Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

08. 11. 2017.  - Autor: Pressonline

NADLEŽNI ĆUTE Uzrok smrti čoveka kog je pregazio Toni Cetinski je - TAJNA

Pulsko opštinsko državno tužilaštvo odbilo je da javnosti u hrvatskoj otkrije rezultate obdukcionog nalaza preminulog Ibrahima K., kog je popularni pevač Toni Cetinski pregazio svojim "mercedesom" u Pustoj ulici u Rovinju prošle nedelje.

NADLEŽNI ĆUTE Uzrok smrti čoveka kog je pregazio Toni Cetinski je - TAJNA

Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Kako piše portal Index, ni tužilaštvo ni policija nisu želeli da daju nikakve informacije o nesreći, odnosno o nalazu obdukcije koja bi trebalo da otkrije da li je muškarac već bio mrtav u trenutku kada ga je Cetinski pregazio.

Portparolka istarske policije Nataša Vitasović u ponedeljak nije htela da da nikakve informacije o rezultatima obdukcije stradalog muškarca, uputivši novinare na tužilaštvo, koje je takođe odbilo da podatke iznese u javnost.

Opštinski državni tužilac Vlatko Ivandić je u odgovoru na upit o rezultatima obdukcije Ibrahima K. naveo da je "protivno Zakonu o kaznenom postupku i Zakonu o državnom tužilaštvu postupanje tokom istrage tajno, te da se predmet u fazi istrage smatra tajnim".Kamere snimile tragediju

Kamere iz automobila popularnog pevača Tonija Cetinskog (48) snimile su okolnosti pod kojima se dogodila nesreća u kojoj je hrvatski pevač u Rovinju pregazio Ibrahima K. (62) pa se njihovi snimci proveravaju u policiji.

To je u razgovoru za "Blic" potvrdila Gordana Grubeša, advokatica popularnog pevača.

- Moj klijent je nakon uviđaja, kom su prisustvovali policija i tužilac, ostavio automobil na veštačenje kako bi se na osnovu njega utvrdile okolnosti nesreće. Automobil, srećom, ima u sebi kamere za pomoć pri parkiranju, koje pokrivaju prostor 360 stepeni oko vozila. One će moći da pokažu kako je došlo do udesa - priča Grubeša.

Cetinski se brani da nije video čoveka koji je po svemu sudeći ležao na Pustoj ulici u trenutku kada je on u nju automobilom skrenuo. Prema rečima advokatice, Cetinski je u tom trenutku "skretao brzinom od oko 10 na sat, pod uglom od 90 stepeni".

- Nikako nije mogao da vidi čoveka. I dalje čekamo rezultate obdukcije, a kako je dženaza za Ibrahima K. zakazana za utorak, očekujemo da bi oni trebalo da stignu ubrzo. Ja verujem, a govorim iz iskustva, da u ovom slučaju ne bi trebalo da bude krivičnog postupka protiv mog klijenta, ali je veoma važno da istraga bude obavljena temeljno, do kraja, tako da ne ostane nimalo sumnje u to šta se dogodilo - kaže advokatica.

Alko-test je pokazao da Cetinski u trenutku nesreće nije bio pijan.

Izvor: Pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage