Press Online :: Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/rss.html sr http://www.pressonline.rs/img/logo.png Press Online :: Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/rss.html Aleksandra Prijović se porodila, a sada se oglasila majka Filipa Živojinovića! Nikad emotivnija! http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417847/aleksandra-prijovic-se-porodila-a-sada-se-oglasila-majka-filipa-zivojinovica-nikad-emotivnija.html Pevačica Aleksandra Prijović se porodila i na svet donela sina kojem su dali ime Aleksandar. ]]> Foto:Blic

Emotivne poruke pristužu sa svih strana, a sada se oglasila i majka Filipa Živojinovića, Zorica Nakić.

Ona je na svom instagram profilu objavila emotivnu poruku.

Zorica Nakić / Instagram

- Ja sam danas najsrećnija žena na svetu. Stigla je naša ljubav, radost, sreća. Stigao je Aleksandar- napisala je Zorica Nakić.

]]>
Wed, 6 Mar 2019 14:42:17 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417847/aleksandra-prijovic-se-porodila-a-sada-se-oglasila-majka-filipa-zivojinovica-nikad-emotivnija.html
ISEKLA KOSU POSLE SMRTI MAJKE Prve fotografije Jelene Karleuše na komemoraciji http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417841/isekla-kosu-posle-smrti-majke-prve-fotografije-jelene-karleuse-na-komemoraciji.html Jelena Karleuša stigla je na komemoraciju u radio Beograd gde će kolege i prijatelji odati počast preminuloj Divni Karleuši. ]]> Foto:Blic

ISEKLA KOSU POSLE SMRTI MAJKE Prve fotografije Jelene Karleuše na komemoraciji (FOTO) Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

ISEKLA KOSU POSLE SMRTI MAJKE Prve fotografije Jelene Karleuše na komemoraciji (FOTO)

Jelena Karleuša je iz kuće na Dedinju izašla u atomobilu koji se zaputio pravo iz garaže u pravcu grada. Skrhana od bola i tuge, pokušala je da se sakrije od medija.

ISEKLA KOSU POSLE SMRTI MAJKE Prve fotografije Jelene Karleuše na komemoraciji (FOTO) Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

ISEKLA KOSU POSLE SMRTI MAJKE Prve fotografije Jelene Karleuše na komemoraciji (FOTO)

Podsetimo, Divna Karleuša je preminula 3. marta, a komemoracija je održana danas u 11 časova, dok će sahrana biti u 15.20 sati na Novom bežanijskom groblju.

]]>
Wed, 6 Mar 2019 14:14:34 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417841/isekla-kosu-posle-smrti-majke-prve-fotografije-jelene-karleuse-na-komemoraciji.html
POTRESNA FOTOGRAFIJA SA KOMEMORACIJE Sva tuga Jelene Karleuše i Duška Tošića stala je u jednu sliku http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417839/potresna-fotografija-sa-komemoracije-sva-tuga-jelene-karleuse-i-duska-tosica-stala-je-u-jednu-sliku.html Počela je komemoracija Divni Karleuši u prostorijama Radio Beograda, a na licu Jelene Kaleuše i njenog supruga Duška Tošića je neopisiva bol. ]]> Foto:Blic

Jelena Karleuša dolazi na komemoraciju Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Jelena Karleuša dolazi na komemoraciju

Njih dvoje se u najtežim trenucima drže zajedno i veoma im je teško što pokazuje i fotografija na kojoj sede u prvom redu na komemoraciji majke Jelene Karleuše, Divne Karleuše. Duško Tošić se ne odvaja od supruge.

Nakon komemoracije biće održana sahrana u 15.30 na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Porodica radijske voditeljke Divne Karleuše odlučila je da će je ispratiti uz pesmu "Bila je tako lijepa", koju će izvesti Beogradski duvački pogrebni orkestar, koji će osim ove odsvirati još neke pesme.

Potresna fotografija sa komemoracije Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Potresna fotografija sa komemoracije

Podsećamo, Divna Kareluša preminula je posle borbe sa opakom bolešću, kancerom pluća, sa kojim se borila poslednje tri godine.

]]>
Wed, 6 Mar 2019 14:16:09 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417839/potresna-fotografija-sa-komemoracije-sva-tuga-jelene-karleuse-i-duska-tosica-stala-je-u-jednu-sliku.html
Da li je u pravu? Nataša Bekvalac iskritikovala čelne ljude Beovizije, ali i učesnike! http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417818/da-li-je-u-pravu-natasa-bekvalac-iskritikovala-celne-ljude-beovizije-ali-i-ucesnike.html Ove nedelje je i te kako aktuelna tema “Evrovizije” budući da će ovogodišnji predstavnik Srbije biti odabran na “Beoviziji”, muzičkom takmičenju koje će trajati tri dana. Međutim, Nataša Bekvalac ističe da joj se ovakav koncept odabira uopšte ne dopada. ]]> – Ne bih da ulazim u organizaciju i ko osmišljava to sve, ali mislim da je glavna greška generalno to što se šalje neko ko nema iskustva na velikim binama, ne vlada sobom i svojim vokalom –istakla je Nataša za IDJTV.

– Treba mnogo vode da proteče da bi ti predstavljao našu zemlju. Kada su nas predstavljale zvezdetine onda smo imali uspeha, a kada se nastavilo u ovakvom drugom maniru tako smo i završavali – iznela je mišljenje Bekvalčeva, a potom zaključila priču rečima:

– Nemam ambiciju da predstavljam Srbiju dok god su takve stvari. Pre svega, ja sam jako ostvarena kao umetnik i strašno ne trpim autoritete, odnosno da mi je nešto nametnuto. Tu mislim na način na koji treba sebe da prezentujem. Posle 18 godina karijere teško je da bih mogla da se ukalupim u tako nešto, a “Evrovizija”, odnosno ovo što odlazi iz naše zemlje, to zahteva.

]]>
Thu, 28 Feb 2019 08:58:32 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417818/da-li-je-u-pravu-natasa-bekvalac-iskritikovala-celne-ljude-beovizije-ali-i-ucesnike.html
ESTRADA OTPEVALA SVOJE! PORESKA UDARA PO PEVAČIMA: Već uhvaćeno 19 osoba koje pevaju i sviraju na crno! http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417817/estrada-otpevala-svoje-poreska-udara-po-pevacima-vec-uhvaceno-19-osoba-koje-pevaju-i-sviraju-na-crno.html Estradne zvezde koje godinama zgrću ogromne svote novca od nastupa na koncertima, u kafanama i klubovima, a na to ne plaćaju nikakav ili minimalan porez, ponovo su predmet intenzivne kontrole poreskih organa i inspektora rada koji proveravaju da li izvođači i ugostitelji kod kojih nastupaju imaju potpisane ugovore o izvođačkom delu, saznaje Kurir. ]]> Opsežne kontrole zajednički sprovode inspektori Poreske uprave i inspekcije rada, i to na zahtev nikog drugog nego Saveza estradno-muzičklih umetnika Srbije (SEMUS).

 

- Poslodavac, odnosno vlasnik ugostiteljskog objekta dužan je po Zakonu o radu da potpiše tipski ugovor sa estradnim izvođačima i muzičarima, ali inspekcijske službe državnih organa to nisu dovoljno kontrolisale. Mi kao Samostalni sindikat estradnih umetnika i izvođača Srbije zahtevamo da se primenjuje zakon i da poreska inspekcija i inspekcija rada sinhronizovano krenu u kontrolu rada privrednih subjekata, u našem slučaju ugostiteljskih objekata. Obraćali smo se Poreskoj upravi i inspekciji rada, i kontrole već idu, a intenzivnije bi trebalo da krenu od 1. marta - kaže za Kurir Dragiša Golubović, predsednik SEMUS i Sindikata estradnih umetnika Srbije.

 

On objašnjava da, prema kolektivnom ugovoru, poslodavac kad zaključuje ugovor sa nekim pevačem ili muzičarem, ne može da mu da honorar ispod minimalca u Srbiji, koji od 1. januara ove godine iznosi 27.022 dinara.

 

- Tipski ugovor dužni su svi da zaključe, a pošto je estrada specifična delatnost, postoji i nešto što važi samo za estradu, takozvani muzički dan, zato što neki izvođači nastupaju jednom, neki dva puta nedeljno, a neki jednom u mesec dana. Muzički dan se obračunava u iznosu od pet odsto od minimalne zarade u Republici Srbiji, što je oko 1.300 dinara za jedno veče. Da li je neka zvezda pevala za 25.000 dinara ili za 25.000 evra, to treba da utvrdi Poreska uprava - kaže Golubović i dodaje da je kontrola važna zbog sprečavanja nelegalne konkurencije, kao i zbog uplate doprinosa za socijalno i penziono osiguranje estradnim izvođačima i muzičarima.

 

FOTO: SONJA SPASIĆ

Pevač Radiša Trajković Đani kaže za Kurir da ne brine zbog najavljene ofanzive poreznika.

 

- Kod mene je situacija ovakva. Hoću da mirno spavam. Svako neka odgovara za sebe, a ja sam lepo otvorio firmu i gazda lepo uplati pare na račun i ja posle sa tog računa mogu sebi da kupim nešto. Otkako su uveli porez, tačno se zna ko pije, a ko plaća. Mnogo je bolje. Koji god nastup ili koncert da imam, ja lepo rešim porez, pa onda pevam.

 

Iz Poreske uprave nismo dobili odgovore u vezi sa kontrolama angažovanja pevača i muzičara u ugostiteljskim objektima i javnim nastupima.

 

]]>
Wed, 27 Feb 2019 21:53:13 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417817/estrada-otpevala-svoje-poreska-udara-po-pevacima-vec-uhvaceno-19-osoba-koje-pevaju-i-sviraju-na-crno.html
Saša Vidić odgovorio Ani Nikolić na prozivke: Poljubio bih te, ali... http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417816/sasa-vidic-odgovorio-ani-nikolic-na-prozivke-poljubio-bih-te-ali.html Ana Nikolić je u toku jučerašnjeg dana konačno odgovorila na višemesečne prozivke Saše Vidića. ]]> Podsetimo, pevačica mu je poručila:

- Kao i ovaj stručnjak, stilista.... Izvini Lagerfeldu (prim.aut. Karl Lagerfeld, nedavno preminuli modni dizajner), nismo te prepoznali... javi se da komentarišes bilo koga kada budeš U MOGUĆNOSTI DA U TESTAMENTU svojoj kućnoj ljubimici maci ostaviš 200 miliona dolara, kao što je on uradio... a sada za početak idi kupi mačku i obavezno promeni dilera - napisala je Ana na društvenim mrežama.

]]>
Wed, 27 Feb 2019 21:52:28 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417816/sasa-vidic-odgovorio-ani-nikolic-na-prozivke-poljubio-bih-te-ali.html
Slomljena: Kija Kockar objavila tužne vesti! http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417815/slomljena-kija-kockar-objavila-tuzne-vesti.html Snimanje novih "Pinkovih zvezda" je već počelo, a mnogi su se obradovali kada su videli da će u ovoj sezoni članovi žirija, između ostalih biti i Kristina Kija Kockar sa bivšim suprugom, Slobom Radanovićem. ]]> - Ne osećam grlo, uši, nos - napisala je Kija na svom Instagramu. 

instagram.com/kija_kockar__official

Kockareva prehlađena...

]]>
Wed, 27 Feb 2019 21:51:34 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417815/slomljena-kija-kockar-objavila-tuzne-vesti.html
Na početku knjige o Luni Đogani, citat Jelene Karleuše! http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417814/na-pocetku-knjige-o-luni-djogani-citat-jelene-karleuse.html Kao što je već najavljeno pre nekoliko meseci, izvesna Emina Smajić je napisala knjigu o životu Lune Đogani, a sada je ovo štivo ugledalo svetlost dana. ]]> Spomenuta knjiga je već postala hit među onima koji podržavaju Đoganijevu, a u momentu pisanja ovog teksta zvanični profil romana prati čak pet hiljada ljudi.

I dok je među njima veoma aktuelno komentarisanje pojedinih poglavlja, posebnu pažnju privlači citat koji se nalazi na uvodnim stranicama knjige.

instagram.com/anabelci

Igra sudbine

Naime, Emina se nije, kao mnogi drugi pisci, opredelila za citate iz drugih velikih književnih dela ili verskih knjiga. Njen izbor je pao na pevačicu Jelenu Karleušu koja je javno podržala Lunu.

Foto: Privatna arhiva

Jelena Karleuša

- Kada se urote i svom silinom udare na jednu ženu upravo pokazuju koliko je ona opasna zverka - stoji na samom početku ovog štiva, dok ispod ovih reči stoji jednostavno "JK".

]]>
Wed, 27 Feb 2019 21:50:03 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417814/na-pocetku-knjige-o-luni-djogani-citat-jelene-karleuse.html
ŠABAN ŠAULIĆ I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE SUME: Na ovim pesmama je samo 20 sati NAKON SMRTI zaradio 2.000 EVRA! http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417813/saban-saulic-i-mrtav-zaradjuje-basnoslovne-sume-na-ovim-pesmama-je-samo-20-sati-nakon-smrti-zaradio-2000-evra.html Pesma "Ne plači dušo" oborila je rekord slušanosti ]]> Za manje od jednog dana, osam pesama Šabana Šaulića na Jutjubu pregledano je više od dva miliona puta, što predstavlja skok od skoro 80 procenata u odnosu na vreme kada je kralj narodne muzike bio živ.

Ovo se odnosi na period petak-subota, baš na dan kada je tragično nastradali pevač sahranjen na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana. Najveći skok po slušanosti zabeležila je pesma "Ne plači, dušo", uz koju se porodica Šaulić oprostila od Šabana.

foto: Printscreen

Ona je ranije imala 143.000 pregleda, a u subotu je osvanula sa blizu pola miliona slušanja. Numere poput "Danima te čekam", "Tebe da zaboravim", "Šadrvani" i "Sine, sine" takođe su dobile više na slušanosti, odnosno u proseku je to oko 100.000 pregleda za samo jedan dan. Šaulićevi vanvremenski hitovi "Dođi da ostarimo zajedno", "Meni je sreća s tobom obećana" i mnogi drugi takođe su zabeležili rast popularnosti kod Jutjub publike.

Ovakvi slučajevi su uobičajeni kada se dogodi da neka muzička zvezda izgubi život, ali se do sada nisu dešavali ovakvi drastični skokovi popularnosti. Prema nekim računicama, pokojni Šaban je zahvaljujući pregledima osam pesama na Jutjubu u roku od dvadesetak sati zaradio oko dve hiljade evra, a ovakav trend po svoj prilici nastaviće se i u narednom periodu. Pored zarade od Jutjuba, pokojni kralj narodne muzike prihodovaće i od naplate autorskih i izvođačkih prava, a to će najverovatnije naslediti supruga Gordana Šaulić, koja je i sama pisala pesme za njega.

foto: Printscreen/ TV Pink

U svetu uspešnih sasvim je normalno da se vodi evidencija koliko je ko od muzičara zaradio posthumno, pa tako postoji i posebna Forbsova lista mrtvih slavnih s najvećim zaradama. Na ovoj tabeli prvi je Majkl Džekson sa 75 miliona dolara zarađenih u 2018. Slede ga Elvis Prisli sa 31 milion, Prins sa 25, Bob Marli sa 21, Džon Lenon sa 12 miliona dolara.

]]>
Wed, 27 Feb 2019 21:49:14 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417813/saban-saulic-i-mrtav-zaradjuje-basnoslovne-sume-na-ovim-pesmama-je-samo-20-sati-nakon-smrti-zaradio-2000-evra.html
SUBOTIĆKA PRETI DAVIDOVOJ MAJCI: Objaviću da je David GEJ! Znaš s kojim pevačem je BIO U VEZI! Imam SVE PREPISKE! http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417812/suboticka-preti-davidovoj-majci-objavicu-da-je-david-gej-znas-s-kojim-pevacem-je-bio-u-vezi-imam-sve-prepiske.html Aleksandra ucenila Biljanu Dragojević da će obelodaniti ISTINU o njenom sinu ukoliko joj ne pomogne da ON ostavi Anu Korać ]]> Kada je shvatila da više nema nikakve šanse da se pomiri sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem, diskvalifikovana učesnica druge sezone rijalitija "ZadrugaAleksandra Subotić rešila je da ga raskrinka i celom svetu obelodani da je njen dragi zapravo biseksualac.

Ona se i dalje ne miri sa činjenicom da je njen dečko pred kamerama započeo vezu sa cimerkom Anom Korać odmah po njenom izlasku. Odbija da veruje u to da ju je David ostavio i sve je nekako i podnosila dok je imala podršku njegove majke Biljane Dragojević.

Aleksandra Subotić neće više da pokriva Davida DragojevićaAleksandra Subotić neće više da pokriva Davida Dragojevićafoto: Ana Paunković

Međutim, izvor blizak Aleksandri otkriva da je Subotićka pobesnela kada joj je Biljana nedavno rekla da treba da odustane od njenog sina, pa je zapretila da će ispričati sa kojim pevačem sa estrade je Dragojević imao aferu.

Aleksandra je navodno smislila plan kako da Davidu vrati za sve što joj je uradio, pa je rešila da progovori i otkrije sa kojim pevačem je bio u vezi.

Ona je posle neprijatnog razgovora sa Biljanom besna otišla iz njenog doma pa joj je napisala poruku.

Ako mi ne budeš vratila Davida, sve ću da ispričam! Ako će da bude sa ku*vom Anom, ja ću da otkrijem sa kim je bio u vezi, a ti odlično znaš na kog pevača mislim. Imam sve poruke i prepiske, pa ću javno da objavim ako se ne bude opametio!

Biljana Dragojević prestravljena zbog Aleksandrinih pretnji Biljana Dragojević prestravljena zbog Aleksandrinih pretnjifoto: Printscreen

Dragojevićka je tada shvatila da se Aleksandra ne šali, pa je pokušala da je smiri rečima da je prenaglila i da razume ako je zbog svega uznemirena. Biljana je od tog trenutka pod velikim stresom jer se plaši da Aleksandra ne otkrije aferu njenog sina. Danima je na lekovima za smirenje, pozlilo joj je, te se obratila lekarima.

 

Aleksandra se nije odvajala od Davidove majke Biljane danima. Bila je u teškom stanju, a zbog depresije u koju je pala morala je da uzima lekove. Kad god bi izašla iz kuće, Aleksandra je glumila da je sve u redu, pa je objašnjavala da je ubeđena da će joj se David vratiti čim izađe i da je veza sa Koraćevom samo farsa zarad rijalitija. Biljana ju je sve vreme tešila, ali je, poznavajući svog sina, shvatila da je ipak bolje da Aleksandri otvori oči i da joj kaže istinu. Objasnila joj je da iz aviona vidi da je njenom sinu lepo pored Ane i da bi joj najpametnije bilo da se povuče i vidi u kom smeru će ići situacija. Aleksandra je tada burno reagovala, pa je ušla u raspravu sa Biljanom i u naletu besa pozvala taksi i otišla iz Davidove porodične kuće. Shvatila je da više nije poželjna u Veterniku, pa je rešila da uzme stvar u svoje ruke - otkriva za medije izvor blizak Subotićki.

I Davidov očuh Predrag Opačić je besan zbog Subotićke.

Pobesneo je kada mu je Biljana prenela da Aleksandra preti Davidu. Mungos je video koliko se Biljana potresla, pa je krenuo da je smiruje, međutim, tenzija se ne smanjuje!

]]>
Wed, 27 Feb 2019 20:36:16 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417812/suboticka-preti-davidovoj-majci-objavicu-da-je-david-gej-znas-s-kojim-pevacem-je-bio-u-vezi-imam-sve-prepiske.html
ŠABANA BI DA DA ISKOPAJU IZ GROBA! Kralja narodne muzike TERAJU iz Aleje zaslužnih građana... SKANDAL! http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417811/sabana-bi-da-da-iskopaju-iz-groba-kralja-narodne-muzike-teraju-iz-aleje-zasluznih-gradjana-skandal.html Digla se OGROMNA prašina oko mesta Šaulićevog večnog počinka ]]> Kralj folka Šaban Šaulić nakon što je tragično stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu i upravo to mnogima smeta!

Naime, društvene mreže su se usijale od komentara zašto je odobreno da se pevač narodne muzike nađe među zaslužnima, dok mnogi akademici i doktori nauka obično ne mogu da budu sahranjeni na tom mestu.

Šaban Šaulić ne može mirno da počivaŠaban Šaulić ne može mirno da počivafoto: Damir Dervišagić

Svakako je teško razumeti komentare poput: " Šaban, samo ime govori... Mesto mu je na seoskom groblju", koje psiholozi nazivaju psihopatskim, pogotovo u trenucima najveće boli sa kojom je porodica Šaulić suočena.

Međutim, među onima koji smatraju da Šauliću nije mesto u Aleji zaslužnih građana ima intelektualaca i političara, koji ističu da ima i zalužnijih od kralja narodne muzike.

Vojislav Šešelj začuđenVojislav Šešelj začuđenfoto: Stefan Kojić

Naime, lider radikala Vojislav Šešelj oglasio se na Tviteru povodom toga što jedna ulica u Šapcu treba da promeni ime u Šabanovo.

Politika jutros izveštava da je već 1.500 budala potpisalo peticiju da se Ulica Avde Karabegovića preimenuje u Ulicu Šabana Šaulića. O Srbijo, da li ćeš se odreći uspomene na junaka, mučenika i vrsnog intelektualca u korist vašarskog zabavljača, pa makar on imao glas slavuja. 

"Политика" јутрос извештава да је већ 1.500 будала потписало петицију да се Улица Авде Карабеговића преименује у Улицу Шабана Шаулића.О Србијо, да ли ћеш се одрећи успомене на јунака, мученика и врсног интелектуалца у корист вашарског забављача, па макар он имао "глас славуја"?

229 people are talking about this
]]>
Wed, 27 Feb 2019 20:35:46 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417811/sabana-bi-da-da-iskopaju-iz-groba-kralja-narodne-muzike-teraju-iz-aleje-zasluznih-gradjana-skandal.html
SEKSI SANJA JE DO SADA KRILA SVOJ PRVI POSAO KAO ZMIJA NOGE: Matorina devojka priznala čime se nekada bavila! (VIDEO) http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417810/seksi-sanja-je-do-sada-krila-svoj-prvi-posao-kao-zmija-noge-matorina-devojka-priznala-cime-se-nekada-bavila-video.html Sanja Stanković postala je poznata učešćem u rijalitiju, ali i svojoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom. Ona je sada priznala detalje iz života koje niko nije znao. ]]> Rijaliti učesnica se dotakla teme prvog posla, pa je otkrila čime se nekada bavila.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Iako sada uživa u luksuzu i novcu koji je zaradila učešćem u rijalitiju, u prošlosti se bavila potpuno drugačijim poslom.

 

"Ja sam radila u hladnjači, gde sam čistila one višnje, peteljke i to. To mi je bio prvi posao", rekla je Sanja.

 

FOTO: PRINTSCREEN PINK

]]>
Wed, 27 Feb 2019 19:44:07 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417810/seksi-sanja-je-do-sada-krila-svoj-prvi-posao-kao-zmija-noge-matorina-devojka-priznala-cime-se-nekada-bavila-video.html
SRCE ĆE MI PREPUĆI OD TUGE! ŠABAN JE ROĐEN POD MOJIM KROVOM: Ni ON se ne miri sa GUBITKOM, ponovo završio u BOLNICI http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417809/srce-ce-mi-prepuci-od-tuge-saban-je-rodjen-pod-mojim-krovom-ni-on-se-ne-miri-sa-gubitkom-ponovo-zavrsio-u-bolnici.html Otkako je čuo za stravičnu nesreću, ne može da se oporavi od tuge ]]> Hasan Dudić veoma teško podnosi smrt Šabana Šaulića, sa kojim je bio u rodbinskoj vezi. 

Naime, otkako je čuo da je njegov brat od rođene tetke tragično izgubio život, pevač ne može da se opravi od tuge. Njemu je prvi put pozlilo kada je stigao u Šaulićevu kuću na Dedinju i ugledao Šabanovu umrlicu. 

foto: Ana Paunković

Ispraćaj na večni počinak kralja narodne muzike poptuno je dotukao folkera, te je morao da potraži medicinsku pomoć zbog lošeg zdravstevnog stanja. 

- Pozlilo mi je na sahrani, tad sam dobio slom živaca. Teško sam podneo sve, taj čovek me odgajio, sve u životu sam doživeo pored Šabana. On je moj brat narođeniji, rođeni smo pod istim krovo, možete da mislite kako mi je. - rekao je Hasan u razgovoru za Espreso.rs. 

foto: Filip Plavčić

- Nisam dobro nikako, pod stresom sam, evo čekam kod doktora da me primi. Trpim bolove, sutra imam zakazano kod neurologa, danas kod kardiologa. Nije mi dobro, sve me boli. Nema moga brata, to je tuga i kraj. - ispričao je Duduić sa knedlom u grlu. 

Legendarni pevač sahranjen je u petak 22. februara  u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. 

]]>
Wed, 27 Feb 2019 19:43:27 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417809/srce-ce-mi-prepuci-od-tuge-saban-je-rodjen-pod-mojim-krovom-ni-on-se-ne-miri-sa-gubitkom-ponovo-zavrsio-u-bolnici.html
NEĆETE VEROVATI GDE ŽIVI SE*S BOMBA 90-TIH: Skidala se s alkohola, nestala sa scene, izvadila silikone... a sada?! http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417808/necete-verovati-gde-zivi-ses-bomba-90-tih-skidala-se-s-alkohola-nestala-sa-scene-izvadila-silikone-a-sada.html Nekada veoma popularna pevačica u kući od gline, slame, drveta... ]]> Ivana Banfić je bila kraljica balkanske dens scene, ali pored sjajne karijere, krenuli su udarci - prvo razvod, onda zavisnost od alkohola zbog koje je Ivana 2005. godine završila na klinici.

Nakon što je pobedila zavisnost, vratila se studijama, izvadila silikone iz grudi i potpuno se povukla iz javnosti.

Ivana Banfić pobedila zavisnost i promenila životni stilIvana Banfić pobedila zavisnost i promenila životni stilfoto: Printscreen

Da mi je neko rekao pre 11 godina, kada sam prvi puta posetila Indiju i bila u pustinji Tar da ću jednog dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, možeš misliti", napisala je Ivana i dodala:

Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi kraj reke Kupe u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba videti i prepoznati što nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negde gore", poručila je Banfićka pratiocima na Instagramu.

]]>
Wed, 27 Feb 2019 18:21:20 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417808/necete-verovati-gde-zivi-ses-bomba-90-tih-skidala-se-s-alkohola-nestala-sa-scene-izvadila-silikone-a-sada.html
PROVOCIRA, VREĐA, PRETI! SUBOTIĆKIN STRIC ZGROŽEN NJENIM PONAŠANJEM: Otkrio kakav je HAOS napravila zbog Čabarkape, pa osudio njen poziv na NASILJE nad novinarima Pinka! (FOTO) http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417807/provocira-vredja-preti-subotickin-stric-zgrozen-njenim-ponasanjem-otkrio-kakav-je-haos-napravila-zbog-cabarkape-pa-osudio-njen-poziv-na-nasilje-nad-novinarima-pinka-foto.html Nimalo mu se ne dopada ponašanje bratanice koja je pre nekoliko večeri u gluvo doba noći ušla u žestoki sukob s navijačima na jednom prestoničkom splavu, ali ni to što se neprimereno ponaša prema novinarima TV Pink, kojima čak i javno preti. ]]>

Aleksandra Subotić se, nakon što je konačno spakovala kofere i napustila porodičnu kuću svog bivšeg dečka Davida Dragojevića, koji je već izvesno vreme u skladnoj ljubavnoj vezi sa Anom Korać, iz Veternika vratila u Beograd, gde je nastavila da pravi probleme.

Autor: TvPink Printscreen

Nekadašnja zadrugarka, koja je diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, nastavila je da rešava stvari na ovakav način i u spoljnjem svetu. Čim je stigla u prestonicu, Subotićeva je napravila veliki problem na jednom beogradskom splavu.

Autor: TvPink Printscreen

Prema našim saznanjima, ona je negde oko šest ujutru imala fizički obračun sa grupom navijača koje je vređala, psovala i napadala, a sve to u vidno alkoholisanom stanju. Kako bismo proverili šta se zapravo desilo, pozvali smo njenog strica Srboljuba Subotića, koji nam je objasnio da je Aleksandra ničim izazvana te noći počela da vređa jednog navijača, koji ima veze sa njenim bivšim dečkom Aleksandrom Čabarkapom.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ona je imala neki problem u gradu i onda je otišla kod one komšinice što je juče dala izjavu u "Premijeri". Aleksandra je tri puta izašla to veče. Nju niko nije napao, već je ona napravila problem nekom dečku koji je, da li je navijač ili tako nešto, a ima veze sa Čabarkapom, tim njenim bivšim dečkom. I tu je bila neka velika čarka. Oni su nju posle toga pokupili, izbacili napolje i poslali kući. Ona je napravila neki bezveze problem. Vređala je tog dečka, a oko njega je bilo okupljeno njih dvadesetak, šta ti ja znam - govori Srboljub Subotić za Pink.rs

Autor: TvPink Printscreen

Tokom emisije "Premijera - Vikend specijal", kada se naš kolega Nemanja Vujičić uključivao uživo iz Kaluđerice gde trenutno boravi Subotićeva, ona je uživo u programu pozvala svoju maloletnu ćerku da izađe napolje i išutira našeg kolegu. Zbog čega Aleksandra poziva na nasilje nad novinarima Pinka, kao i zbog čega jedino našoj kući ne želi da daje izjave, iako smo uvek bili maksimalno korektni prema njoj, kao i prema svim ostalim sagovornicima i učesnicima "Zadruge", želeli smo da čujemo od njenog strica Srboljuba.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Totalna glupost iz njenih usta je tada izrečena! Ona je tada u svakom slučaju trebalo da izađe i da da neki intervju. Da vam kažem, ona se nada da će je zvati i u sledeću sezonu. Neko je nju verovatno ubedio da je njena veza sa Davidom uništena zbog Pinka, što je totalna glupost - uništili su je sami! Niko ne može da ti rasturi vezu, ako ti nisi za to! David je pre ulaska na Pink rekao: "Sada ja igram", ja sam ga samo čudno pogledao tada. On je već tada imao plan šta će i kako će, a ona to nije skontala i jednostavno je pukla, pa krivi sve druge - priča Srboljub.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Srboljub nam je rekao i kako Aleksandra više ne živi kod komšinice koja se ukučila u nedelju u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i rekla da je Subotićeva kod nje, već da se vratila kod njega. Takođe, on je demantovao njene reči da je kod njega u kući hladno i da tu nemaju uslove za život.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je kod mene. Noćas je spavala kod mene. Kako nemam grejanje? Ima grejanja! Kada se vratila to veče u Kaluđericu, ona je došla samo sa jednom torbicom za dete, ne sa komplet stvarima. Ona i ja smo u okej odnosima. Sada je definitvno da ju je David ostavio, da je Mungos na Davidovoj strani i nema tu priče! Mungos joj je rekao da nema potrebe tamo da se vraća - izjavio Subotić.

Autor: RTV Pink

Za kraj, Srboljub Subotić nam je rekako kao Aleksandra dana provodi na društvenim mrežama i u zatvorenom prostoru, kao i da je on po ceo dan okupiran stvarima koje radi njegova bratanica.

]]>
Wed, 27 Feb 2019 18:20:37 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417807/provocira-vredja-preti-subotickin-stric-zgrozen-njenim-ponasanjem-otkrio-kakav-je-haos-napravila-zbog-cabarkape-pa-osudio-njen-poziv-na-nasilje-nad-novinarima-pinka-foto.html
SNIMILE SU DUET KOJI JE POSTAO VELIKI HIT, a evo šta Stoja ZAISTA MISLI o Kiji Kockar! (VIDEO) http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417806/snimile-su-duet-koji-je-postao-veliki-hit-a-evo-sta-stoja-zaista-misli-o-kiji-kockar-video.html Bez dlake na jeziku! ]]>

Pevačica Stojanka Novaković Stoja poznata je, osim po svojim pesmama, i po britkom jeziku te nema problem da kaže ono što misli. U poslednje vreme snimila je nekoliko dueta sa mlađim koleginicama koje su tek na početku karijere, a kako kaže, uživa u tome.  

Autor: TV Pink Printscreen

Jednostavno, njihove su želje, ja volim da se malo igram sa ritmovima i novim tonovima, melodijama, novim pesmama. Dobro se to pokazalo, a i dobro mi ide - rekla je Stoja pred kamerama emisije "Premijera". 

Jedna od pesama koja je postigla veliki uspeh jeste i njen duet sa Kijom Kockar, pobednicom prve sezone rijalitija "Zadruge", a ovog puta ona je imala šta da joj poruči. 

Pesma je razvalila kako smo izdale. Kija je devojka koja ima milione, svoje vojske što se tiče fanova. Nemam sujetu nijedne sekunde i onda kojima su mi dragi, ja kažem šta imam. Drago mi je što je krenula, što je uspela, uradila je novu pesmu i jako mi je drago, čestitala sam joj - rekla je Stoja. 

Autor: TV Pink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu. 

 
]]>
Wed, 27 Feb 2019 17:05:58 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417806/snimile-su-duet-koji-je-postao-veliki-hit-a-evo-sta-stoja-zaista-misli-o-kiji-kockar-video.html
TEODORA I ANĐELO UHVAĆENI ZAJEDNO! Kad smo je pozvali, nije imala kud - evo šta nam je priznala! (PAPARACO) http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417805/teodora-i-andjelo-uhvaceni-zajedno-kad-smo-je-pozvali-nije-imala-kud---evo-sta-nam-je-priznala-paparaco.html Objasnila je u kakvom su zaista odnosu ona i njen bivši dragi. ]]>

Mlada pevačica Teodora Džehverović letos je stavila tačku na vezu sa Anđelom Rankovićem, kojeg je upoznala i zavolela u prvoj sezoni "Zadruge". Međutim, njih i dalje prate glasine da se tajno viđaju, te da je došlo do pomirenja, a ove spekulacije dodatno su podgrejane nakon što su uhvaćeni zajedno!

Autor: E-Stock/Dušan Stanojević

Teodoru i Anđela sreli smo u Beton hali, odakle su nam brzo umakli, a kako ne bismo nagađali pozvali smo lepu pevačicu koja je bila zbunjena kada smo joj rekli da je u našu redakciju stigla njena i Anđelova zajednička paparaco fotka. Međutim, kako kaže, ona u tome ne vidi ništa sporno.

Autor: Pink.rs

- Ne krijem da se nas dvoje družimo. Pa, ja sam njega pozvala i na promociju svog albuma, nadam se da će doći, bilo bi mi drago. Svaki put kad smo se sastali bili smo u društvu, ne želim da bežim ni od čega. Ispašće da nešto krijemo, a nas dvoje smo samo u OK odnosu, bili i bićemo - objasnila je pevačica za Pink.rs, koju smo pitali ima li istine u sve češćim spekulacijama na društvenim mrežama da su posle svih problema sa kojima su se susreli u vezi otpočeli tajnu romansu.

Autor: Pink.rs

- To nije tačno! Nas dvoje smo bili godinu dana zajedno, zašto bismo to radili, zašto bismo se krili? Da je tako, i on i ja bismo otkrili da smo u vezi, nemamo razlog da krijemo bilo šta - kaže Teodora, koja je dodala da o pomirenju ne razmišlja ni ona, ali ni on.

Pevačica će, inače, uskoro objaviti svoj album prvenac "Borbena", a da li će je podržati i njen bivši dragi, kao i kako će proteći njihov susret na promociji, ostaje da saznamo vrlo brzo.

]]>
Wed, 27 Feb 2019 17:05:31 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417805/teodora-i-andjelo-uhvaceni-zajedno-kad-smo-je-pozvali-nije-imala-kud---evo-sta-nam-je-priznala-paparaco.html
PREDVIĐALI SU IM DEBAKL, A POBEDILA JE LJUBAV: Adam Đogani i Nataša Moskva otkrili SVE o svojoj vezi, pa zadrugarima posle svega uputili ŽESTOKU PORUKU http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417798/predvidjali-su-im-debakl-a-pobedila-je-ljubav-adam-djogani-i-natasa-moskva-otkrili-sve-o-svojoj-vezi-pa-zadrugarima-posle-svega-uputili-zestoku-poruku.html Otkako su oboje napustili "Zadrugu", ne razdvajaju se! ]]>

Adam Đogani Nataša Moskva upoznali su se i zavoleli u "Zadruzi", iz koje je najpre izbačena atraktivna Hrvatica, a potom i brat aktuelne zadrugarke Lune Đogani. Iako im mnogi nisu predviđali opstanak veze van zidina "Zadruge", Nataša i Adam obnovili su kontakt i svoju vezu koja je, čini se, jača nego ikada.

- Ovo je deset puta jače nego unutra, sad smo se opustili, nema kamera. Više vremena provodim sa Natašom nego sa svojom porodicom! Oboje želimo da se ne razdvajamo.  U "Zadruzi" je Nataša bila odlična, sad je još bolja! Baš lepa energija, pozitivna - oduševljen je bio Adam kada smo ga pozvali, a u razgovoru nam je prepričao i jednu situaciju koja je dovoljan dokaz ljubavi Nataše prema njemu.

Autor: Instagram

- Rastali smo se pre nekoliko dana, ona kupila kartu, sela u bus, ja otišao... I zove me ona posle petnaestak minuta i kaže mi:"Vrati se po mene, nisam mogla da odem, da te ostavim". Ja sam bio u šoku - s osmehom kaže Đogani, čije je članove porodice Moskva imala priliku da upozna.

- Upoznala je sve i oduševljeni su, podržavaju mene i nju - objasnio je on.

S druge strane, Nataša u prvi mah nije bila sigurna u svoja osećanja prema Adamu, a da joj izuzetno nedostaje shvatila je kada je napustila "Zadrugu".

Autor: E-stock

- Mene drže emocije, to sam primetila čim sam izašla napolje. Tada sam sebi rekla:"Pa, ti si se stvarno zaljubila!". Ovo je zaista prava ljubav - tvrdi Nataša, koja se, kao ni Adam, ne obazire na negativne komentare pojedinih zadrugara koji tvrde da oni nisu jedno za drugo, te da od njihove ljubavi nema ničega.

- Mi smo u vezi, a ne oni, tako da mi najbolje znamo šta nam odgovara. Na njihove komentare se ne obaziremo. Ma, verujte nam, mi ni ne osećamo razliku u godinama - tvrdi Moskva.

]]>
Wed, 27 Feb 2019 13:40:39 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417798/predvidjali-su-im-debakl-a-pobedila-je-ljubav-adam-djogani-i-natasa-moskva-otkrili-sve-o-svojoj-vezi-pa-zadrugarima-posle-svega-uputili-zestoku-poruku.html
NE PRIHVATA ŠABANOVU SMRT: Prijatelji Ilde Šaulić otkrivaju da je ona DANIMA POD SEDATIVIMA! (FOTO) http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417797/ne-prihvata-sabanovu-smrt-prijatelji-ilde-saulic-otkrivaju-da-je-ona-danima-pod-sedativima-foto.html Bila je jako vezana za oca. ]]>

Šaban Šaulić sahranjen je u petak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a članovi porodice legendarnog pevača, kao i njegovi prijatelji i kolege, još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da kralja narodne muzike više nema.

Autor: E-stock/Danijel Milutinović

Ova činjenica najteže je pala njegovoj ćerki Ildi Šaulić, koja je već danima neutešna zbog nastradalog oca. Ilda je bila Šabanova mezimica, a od njega je uvek dobijala najbolje kako životne, tako i pevačke savete.

Kako navode izvori bliski porodici Šaulić, Ilda je već danima pod sedativima.

Autor: e-stock/Mirko Rodić

Ilda je dosta klonula duhom, nikako ne prihvata Šabanovu smrt. Dosta je bila vezana za njega. Stalno pije tablete za smirenje, ali slaba vajda do toga. Uz nju je uvek suprug Bojan Vučković, koji joj je najveća podrška, kao i njihova trogodišnja ćerka Ema - navodi izvor.
]]>
Wed, 27 Feb 2019 13:40:58 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417797/ne-prihvata-sabanovu-smrt-prijatelji-ilde-saulic-otkrivaju-da-je-ona-danima-pod-sedativima-foto.html
NA NJU JE LEPA: Nataša Bekvalac objavila fotku svoje majke, komentari NE PRESTAJU (FOTO) http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417796/na-nju-je-lepa-natasa-bekvalac-objavila-fotku-svoje-majke-komentari-ne-prestaju-foto.html Pojavila se unukinom rođendanu! ]]>

Nataša Bekvalac proslavila je prvi rođendan svoje naslednice Katje, kada je u jednoj igraonici upriličila zabavu za mališane i svoje prijatelje i porodicu. Na proslavi se pored Natašinih sestara, mlađe Kristine i starije Dragane, pojavila i njihova mama, koju nemamo prilike toliko često da viđamo u javnosti.

Nataša je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj imamo prilike da vidimo kako izgleda njena mama, Mira Bekvalac. Pevačica je uz to i napisala: 

Iza svake uspešne žene stoji... Mama! Ovo je moja mama! Bolju nisam mogla odabrati. Majka je majka, najlepša bajka. Ova pored mi je mlađa sestra - stoji u opisu fotografije.
]]>
Wed, 27 Feb 2019 13:38:19 +0100 Džet set http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/417796/na-nju-je-lepa-natasa-bekvalac-objavila-fotku-svoje-majke-komentari-ne-prestaju-foto.html