Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Koncerti na velikom platnu

05. 04. 2016. Izvor: Pressonline.rs  - Autor: Suzana Stanišić

rezerviši ovde

Još jedan VIDEOKOD SHOW večeras u Kenozoiku

Večeras, 5. aprila u 20 h VIDEOKOD i Aleksandar Zec prirediće Vam jedno krajnje nesvakidašnje druženje u klubu Kenozoik.

Još jedan VIDEOKOD SHOW večeras u Kenozoiku

https://www.facebook.com/events/1696154244005396/

Na koliko koncerata ste bili u životu? Koliko ste pesama otpevali sa omiljenim bendom i u glas sa još hiljadama drugih ljudi? Koliko momenata je ostalo urezano u kolektivno sećanje svih nas, momenata doživljenih na nekom muzičkom događaju?

Da li ste svesni da je jako velika šansa da je sve te momente koje ste upravo evocirali snimio / zabeležio / fotografisao, u ovom slučaju naglasak je na snimio, jedan čovek u okviru svog velikog i nikada završenog projekta?

Iza projekta VIDEOKOD, koji upravo doživljava klubsku premijeru stoji Aleksandar Zec.

Pozivamo Vas na jedno krajnje nesvakidašnje druženje. U opuštenoj matine atmosferi večeras, 5. aprila imaćemo priliku da preko velikog platna i vrhunskog ozvučenja pogledamo, poslušamo i uživamo u kolažu koncertnih snimaka posebno aranžiranih za ovu priliku!

Pored svima poznatih, VIDEOKOD će ekskluzivno puštati snimke koji nisu nikada objavljeni. Kao uvod u show puštaće se dokumentarni snimci i intervjui poznatih svetskih i domaćih sastava.

O VIDEOKODU:

Svi dobro znamo o kome je reč - njega je moguće ugledati i na bini, u prostoru između publike i izvođača a neretko i u epicentru haosa u sred publike gde verno beleži sve momente dok se piše muzička istorija regiona. Čovek koji je zadužio sve nas marljivo arhivirajući duh jedne generacije. Pored muzičke baze video izdanja glavnih izvođača u regionu VIDEOKOD takođe predstavlja i jedinstvenu platformu za promociju novih izdanja mladih neafirmisanih bendova sa prostora Balkana koji svoju muziku ravnopravno sa najvećim regionalnim izvođačima mogu dostavljati kanalu VIDEOKOD.

U ukupnom izboru od preko 2000 VIDEOKOD koncertnih snimaka iz regiona Balkana koji su sortirani u žanrovske plejliste na VIDEOKOD-u se mogu pronaći i raritetni spotovi regionalnih bendova, kao i spotovi sastava koje više ne postoje, a čiji autori nemaju svoje zvanične YouTube kanale.

Takođe u bazi su i snimci nastupa demo bendova koji nisu dočekali zvanična izdanja, a značajni su u novijoj istoriji muzike regiona.

Svrha VIDEOKOD kanala je popularizacija, afirmacija i zaštita prava regionalnih muzičara iz urbanih supkultura, kao i podizanje opšte svesti i kulture mladog stanovništva.

Pridružite se premijernoj VIDEOKOD zabavi. Dodjite da budete opet tamo gde ste bili, a ako niste onda da doživite ono što ste propustili

 

VIDEOKOD TREJLER

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage