Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

23. 02. 2018.  - Autor: N1

Recept za dugovečnost: Život bez alkohola i muža krvopije

Verovatno imam kod Boga vezu kada sam doživela tako duboku starost. Koliko gospod Bog da, toliko. Kada kaže dosta, u redu, pristajem da je kraj", rekla je Čeremugova.

Recept za dugovečnost: Život bez alkohola i muža krvopije

Foto:N1

Najstarija Slovakinja, Marija Čeremugova iz Levoče koja je ovih dana proslavila 107. rođendan, poručila je da je njen recept za dugovečnost to što se sklanjala od pića, a 74 godine živi kao udovica bez muža koji bi joj "pio krv".

Stara Slovakinja je televiziji Markiza, koja je došla da joj čestita rođendan, rekla da je tajna u tome što je rano ostala udovica a novog muža nije tražila i nije imala nikog ko bi joj, kako je rekla, pio krv.

Drugi tajni sastojak njene dugovečnosti je to što nikada nije pila alkohol iako je radila u fabrici žestokih alkoholnih pića i pivari.

"Verovatno imam kod Boga vezu kada sam doživela tako duboku starost. Koliko gospod Bog da, toliko. Kada kaže dosta, u redu, pristajem da je kraj", rekla je Čeremugova.

Zdravlje je i više nego primereno godinama služi, ne koristi nikakve lekove a najviše je muči što su pre nje umrla njena deca i sve njene drugarice. Ipak, srećna je što joj je ostala unuka koja o njoj brine i posećuje je.

Izvor: N1

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage