveza, ali mi je žao zbog ukućana koje sam upoznala . Navijaću za njih!" - izjavila je Vesna nakon što je napustila kuću "Velikog brata".

Ipak, više od izbacivanja šok je izazvalo pojavljivanje Vesne Vukelić Vendi. Marijana je upitala Vendi kako će se ponašati prema Vesni de Vinči i Maji Nikolić, sa kojima privatno nije u dobrim odnosima.

- Vesnu ne poznajem, ona ima problem sama sa sobom, a Maju zovem Marko Mario del Tintoreto - odgovorila je nova ukućanka.

Kada je Vendi prekoračila prag kuće, pojedini ukućani ostali su otvorenih usta. Maji se lice zaledilo, a Vesna se momentalno namrštila.

- Tužila sam je za naneti duševni bol, to je sada na sudu, tako da neću komunicirati sa njom - rekla je Vesna de Vinča ostalim ukućanima, dok je Vendi potpuno ignorisala.

Najnovija stanarka je bila odlučna da se pozdravi bar sa Majom.

- S tobom ću se pozdraviti, nemaš gde da bežiš - rekla je pevačica, kojoj su se, prema Marijaninim rečima, udvarali Vojislav Šešelj i Ekrem Jevrić.

Sav prihod od večerašnjih SMS glasova biće uplaćen na račun Tijane Ognjanović, kojoj je hitno potrebna transplantacija srca

Izvor: Pressonline

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage