Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

26. 12. 2017.  - Autor: wannabemagazine.rs

OSNOVNA PRAVILA STILA: Ovih pravila se morate pridržavati!

Bazična pravila stila su polazni element za izgradnju autentičnog stila i prepoznatljivosti.

OSNOVNA PRAVILA STILA: Ovih pravila se morate pridržavati!

Foto.wannabemagazine.com

Koliko god težili jedinstvenosti u stilu, postoje neka osnovna pravila koja moraju da budu utkana u svaku vašu odevnu kombinaciju.

Sklad između klasike i autentičnosti je najbolji put ka kreiranju sopstvene jedinstvene pojave, a mi vam nabrajamo nekoliko bazičnih pravila kojih se morate pridržavati.

Odevanje je sredstvo komunikacije

Postoji teorija da štagod da radite u životu, vi nečim komunicirate. Prema brojnim komunikolozima odeća je jedno od važnih sredstava neverbalne komunikacije. Izborom garderobe mi šaljemo poruku o sebi, ostavljamo utisak na ljude i otkrivamo svoj ukus i svoje namere.

Udobnost je najvažnija

Koliko god kvalitetan komad odeće da nosite na sebi, ukoliko  se u njemu ne osećate udobno, on neće doprineti vašem stilu, već će vaša neudobnost biti vidna i izgledaće loše.

Dobre farmerke su uvek dobra investicija

Dobro je s vremena na vreme iskoristiti sniženja, i obradovati sebe novim jeftinim farmerkama, ali kvalitetan par farmerki koji će vam trajati godinama i koje će pratiti vaše najrazličitije odevne kombinacije su investicija na koju ne treba štedeti.

Ne treba slepo pratiti trendove

Trendovi su sjajni. Oni su zanimljivi i uvek nas podsećaju na neke stare stilove ili varijacije u stilu koje mogu osvežiti naš izgled. Ipak, ne treba ih slepo pratiti već iz njih birati samo najbolje i samo ono što se dobro uklapa sa senzibilitetom pojedinca.

Detalji su važni

Jedan sasvim mali detalj može napraviti potpuni preokret u vašem stilu. Na primer, pred ogledalom testirajte nošenje upasane i neupasane iste košulje, i videćete da to proizvodi sasvim drugačije stilske efekte.

Morate biti jedinstveni

Osmislite nešto što će biti upečatljivo i što će ljude podsećati baš na vas, bilo da je to neka vrsta minđuša ili boja ruža.
Ako vam tako odgovara, smelo odbacite trendove i koristite svoju odeću kako bi istakli svoju ličnost. Niko nikada neće posumnjati u vaš stil.

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage