Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

08. 02. 2007.  - Autor: R. J.

OdvALKA!

Marina Tucaković: Brega nije pokrao Bukovskog, niti se sa Severinom iko dogovarao oko honorara!

F1

Marina Tucaković

Marina Tucaković, autorka stihova za Severinin novi album, tvrdi da su netačne i proizvoljne tvrdnje koje je Alka Vuica iznela u svojoj autorskoj kolumni.

Vuica je, naime, optužila Gorana Bregovića da je inspiraciju za stihove "Svakom muškarcu treba kurva, ja ti se nudim prva" pronašao u knjizi Čarlsa Bukovskog.

- Činjenica je da stih "Svakom muškarcu treba kurva" postoji, ali ona nema nikakve veze s Bukovskim, kao što to tvrdi Alka. To je rečenica iz Bregovićeve predstave "Karmen".

I nije uopšte sigurno da će ona ostati u finalnoj verziji albuma, kao što i sve ostale stvari oko tog albuma još nisu sigurne, objašnjava najproduktivniji balkanski tekstopisac.

f2

Alka Vuica

Na pitanje kako komentariše "informacije" o tome da je Bregović od Severine dobio 60.000 evra za muziku, a ona 25.000 evra za stihove, Tucakovićka otkriva: - Mi uopšte nismo ni pričali o honorarima. Nama je ovo specifičan, vrlo važan projekat, jer je to prvi takav album koji se radi za hrvatsko tržište - kaže Marina Tucaković.

I Bregovićev menadžer Raka Marić se nasmejao na pomen "cifre" od 60.000 evra: - Nema šanse da Bregović radi za te pare. On je puno, puno skuplji! Koliko ja znam Goran i Alka već dugo ne kontaktiraju, a šta uopšte on ima sa stihovima - pita se Marić.

Izvor: PRESS

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage