O nama

Press online je jedan od prvih (ako ne i prvi portal), koji je nasledio dnevni list ,,Press”, koji je bio jedan od najtiražnijih dnevnih listova u Srbiji u devedesetim i početkom 2000-tih godina.


Press online, kao portal pojavio se početkom 2000. godine i u prvih 4-5 godina promenio je par vlasnika. U oduvek uzburkanom medijskom prostoru Srbije, pojavljivali su se i razni ,,vlasnici” koji to zapravo nikada nisu ni bili. Od 2007.godine faktički vlasnik postao je Megatrend univerzitet, koji je u tom svojstvu, ostao i danas.
Press online je danas moderan portal, nezavistan i slobodan, politički ne angažovan. Bavi se temama, pre svega, u oblasti visokoškolskog obrazovanja, kulture, umetnosti, sporta, a u jednom manjem delu i političkim temama u Srbiji. Isto tako, Press online, bavi se i temama u području životnog stila, industrije luksuza i sve to na globalnom nivou.
Nadamo se da će naši čitaoci biti zadovoljni temama koje ćemo u budućnosti pokrivati i da će nam svojim sugestijama pomoći da naš portal bude sve bolji i čitaniji.

 Uredništvo

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.