Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

08. 03. 2018.  - Autor: pressonline

OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA? Mustafa ne želi da Eminina i njegova deca imaju bilo kakvu vezu sa Srbijom?

Svaki put kad odu u Novi Pazar on negoduje.

OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA? Mustafa ne želi da Eminina i njegova deca imaju bilo kakvu vezu sa Srbijom?

zvod Emine Jahović i Mustafe Sandala puni novinske stupce i stranice portala većnekoliko nedelja.

Ona je saopštila da se razvode na svom nalogu na Instagramu, gde je naglasila da će ostati prijatelji, a onda su počeli da isplivavaju "dokazi" i nagađanja o razlozima njihovog razlaza.

Autor: Instagram

Sada se pojavila i informacija da je turski pevač navodno besan na svoju suprugu zato što njihove sinove Jamana i Javuza uči da pričaju srpski jezik. Naime, on je poludeo kada je čuo da stariji sin Jaman sve češće priča maternjim jezikom, pa je pozvao Eminu i svašta joj rekao.

- Potpuno je odlepio. Rekao joj je da neće dozvoliti svojim naslednicima da budu Srbi i naredio joj da priča sa decom samo na turskom. Emina mu je rekla da joj ne pada na pamet da ispoštuje taj njegov zahtev i tu je nastao opšti haos. Posvađali su se kao nikada i pale su mnogo grube reči - kaže izvor blizak paru.

Autor: Instagram

On tvrdi i da Mustafa već neko vreme gaji netrpeljivost prema Srbiji i da je zapravo to jedan od glavnih razloga za njihov razvod. Njemu je smetalo svaki put kada deca dođu kod babe u Novi Pazar.

- Jamanu i Javuzu je prelepo kada su u Srbiji, a Mustafa je sada zabranio Emini da ih dovodi ovde. U Novom Pazaru kod bake imaju mnogo drugara, stalno su napolju, i igraju se sa decom. Ne možeš ih naterati da uđu u kuću. Kada su bili prošli put nisu hteli da se vrate u Istanbul. Mustafa ih je izgrdio kada su došli kući, a Emini je počeo da prebacuje kako otuđuje decu od njega i njegove zemlje, i tako je sve počelo - objašnjava Eminin i Mustafin prijatelj iz Pazara.

Autor: Instagram

Ovo, međutim, nije jedino što smeta turskom pevaču. On navodno ludi i kad god deca odu u košarkaški kamp Emininog brata Mirsada. 

Izvor: pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage