Press Online :: Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/rss.html sr http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/interesting.jpg?thumbId=314792&fileSize=5563&contentType=image/jpeg&lastModified=1259240408000 Press Online :: Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/rss.html (VIDEO) Sve planete na jednom mestu! http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241473/video-sve-planete-na-jednom-mestu.html Veličanstveno - NASA je dosad otkrila 2299 planeta ali ih na ovoj animaciji prikazuje oko jedne zvezde ]]> ]]> Thu, 6 Sep 2012 12:07:32 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241473/video-sve-planete-na-jednom-mestu.html Prisiljavala zaposlene na oralni seks pod pretnjom otkaza http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241530/prisiljavala-zaposlene-na-oralni-seks-pod-pretnjom-otkaza.html Pomoćnica ministarke državne bezbednosti SAD i načelnik sektora za nadgledanje imigracije i carinskih prelaza Suzan Bar podnela je ostavku pošto su je njeni radnici optužili za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje na poslu. ]]> Zaposleni tvrde da je Suzan u ovom Ministarstvu uvela pravu strahovladu, preteći im otkazima ako se ne upuste u seksualne odnose s njom. Optužnicu protiv šefice podigao je bivši visoki činovnik Ministarstva državne bezbednosti Tom Hejes, pošto je smenjen sa svoje pozicije, a na njegovo mesto došla je osoba koja nije kompetentna i koja nema iskustvo na tim poslovima. Hejes tvrdi kako da je smenjen jer se nije pokorio željama svoje šefice.
"Bar je stvorila je atmosferu kao da se nalazimo u sestrinstvu na nekom fakultetu, a ne u ministarstvu. Bilo je jednostavno nepodnošljivo. Gospođa koja je došla umesto mene nema nikakvog iskustva u ovim poslovima", ispričao je Hejes.

Napadala po zabavama, nudila oralni seks

"Foks njuz" je objavio je deo teksta optužnice i svedočenje Hejesa. Prema njegovim rečima, Barr je "žrtve" tražila na službenim zabavama. Zaposlenima je nudila oralni seks i govorila im da ih "želi u svom krevetu" i da "želi da osetiti nešto tvrdo u ustima".
"Bilo je nepodnošljivo. Bar je koristila svaku priliku za nabacivanje svojim muškim kolegama. Na proslavi povodom Noći veštica prišla je s čašom pića jednom od kolega i pred svima mu rekla da je seksi. Potom mu se zagledala u međunožje i zapitala ga koliko mu je dugačak", ispričao je Hejes.

Bar: Ovo je napad na mene i moju karijeru

Bar se posle podnošenja ostavke obratila javnosti saopštenjem. Ona tvrdi da su optužbe neistine i da bivše kolege žečle da joj unište karijeru. Bar tvrdi da je odlučila da podnese ostavku, jer ne želi da ruši ugled Ministarstva, ali je istakla da to ne znači da priznaje optužbe.

]]>
Thu, 6 Sep 2012 17:53:14 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241530/prisiljavala-zaposlene-na-oralni-seks-pod-pretnjom-otkaza.html
(VIDEO) Dvojnici Obame i Romnija se tukli na ulici http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241537/video-dvojnici-obame-i-romnija-se-tukli-na-ulici.html Majk Kot i Redži Braun, dvojnici dvojice kandidata na predstojećim izborima za predsednika SAD-a Baraka Obame i Mita Romnija izveli su svojevrstan šou u Njujorku. ]]> Amerikanci koji su prolazili centrom Njujorka bili su iznenađeni kada su videli dvojnike Obame i Romnija kako plešu, a onda su razmenili nekoliko udaraca.
Dvojnik kandidata demokrata najviše je udarao nogom, dok je dvojnik kandidata Republikanske stranke više koristio ruke.
U jednom trenutku Majk Kot, dvojnik Romnija, uzeo je flašu i razbio je o glavu Redžija Brauna, koji je glumio Baraka Obamu.

]]>
Thu, 6 Sep 2012 18:59:07 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241537/video-dvojnici-obame-i-romnija-se-tukli-na-ulici.html
(VIDEO) Trka dva hrčka http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241406/video-trka-dva-hrcka.html Dva hrčka našli su sebi zabavu, pošto se takmiče ko je od njih brži i spretniji na improvizovanoj stazi. ]]> ]]> Wed, 5 Sep 2012 21:28:54 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241406/video-trka-dva-hrcka.html (VIDEO) Učenica šutnula učitelja u međunožje! http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241361/video-ucenica-sutnula-ucitelja-u-medjunozje.html Učenica jedne osnovne škole šutnula je svog učitelja u međunožje, pošto ju je on javno ponizio pred ostalim učenicima. ]]> Učitelj je izveo ovu učenicu pred tablu, a pošto nije znala odgovor odlučio je da je ponizi pred drugarima. Ona je izgubila strpljenje i odlučila je da mu uzvrati udarcem u međunožje. Ovaj snimak, koji je snimio neko od učenika, postao je vrlo brzo popularan na društvenim mrežama.

]]>
Wed, 5 Sep 2012 17:46:11 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241361/video-ucenica-sutnula-ucitelja-u-medjunozje.html
(VIDEO) Goli muškarac išetao iz šume i prekinuo snimanje TV priloga http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241383/video-goli-muskarac-isetao-iz-sume-i-prekinuo-snimanje-tv-priloga.html Novinari američke TV stanice KARK neprijatno su se iznenadili kada je usred intervjua iz šume nonšalantno išetao potpuno go muškarac koji je bio pod dejstvom alkohola. ]]> Novinari ove televizije izašli su na teren s ciljem da snime prilog o šteti koja je nastala nakon velike oluje.
Na licu mesta ubrzo se našla i policija koja je privela "golaća".
Policija je kasnije saopštila da se radi o Natanijelu Kobi (22), koji nije želeo da objasni šta je radio u šumi i zašto je bio go.

]]>
Wed, 5 Sep 2012 19:00:04 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241383/video-goli-muskarac-isetao-iz-sume-i-prekinuo-snimanje-tv-priloga.html
(VIDEO) Diskriminacija u SAD zbog Daunovog sindroma http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241409/video-diskriminacija-u-sad-zbog-daunovog-sindroma.html Porodica Vanderhorst tvrdi da nisu uspeli da uđu u avion američke kompanije za koji su imali odgovarajuće karte jer njihov sin ima Daunov sindrom. ]]> Džoana i Robert Vanderhorst i njihov 16-godišnji sin Bed trebali su da lete kompanijom Amerikan erlajnsa iz Nju Džersija do Los Anđelesa. Kada su trebali ući u avion rečeno im je da to ne mogu učiniti. Džoana je tada izvadila mobilni i snimila mučnu situaciju. Njen sin Bed okarakteriziran je kao rizični putnik iako nije ništa učinio. Mirno je sedio u ćošku i igrao se sa svojom kapom.
"Ne razumem. Ponaša se pristojno. U čemu je problem?", upitao je Robert stjuardesu.
Porodica Vanderhorst je više puta letela avionom i nikada nisu imali sličnih problema. Jedina je razlika bila u tome što su ovoga puta odlučili da lete prvom klasom.

]]>
Wed, 5 Sep 2012 21:51:11 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241409/video-diskriminacija-u-sad-zbog-daunovog-sindroma.html
Kinez progutao dijamant vredan oko 14.000 dolara http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241416/kinez-progutao-dijamant-vredan-oko-14000-dolara.html Jedan Kinez je uhapšen zbog pokušaja krađe i odveden u bolnicu na pročišćavanje nakon što je na izložbi dragulja u Šri Lanki progutao dijamant vredan skoro 14.000 američkih dolara. ]]> Kinez je na godišnjoj izložbi dragulja u prestonici Kolombu od vlasnika jedne od tezgi zatražio da mu iz izloga izvadi dijamant. On ga je neko vreme posmatrao, a onda iznenada progutao.
"Uzeo je dijamant iz izložbenog izloga i činilo se da ga procenjuje, a onda ga je iznenada stavio u svoja usta. Vlasnik je to video i upozorio nas je", rekao je policijski službenik koji se nalazio na mestu gde se dogodila krađa.
Muškarac je zatim uhapšen i odveden u bolnicu u Kolombo na pregled.
"Verujem da je rendgenskim snimkom potvrđeno da je u njegovom stomaku nešto slično kamenu. Muškarac je odveden i nalazi se u policijskom pritvoru", naveo je policajac.

]]>
Wed, 5 Sep 2012 22:29:17 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241416/kinez-progutao-dijamant-vredan-oko-14000-dolara.html
(VIDEO) Dodik i Baja Mali Knindža pevaju ispod šatora http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241170/video-dodik-i-baja-mali-knindza-pevaju-ispod-satora.html Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pevao je sa Bajom Malim Knindžom ispod šatora na narodnom veselju upriličenom na Manjači, povodom tradicionalne borbe bikova. ]]> Dodik je pored Knindže ispod šatora pevao i sa izvesnim Čupom.
Dodik, Čupo i Knindža izveli su repertoar narodnih pesama koje govore o ljubavi i nostalgiji za rodnim krajem.

]]>
Wed, 5 Sep 2012 17:33:43 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241170/video-dodik-i-baja-mali-knindza-pevaju-ispod-satora.html
(VIDEO) Dačić teško izašao na kraj s novinarskim pitanjima http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241183/video-dacic-tesko-izasao-na-kraj-s-novinarskim-pitanjima.html Izjava premijera Srbije Ivice Dačića kojom odgovara na pitanje o aktuelnoj aferi "Agrobanka", koja je emitovana u emisiji RTS-a "Šta radite, bre", postala je veoma popularna na društvenim medijima Fejsbuku i Tviteru. ]]> Jedan od novinara pitao je premijera Srbije kako je bilo moguće da se slučaj "Agrobanke" desi usred borbe protiv korupcije, dok se istovremeno hapse lekari zbog mita od 300 evra.
 "Šta ste radili, bre?!", pitao je novinar Dačića.
Premijer Srbije je uz dosta muke uspeo da odgovori na novinarsko pitanje.

]]>
Tue, 4 Sep 2012 18:07:36 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241183/video-dacic-tesko-izasao-na-kraj-s-novinarskim-pitanjima.html
Indijka prodala dve kćerke, treću dala besplatno http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241187/indijka-prodala-dve-kcerke-trecu-dala-besplatno.html Indijka, koju je pijani muž izbacio na ulicu, prodala je svoje dve kćerke za dve funte, dok je treće dete dala besplatno. ]]> Purnima Halder (35) tvrdi da je bila u bezizlaznoj situaciji zbog koje je bila prisiljena da proda svoju decu jer ima nije mogla da priušti osnovne stvari za život. Ona je osmogodišnje i desetogodišnje devojčice prodala za dve funte, dok je četverogodišnju kćerku dala besplatno.
Policija je uspela da spasi sve tri devojčice pošto ih je meštanin sela Malanka obavestio o ženi koja je prodala svoju decu zbog siromaštva.
"Sve tri devojčice su spašene. U toku je istraga o okolnostima ovog slučaja", rekao je policijski načelnik Praven Tripti. 

]]>
Tue, 4 Sep 2012 18:35:48 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241187/indijka-prodala-dve-kcerke-trecu-dala-besplatno.html
Napravljena igrica sa golim princom Harijem http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241191/napravljena-igrica-sa-golim-princom-harijem.html Holanđani su napravili kompjutersku igricu sa golim britanskim princom Harijem, koji je u centru seksi skandala pošto su objavljene njegove golišave fotografije u društvu nepoznatih žena. ]]> Igra predviđa da igrač izvede princa iz hotela, izbegne personal, devojke sa foto-aparatima i Harijevog oca - princa Čarlsa.
Princ Hari je nedavno dospeo u centar skandala, kada su fotografije, na kojima je razgolićen, objavljene u britanskim medijima. Hari je na žurci u Las Vegasu igrao bilijar "u skidanje".
Ovaj skandal je odjeknuo u britanskom društvu, a na Fejsbuku se pojavila grupa čiji su učesnici odlučili da podrže princa i počeli da objavljuju svoje razgolićene fotografije.

IGRICU MOŽETE IGRATI OVDE

]]>
Tue, 4 Sep 2012 23:20:37 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241191/napravljena-igrica-sa-golim-princom-harijem.html
(VIDEO) Čak Noris: Ameriku čeka tama ako pobedi Obama http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241213/video-cak-noris-ameriku-ceka-tama-ako-pobedi-obama.html Popularni holivudski glumac Čak Noris izjavio je da će Ameriku snaći 1.000 godina tame ako na predstojećim predsedničkim izborima pobedi Barak Obama. ]]> Izbori u SAD biće održani 6. novembra ove godine, a protivkandidat aktuelnom predsedniku Baraku Obami biće Mit Romni. Noris je odlučio da se putem video snimka obrati naciji. On je zajedno sa suprugom poručio naciji da mora da izadje na birališta.
"Stanite uz nas, ujedinimo se za Boga i državu i neka Bog nastavi da blagosilja SAD. Vidimo se na biralištima!", rekao je na kraju Noris.

]]>
Tue, 4 Sep 2012 20:37:25 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241213/video-cak-noris-ameriku-ceka-tama-ako-pobedi-obama.html
Travolta želeo da snimi pornić sa ljubavnikom http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241219/travolta-zeleo-da-snimi-pornic-sa-ljubavnikom.html Poznati holivudski glumac Džon Travolta želeo je da snimi pornić sa Daugom Goterbom, koji je mu navodno bio ljubavnik šest godina. ]]> Goterba tvrdi da je Travolta koristio status slavne osobe da manipuluše svojim ljubavnikom. On ističe da je bio intiman sa poznatim glumcem dok je bio njegov privatni pilot.
"Želeo je da se snimamo, ali ja nisam hteo. Priču je započeo dok smo u njegovoj spavaćoj sobi gledali pornić", rekao je Goterba i dodao:
"Travoltu sam upoznao 1981. godine. Uskoro smo postali ljubavnici, ali, glumac je uvek bio taj koji je imao kontrolu u vezi".
Glumac se još nije oglasio povodom najnovijeg u nizu seks-skandala sa kojima se bori već mesecima. ]]>
Tue, 4 Sep 2012 21:36:56 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241219/travolta-zeleo-da-snimi-pornic-sa-ljubavnikom.html
Pojeo 191 pileće krilce za 12 minuta http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/240858/pojeo-191-pilece-krilce-za-12-minuta.html Organizatori nacionalnog festivala prženih krilaca saopštili su da je Džoi Česnat pojeo rekordno 191 pileće krilce za 12 minuta ]]> Početkom godine Česnat je osvojio šestu uzastopnu titulu šampiona u izjedanju hot dogova kada je na takmičenju na Koni Ajlendu 4. jula pojeo 68 viršli za 10 minuta.]]> Mon, 3 Sep 2012 10:08:38 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/240858/pojeo-191-pilece-krilce-za-12-minuta.html (VIDEO) Upravo venčani: Đak i njegova nastavnica http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/240873/video-upravo-vencani-djak-i-njegova-nastavnica.html Pred matičarem u Perhtolzdorfu, pokraj Beča, krajem prošle nedelje "sudbonosno 'da'" izgovorili su 16-godišnji đak i njegova bivša nastavnica, nekadašnji trener rukometa iz Hrvatske Renata Juras (43) ]]> Mladoženja Ervin Unterlehner i njegova izabranica su do konačnog sklapanja braka mnogo rizikovali i mnogo izgubili, pošto je njihova veza izazivala kontroverzu otkad je obelodanjena.Pre tri godine, Ervin se zaljubio u svog trenera rukometa Renatu Juras, a kada se saznalo da je tada 41-godišnja Hrvatica imala seksualne odnose sa 13-godišnjakom, javnost je bila zaprepašćena.

Usledila je prijava zbog zavođenja maloletnika, Renata je izgubila posao i čak je osuđena na 22 meseca zatvora uslovno.Uprkos svemu, Ervin i Renata su odlučili da žive zajedno, a krajem juna dobili su ćerku Noemi.

Najzad, prošlog petka, usledio je i put do matičara da bi se ozvaničio zajednički život.

Na burme, par je ugravirao poruku "do neba i nazad", što - kako kaže Ervin - opisuje njihovu ljubav.Inače, umesto na bračno putovanje, Ervin će krenuti u školu - pošto je danas i u Austriji počela nova školska godina.]]>
Mon, 3 Sep 2012 12:54:01 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/240873/video-upravo-vencani-djak-i-njegova-nastavnica.html
Kazna za dobacivanje ženama na ulici 250 evra http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/240965/kazna-za-dobacivanje-zenama-na-ulici-250-evra.html Gradske vlasti u Briselu uvele su od 1. septembra kaznu u vrednosti od 250 evra za nepristojno dobacivanje ženama na ulici. ]]> Čelnici glavnog grada Belgije odluččili su se na ovaj korak kao odgovor na video film, koji je snimila studentkinja Filmske akademije Sofi Peters.
Film je posvećen problemu seksualnog zlostavljanja žena na ulicama Brisela. Film je bio postavljen na Internet krajem jula, a za kratko vreme dostigao je veliki broj pregleda i komentara.

]]>
Mon, 3 Sep 2012 17:01:45 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/240965/kazna-za-dobacivanje-zenama-na-ulici-250-evra.html
(VIDEO) Otkrila da je dečko vara i odsekla mu penis http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/240968/video-otkrila-da-je-decko-vara-i-odsekla-mu-penis.html Peruanka Hulija Munjoz Huaman odsekla je kuhinjskim nožem penis svom "dečku" dok je spavao i bacila ga u toalet, pošto je otkrila da je vara sa drugom ženom. ]]> Hulija (41) je priznala da je u naletu besa "osakatila" partnera Ramona Ariasa (46). Ceo incident se desio je u jednom hotelu u glavnom gradu Perua, Limi.
Radnici hotela su obavestili policiju, koja je brzo intervenisala. Policajci su ženu jedva savladali, dok se Ramon previjao od bolova. On je hitno prebačen u bolnicu i smešten je na intenzivnu negu. 

]]>
Mon, 3 Sep 2012 17:19:50 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/240968/video-otkrila-da-je-decko-vara-i-odsekla-mu-penis.html
(VIDEO) 80.000 devica plesalo pred kraljem http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241038/video-80000-devica-plesalo-pred-kraljem.html Osmodnevni ples trski na Svazilendu je tradicionalan događaj koji svake godine okupi 80.000 devica iz ove afričke zemlje. ]]> Devojke odevene u šarenu odeću ovim plesom odaju čast kraljevskoj porodice Svazilenda, a ceo događaj privlači brojne turiste u ovu afričku državu.
"Volim da budem ovde jer sam devica i svima želim da pokažem da sam devica", izjavila je princeza Simil, koja svake godine učestvuje na ovom plesu.
Device su sedam dana pre plesa počele da skupljaju trsku, koju su na samom kraju plesa ostavljale ispred kraljevske porodice, koja je ispratila celu ceremoniju.
Na ovoj ceremoniji kralj Msvati III može da odabere novu ženu, ako to želi, iako već ima nekoliko desetina žena.

]]>
Mon, 3 Sep 2012 22:37:09 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/241038/video-80000-devica-plesalo-pred-kraljem.html
Na zabavi princa Harija bili prostitutka i diler droge! http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/240645/na-zabavi-princa-harija-bili-prostitutka-i-diler-droge.html Na "golišavoj" žurci britanskog princa Harija u Las Vegasu bila je najmanje jedna prostitutka i jedan poznati diler kokaina ]]> Svetski mediji objavili su pre nekoliko dana da je princ Hari bio sa drugovima u provodu u Las Vegasu gde su pokupili nekoliko devojaka, a onda su igrali bilijar u skidanje. Jedna od devojaka je napravila snimke telefonom, a onda ih pustila na internet.
"Jedan moj dobar prijatelj, diler kokaina, poslao mi je poruku iz sobe u kojoj se održavala žurka. Napisao mi je 'Pogodi gde sam'. Kasnije sam saznao da je bio na žurci sa golim princom i svim onim devojkama", rekao je jedan izvor za američke medije koji je želeo da ostane anoniman.
Jedna od devojaka, koja je bila na zabavi, registrovana je kao prostitutka i zna se da prima novac i poklone za svoje seksualne usluge.
"Moj prijatelj ne želi da priča detalje o toj noći kao ni o tome da li je Hari konzumirao kokain ili ne", tvrdi ovaj izvor.
Pojedini mediji su objavili i da postoji video snimak ove golišave večeri koja će ako izađe u javnost pokrenuti najveći skandal u kraljevskoj porodici.

]]>
Fri, 31 Aug 2012 19:49:28 +0200 Zanimljivosti http://www.pressonline.rs/zabava/zanimljivosti/240645/na-zabavi-princa-harija-bili-prostitutka-i-diler-droge.html